Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ne dört ikisi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Red said: pino ile canayı sevdim ben 4-2 oldu bu arada 10 kişi dandik takımı zar zor yeniyoruz yanlış anons 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 nasıl zar zor yeniyoruz ikinci resmi maç bir sakin ya. kırmızı kartda öle böle dogru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hayal mi gördüm ben:) 5 oldu da ben 2. golu nasıl salladım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Gs'nin rahat yeneceği belliydi inşallah bu gece bizde böyle skor yakalarız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Noyanh said: nasıl zar zor yeniyoruz ikinci resmi maç bir sakin ya. kırmızı kartda öle böle dogru değil O oyuncunun ikinci sarı kartı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Red said: penaltı ve sarı kart olmalıydı bence.biraz caprazdı ve adam yanında faul yaptı hani tek başına kaleye giderken arkadan indirilse tamam abi atılan tekmeyi görmedin mi? ne sarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 prekazi hep yorumcu olsa ya ligtv ye mail atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 batdal hemen milli takıma alınmalı , üstüne titrenmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kewell şut çekmek üzere yahu neyin çaprazı kaleci de karşısında direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bilemiyorum ben beğenmedim penaltıyı.yada takıma bok atmak için bahane arıyorum :) yani maç penaltı ve kartla koptu.yoksa kanserden kansere koşabilirdik.sonuçta şu takıma karşı zorlanıyoruz.artık ligin başı diye birşey yok.kamp bitmiş.yeni gelmiş 2-3 oyuncu var. bu takım geçen senede beraber oynadı.ben beğenmedim takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ya şu Prekazi'yi alsak takımın altyapının başına geçirsek Tugay'la beraber çalışsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Sarı olsa ne olur adam 45.dk'da gördü sarı kartın ilkini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ahaha prekazi süper ya -bi hagi, bi prekazi olmaz. bi oricinal iduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 prekazınin transfer için önerdiği adam efsaneymis yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fenerlilerin hazırladığı quotelar içinde patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Şaka diyo bi de adamım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 CthuLhu said: prekazınin transfer için önerdiği adam efsaneymis yalnız neydi adi? videosu varsa link aliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 gg iyi çaktık. patlat şimdi transferleri, akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ivanovic diye duydum ben de emin olamadım jovanovic falan da olabilir. FM'yi açıp bakalım partizanın kadroya DC/DMC kim var öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Branislav Jovanović Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tunch said: batdal hemen milli takıma alınmalı , üstüne titrenmeli :) Evet abi adam gerçekten iyi yani. Bugün de 3 şutu var biri gol zaten. Biri zordu, diğeri de güzel vurdu kalecinin altından tekrarını izlediyseniz zemin berbat olduğu için top yön değiştirdi zeminde net bi şekilde. Ayrıca Red o penaltı benim de içime sinmedi, çok haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Valla fazla korkmuşum ben,rahat oldu maç,ben böyle ateşli,apaçi taraftarlar bekliyordum,beklediğim gibi olmadı,neyse güzel oldu,böyle maçlarda iyi kötü oynamanın bir anlamı yok çünkü,yenip geçmek önemli olan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rewendor said: Ya şu Prekazi'yi alsak takımın altyapının başına geçirsek Tugay'la beraber çalışsalar. Scout olsun bence. Müthiş bir şekilde takip ediyor gibi geldi bana dünya futbolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Aynen biz de izlerken onu dedik demin arkadaşla, ver yetkiyi yardırsın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar