Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 khala said: Branislav Jovanović evet buldum ben de bu ismi şimdi fm saveimden, ama fm'de çok parlak sayılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi prekazi bütün gs maçlarını yorumlasın ya. ömer üründüllü dünya kupasından sonra süper geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ya penaltı hadi penaltı diyelim ki öyle bariz gol şanslık birşey yoktu bana göre.kartlık bişi yoktu bence yazık oldu adamlara ondan sonra ztn her takım kopar 10 kiş kalmısın 3-1 olmus ben bu takımdan umutlu değilim.transferler gelsin ondan sora bkaalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 formanın sırtı da rezaletmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 (tu), kivıl reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sabri iyi oynuyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rewendor said: adamlar kaç tane atarsa kewell 1 tane fazlasını atar. adamlar 1 tane attı kewell 2 tane attı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 knoxville said: formanın sırtı da rezaletmiş bu aradaaynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 iyi oldu iyi. pregazi de eeglendirdi bizi beyaw. rakı masasında hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 prekazi reyis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 iyi çaktıkta kötü oynadık be.ama yakaladıklarımızıda attık.geçen maç onuda yapamamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Red said: ya penaltı hadi penaltı diyelim ki öyle bariz gol şanslık birşey yoktu bana göre.kartlık bişi yoktu bence yazık oldu adamlara ondan sonra ztn her takım kopar 10 kiş kalmısın 3-1 olmus ben bu takımdan umutlu değilim.transferler gelsin ondan sora bkaalım nolcak bi ceza sahası içinde taban işte hani ceza sahası dışında yapsa sadece faul olurda ceza sahasında her tülrü faul penaltıdır.. ha kırmızı değil sarı çıkardı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yalnız bu kaleci sorununu acil çözmek gerekiyo. Aykut tam rezil. E ufuk yerine aykut oynadığına göre demek ki ufuk bundan da kötü. Adam gibi bi kaleci şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hadi iyiyiz gene kaptık 2 yabancıyı. var mı bir açıklama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 scoutgs rosickiyle ledesmaya hoşgeldin demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ikiside doğruysa süper haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 size sarpı sormustum siz deyince inanmadım bugün macta ispat etti cidden leş battalda fene deil gibi boyu uzun top kontrolude öle cok kötü deil o boya ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 BATDAL (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Battalı ben de beğendim. Kumaşı çok iyi. Sırtı dönük top olmaya falan geliyor çok güzel çekiyor takımı karşı yarısahaya. Daha seri oynamayı da başarırsa inanılmaz işe yarar. Bişi sorcam. Biz neden maç topic'i açmıyoruz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rewendor said: yalnız bu kaleci sorununu acil çözmek gerekiyo. Aykut tam rezil. E ufuk yerine aykut oynadığına göre demek ki ufuk bundan da kötü. Adam gibi bi kaleci şart. Abi Ufuk 10 numara kaleci. Bu sene oynattık oynattık. Oynatamadık o da 2 seneye kalmaz kendine güvenini kaybetmiş bir Aykut olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Wishmaster said: Battalı ben de beğendim. Kumaşı çok iyi. Sırtı dönük top olmaya falan geliyor çok güzel çekiyor takımı karşı yarısahaya. Daha seri oynamayı da başarırsa inanılmaz işe yarar. Bişi sorcam. Biz neden maç topic'i açmıyoruz? :D Elitiz abi biz, öyle işlere gelmeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ofk'ya topic acılır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Forlan'a bile açmıyoruz :P http://img638.imageshack.us/img638/1036/fft30mm735717.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 adam bildiğin keş gözlere bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ccc forlan reyis ccc edit: 7 numara aydın yılmaz forması imzalıyor adam. düşünün aydın nasıl bir futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar