Sothra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 maintance olduğundan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Üst üste alınan chain questlerde gidip "aynı şeyleri öldür, şunu topla" mantığı biraz kötü olmuş. "E ben 2 dakka önce zaten 8 tane o şeyden öldürmüştüm" diyemiyosun tabii. Gerçi daha lvl7'yim. lvl20'den yukarı çıkıp dungeon olayları nasıldır merak etmiyor değilim. Görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 hunty said: Ben 4.95 odedim. Ne bir mail, ne kod, hic bir cevap gelmedi. Paypale sikaet ettim bende. Birkaç saat içinde gelicek diyordu, 2 saat 3 dakika sonra key emaili geldi. Haftasonu closed beta varmış, merakımdan aldım ben de. Aion'dan sonra Korean MMO'nun yanından bile geçmem diyordum ama yine de farklı oynanışı var gibi durduğu için deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bana da invite gelmiş, indiriyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 olm kimse oynamıyo mu? ahah bi serverda karakter açıyorum şu an, grafikler baya çılgın gibi benim külüstür kalpten gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 oynadık bi haftasonu pek beğenmedik bıraktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ben sevdim ya, archer açtım bi tane fütfütlüyorum grafikleri de baya kısabiliyomuşuz sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 of çok iyiymiş lan oyun, serverlar az önce kapandı son ana kadar oynadım sdfds hemen hemen tüm classları denedim az bişey, warrior baya sardı level 14 oldum en son, ata bindim filan eauh gerçi benim hatun biraz garip biniyor ata http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/527ef37b.jpg fena gaza geldim alırım ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Saeros oynuyor musun hala? bende almayi düsünüyorum swtor cancelladim Gw2 icin de cok vakit var sanirim belki bununla pesine takilabilirim, birde nereden aldin yada alacaksin keyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Resmi sitesinden üye olup şansına bağlı Beta invt kazanacaksın ya da 4,95 € verip Beta'ya girmek için key alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Saeros said: of çok iyiymiş lan oyun, serverlar az önce kapandı son ana kadar oynadım sdfds hemen hemen tüm classları denedim az bişey, warrior baya sardı level 14 oldum en son, ata bindim filan eauh gerçi benim hatun biraz garip biniyor ata http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/527ef37b.jpg fena gaza geldim alırım ben bu oyunu lan bu manyak kari ata yan biniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ahah evet abi "ulan bug mı oldu?" diye tekrar inip bindiydim hatta atı aldıktan sonra, ama çok güzel ya ata binmece filan yan binmesine bile alışmıştım ilk saat içinde Arnis said: Saeros oynuyor musun hala? bende almayi düsünüyorum swtor cancelladim Gw2 icin de cok vakit var sanirim belki bununla pesine takilabilirim, birde nereden aldin yada alacaksin keyi? closed beta keyi geldi şansıma ve sadece haftasonları açılıyor serverlar, hatta bir hafta NA bir hafta EU açılıyormuş sanırım selami'nin dediği de doğru, preorder yaparsan veya 5 euro verirsen closed betaya girişin kesin oluyor ayrıca bilgisayarım yeto olduğu için mount and blade grafikleriyle oynuyorum, yoksa oyunun grafikleri baya iyi. zaten videoları izlemişsindir ama yazayım dedim haksızlık olmasın adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ok ozaman alayim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Kibar bayanlar ata yan biner, kadınlar için özel eyer o. Aşağıda bir İngiliz leydisi olan Lara Croft ablamızda yan eyere binmiş gözükmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 beta key dagitiyorlar http://www.massively.enjin.com/terabeta1 isteyen saldirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bende bunu yazmaya gelmiştim 4k civarı birşey kalmış kaptım ben bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bu keyler eu için mi ? Enter code kısmına giriyorum account sayfasında , error: invalid code diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bulamayan olursa msg atsın benim mailde duruyor 1 adetcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 LOL EU Beta key: http://www.onlinewelten.com/win/1347-sichert-euch-1500-beta-keys-tera/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 nası alıyoruz ordan? mail yazamıyorum üye bile oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 closed beta accountumuz tek kullanımlık mıydı ya? üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 mail gelmiş haftasonu closed beta için key yollamışlar. dl yapabilirsem girip denicem ama ttnet sağolsun >1mbit ile bir şey yapabilceğimi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 beyler gamespotdan aldığımız beta koduunu europede kullanamyıoruz sanırım ? Eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 CB gelmiş, değer mi indirmeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 aynen ben de indiriyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar