Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/31673/ evet facebook değil dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 50. saniyedeki eleman fena kapaklanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hic eglenceli degil aslinda bu tarz kaldirimlar yuzunden sakat kalan insanlar bile oluyor yaslilar icin falan gercekten katil kaldirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 kaldirimin sucu yok insanlar moron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bu kadar insanın aynı hataya düşmesinin nedeni başka insanların moron olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interkolix Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 cidden insanlarda var bi sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bu tarz tek basamaklar kaldirim vs kesinlikle renklendirilmesi lazim uyarici bir sekilde mimari de bile ya uc ya hic kurali var (3 basamak) insan lar takilip dusmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 düşmeyen nasıl düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Fin said: kaldirimin sucu yok insanlar moron insanların moron olmasıyla alakası yok. dikkat ettiysen insanlar hep aynı yerde takılıyorlar. kaldırım, takıldıkları yerde yüksek, biraz daha sol tarafında daha alçak. tek sebebi de bu. bir araştırma vardı mesela, her gün çıktığımız merdivenlerin herhangi bir basamağındaki 1-2 cmlik farklılık orada takılıp düşmemize sebep olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 aynı yol hatası yüzünden 5 araç kaza yapsa hemen ilgili kurum o yolda düzenleme yapar ve yolun planlaması ile ilgili haberler çıkar insanlar küfür eder ama kimse çıkıp da sürücüler moron tamamen onların hatası demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 araçlar morondur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Yatır vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bence yeterince fazla kaldırım mühendisimiz yok ondan kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 abi bisikletli amcaya cok güldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Regalya said: Yatır vardır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bu TR değil ama zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ahaha abi hepsi aynı şekilde düşüyo ya offf 46 saniyedki kadında kafa üstü çakılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Regalya said: Yatır vardır AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 moriq çok pis thumbs up ve thumbs down ile post kasıyor beyler. bizim başımız kel mi ? biz de kasmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben anlamadım tepeden kaldırımın olayı ne insanlar görmeyip düşüo? eauhhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bu sefer güldürmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 -Deno- said: moriq çok pis thumbs up ve thumbs down ile post kasıyor beyler. bizim başımız kel mi ? biz de kasmalıyız. http://forum.paticik.com/read.php?13,4885987,page=2#msg-4886014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mimarlık eğitiminde merdivenlerle ilgili ilk öğretilen şeydir bu. Tek basamaklık merdiven yapmayın Yapılacaksa da, renk farkı, doku farkıyla mutlaka belirtin kot farkını. Yoksa böyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yalnız yalpalayan yok hepsi düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar