Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Millet öpüşmeyi aşk sanıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Abdulkadir Kaяşıyaкa ح۱۹۱- √√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√ BEĞEN ARKADAŞLARINI DAVET ET √√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√√
Mesaj tarihi:
barbu said:

Holy said:

ortaokulda şey tipleri vardı

'ben aşık olduğum kızla yatamam, ona öyle bir şey yapamam.'

bole bir arkadasım vardı. üstelik lisede !

benim hala var, üstelik bu foruma üye
Mesaj tarihi:
Holy said:

ortaokulda şey tipleri vardı

'ben aşık olduğum kızla yatamam, ona öyle bir şey yapamam.'

''Ona öyle bir şey yapamam'' demiş adam. Demek ki adamın başka sorunları var anlatamıyacağı, üstüne gitmemek lazım.
Mesaj tarihi:
ilk başlarda banada aşık oldugumla yatamam tarzı bi düşünce yerleşmişti.en azından ilk flört zamanları o gözle bakamamıştım.ama düşününce mantıklı geliyor dogru kararmış gibi :).ztn benim hormonlar çoşana kadar beni terkeden tek insan oldu. ilk ve son aşkım oldu.gorunce kalbim küt küt olan kızla oral seks yaptıgım anı düşünmek istememiştim

o gözle bakmadıgım tek kız oldugu için beni perişan eden tek insan oldu.o gün bugundur affetmem

4 s kuralı bu yuzden söylenmiş ve her genç bu acı gerçeği tercübe eidyor.

biz uçan kuşlar çiçekler dedik bizden sonra aksam simidi gibi yediler.17-18 yaşadık atlattık allahtan
Mesaj tarihi:
Red said:
biz uçan kuşlar çiçekler dedik bizden sonra aksam simidi gibi yediler.17-18 yaşadık atlattık allahtan

hem uçan kuşlar çiçekler modunda olup hem akşam simidi gibi yimek hayatta gerçekten tadılması gereken bişi. sen olayın esprisini kaçırmışsın bence aga.
Mesaj tarihi:
o zaman kavrayamadık napalım.işi sevişmekten öteye götürmek aklımdan geçmedi hiç.bizden sora serpildiler millet masasına meze oldular

bizde aldıgımız çiçeklerle kaldık.
Mesaj tarihi:
"Urgunta Wolfer" said:

Acaba bu söz

Millet sikişmeyi aşk sanıyor, biz sevdiğimizin götüne bakamazken

Diye türevlenebilir mi ? Merak ettim şimdi :P

ben ömrümde böyle şey duymadım
  • Yeni Oluştur...