Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online

Zinxen

Öne çıkan mesajlar

hunty said:

Ben 4.95 odedim. Ne bir mail, ne kod, hic bir cevap gelmedi. Paypale sikaet ettim bende.

Birkaç saat içinde gelicek diyordu, 2 saat 3 dakika sonra key emaili geldi.

Haftasonu closed beta varmış, merakımdan aldım ben de. Aion'dan sonra Korean MMO'nun yanından bile geçmem diyordum ama yine de farklı oynanışı var gibi durduğu için deneyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
of çok iyiymiş lan oyun, serverlar az önce kapandı son ana kadar oynadım sdfds
hemen hemen tüm classları denedim az bişey, warrior baya sardı level 14 oldum en son, ata bindim filan eauh
gerçi benim hatun biraz garip biniyor ata

http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/527ef37b.jpg

fena gaza geldim alırım ben bu oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

of çok iyiymiş lan oyun, serverlar az önce kapandı son ana kadar oynadım sdfds
hemen hemen tüm classları denedim az bişey, warrior baya sardı level 14 oldum en son, ata bindim filan eauh
gerçi benim hatun biraz garip biniyor ata

http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/527ef37b.jpg

fena gaza geldim alırım ben bu oyunu

lan bu manyak kari ata yan biniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah evet abi "ulan bug mı oldu?" diye tekrar inip bindiydim hatta atı aldıktan sonra, ama çok güzel ya ata binmece filan yan binmesine bile alışmıştım ilk saat içinde

Arnis said:

Saeros oynuyor musun hala? bende almayi düsünüyorum swtor cancelladim Gw2 icin de cok vakit var sanirim belki bununla pesine takilabilirim, birde nereden aldin yada alacaksin keyi?

closed beta keyi geldi şansıma ve sadece haftasonları açılıyor serverlar, hatta bir hafta NA bir hafta EU açılıyormuş sanırım
selami'nin dediği de doğru, preorder yaparsan veya 5 euro verirsen closed betaya girişin kesin oluyor

ayrıca bilgisayarım yeto olduğu için mount and blade grafikleriyle oynuyorum, yoksa oyunun grafikleri baya iyi. zaten videoları izlemişsindir ama yazayım dedim haksızlık olmasın adamlara
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...