Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 biz sevdiğimizin gözüne bakamazken" İlkokul arkadaşım paylaşmış. http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=12052477&id=424799580345 DUDE, SERIOUSLY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 acizmisin bakamıyorsun gözlerine diye yorum atasım geldi sonra vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Bu mesajı 10 yerin altına yaz gözlerini 8 kere kapa aç sevdiğin kişinin adı ekranda yazacak(face onaylı %100 çalışıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Yıl 2010 olmuş.... Neyse ya yapmıyacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 -Abdulkadir Kaяşıyaкa ح۱۹۱- √√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√ BEĞEN ARKADAŞLARINI DAVET ET √√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ortaokulda şey tipleri vardı 'ben aşık olduğum kızla yatamam, ona öyle bir şey yapamam.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Acaba bu söz Millet sikişmeyi aşk sanıyor, biz sevdiğimizin götüne bakamazken Diye türevlenebilir mi ? Merak ettim şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 uuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 öpüşmeye belli bir noktadan çizilen doğrunun eğimi işmekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Holy said: ortaokulda şey tipleri vardı 'ben aşık olduğum kızla yatamam, ona öyle bir şey yapamam.' bole bir arkadasım vardı. üstelik lisede ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bizim lisede de yapılırdı bunun tartışması, taa o zamanlar anlamıştım bizim ülkenden bi halt olmayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 barbu said: Holy said: ortaokulda şey tipleri vardı 'ben aşık olduğum kızla yatamam, ona öyle bir şey yapamam.' bole bir arkadasım vardı. üstelik lisede ! benim hala var, üstelik bu foruma üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 tükmüklü tükmüklü..? edit/piramit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hadi canım! ciddi olamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Holy said: ortaokulda şey tipleri vardı 'ben aşık olduğum kızla yatamam, ona öyle bir şey yapamam.' ''Ona öyle bir şey yapamam'' demiş adam. Demek ki adamın başka sorunları var anlatamıyacağı, üstüne gitmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ilk başlarda banada aşık oldugumla yatamam tarzı bi düşünce yerleşmişti.en azından ilk flört zamanları o gözle bakamamıştım.ama düşününce mantıklı geliyor dogru kararmış gibi :).ztn benim hormonlar çoşana kadar beni terkeden tek insan oldu. ilk ve son aşkım oldu.gorunce kalbim küt küt olan kızla oral seks yaptıgım anı düşünmek istememiştim o gözle bakmadıgım tek kız oldugu için beni perişan eden tek insan oldu.o gün bugundur affetmem 4 s kuralı bu yuzden söylenmiş ve her genç bu acı gerçeği tercübe eidyor. biz uçan kuşlar çiçekler dedik bizden sonra aksam simidi gibi yediler.17-18 yaşadık atlattık allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 barbu said: Holy said: ortaokulda şey tipleri vardı 'ben aşık olduğum kızla yatamam, ona öyle bir şey yapamam.' bole bir arkadasım vardı. üstelik lisede ! Bunlar heryerde var abi. Ünidede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Abi hakkaten ufakken bende de vardı öyle düşünceler. Ne fenaymışız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Öpmüceksem niye seveyim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Red said: biz uçan kuşlar çiçekler dedik bizden sonra aksam simidi gibi yediler.17-18 yaşadık atlattık allahtan hem uçan kuşlar çiçekler modunda olup hem akşam simidi gibi yimek hayatta gerçekten tadılması gereken bişi. sen olayın esprisini kaçırmışsın bence aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 o zaman kavrayamadık napalım.işi sevişmekten öteye götürmek aklımdan geçmedi hiç.bizden sora serpildiler millet masasına meze oldular bizde aldıgımız çiçeklerle kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 "Urgunta Wolfer" said: Acaba bu söz Millet sikişmeyi aşk sanıyor, biz sevdiğimizin götüne bakamazken Diye türevlenebilir mi ? Merak ettim şimdi :P ben ömrümde böyle şey duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 aşk yapmayı ne sanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar