fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 vakti zamanında 25 gb çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 anlamadım ben şimdi , f2p oldu mu olacak mı ,p2p mi şu anda oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şuan zaten unlimited trial var bazı kısıtlamalarla ama girip oynamaya başlayabiliyorsun f2p olmasını beklemeye gerek yok ben indiriyorum clientı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 f2p olucaksa ben de indireyim bari ya, girer arada coşarım ehe. tabi mount falan vardır umarım f2p'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yanlız yazmadan edemeyecem abi ama o nasıl bir announcement trailerdır ya :) herhalde gördüğüm en tırt trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Xenus said: şuan zaten unlimited trial var bazı kısıtlamalarla ama girip oynamaya başlayabiliyorsun f2p olmasını beklemeye gerek yok ben indiriyorum clientı şimdi. ne gibi kısıtlamalar var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 oyun iyi wow çakması ama iyi.kombat statik biraz birde klası secerken dinamik kombat deo peh allaham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 wow çakması denilebilecek en son oyun heralde şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 pardon iki ordek kes raide gır degılmı bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 wow çakması demek için yeterli bi kriter değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Oyun gayet başarılı. Wow a öyle çok ta benzer bir yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 free max lvl 21 galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bck said: pardon iki ordek kes raide gır degılmı bu oyun. wow algına kurban olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 günlük görev: dungeon başındaki ördeğin başını getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bende indirdim sonunda trial bakıyorum eğlenceli gibi de önemli olan ne kadar götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Teranın kombatı insanı yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 eğlenceli ama yoruyor evet, hatta dün bi ara "of yarın bi lotro'ya gireyim de şöyle dümdüz vurayım mmh" diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hunty said: free max lvl 21 galiba. Yok benim warrior şuan lvl 22 yalnız nereye kadar gider bilmiyorum. Zaten şubatta f2p oluyor, trial hesaplara lvl sınırlaması varsa da o zaman kalkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bende 25 lvl deyim unlimited dediğine göre bi sınır yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 1 gündür download ediyorum oyunu %93 de kafayı yiyeceğim oyun lagfest sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 launcher settingsten p2p share yi iptal et baya hızlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ben de çok yavaş indirebildim, dün nihayet başladım, fena değil, 2-3 gün idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 şimdi bu oyun baya hoş geldi bana yani grafikler animasyonlar falan anlamıyorum insanlar neden WoW oynuyorda bunu kimse oynamıyor mesela çok ilginç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 anelor aksam takilalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 dreagloth said: fena değil, 2-3 gün idare eder. çaresizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar