Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

terimde gelse geretsde gelse şuankinden daha kötü olamıcagımız kesin

ha ben terim konusunda şöyle düşünüyorum.ya gelmesin.yada ilk sezon sıçsa bile bi 5 sene kalsın

başka türlü ztn başarı gelmez

sonuçta olay teknik direktörde değil sadece

cok kariyerli iyi bir adamda getirsen 2. seneyi göremeden gidiyor

ben geretsi yada lucescuyu terimden daha çok istiyorum tabi
Sosyal ağlarda paylaş

abi webaslandaki yorumlar çok komik :D garip garip kadrolar kurmuşlar :D :D

"webaslandaki bi yorumcunun kadrosu :D" said:

----------------------------casillas-------------------------------
---hasan ali-----s.kesimal----s.aziz........s.ramos

-----------------gerard-------wagner---------

----david silva------------------hamit-------------arda

---------------------------baroş---------------------------------

adfadsfasdgasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Galatasaray'da birşeylerin değişmesi lazım, ve Luce gelse bile hemen herşeyin mükemmel olacağını sanmıyorum...O yüzden Fatih Terim, her ne kadar defalarca istemediğimi belirtsem de, şu an için en iyi çözüm...Florya'yı onun kadar bilen, ve onun kadar çabuk değiştirebilecek başka bir isim yok..Özellikle takımda kalan yerliler en azından kendilerine çeki düzen vermek zorunda kalacaklar...
Kimse şu an Galatasaray'dan ilk etapta, üstüste 3-4 şampiyonluk beklemiyor zaten...Yavaş yavaş ortam eskiye dönsün, Fatih Terim 1-2 sene sonra gerekirse, başka bir pozisyona geçebilir veya yerini Tugay'a bırakabilir mesela....
Şu an Teknik Direktör olacak kişiye tüm yetkinin verilmesi lazım, ve eylemlerin hızlı gerçekleştirilmesi lazım, kadro dışıysa kadro dışı, transferse transfer, malzemeci değişikliyse vs herneyse, Fatih Terim'den daha güçlü birisi yok o konuda şu an, kimseye hesap sormadan bunları yapabilecek, kaldı ki kimse gıkını bile çıkaramaz şu durumda...
Takımın sorunlarının sadece futbolcular veya teknik direktör bazında olmadığını defalarca konuştuk zaten...
Fatih Terim gelirse, olarak elini büyük taşın altına koymuş sayılır, zaten o da farkındadır, ama onu bundan başka yapabilecek birisi yok...Yabancı bir teknik direktör-şu aşamada- hüsran olur bence....

arkada kalmasın, bu tam düsündüğüm şey işte. şu anda tüm bu değişiklikleri yapacak, yaparken de oyuncusundan yöneticisine herkese kendini kabul ettirebilecek tek kişi fatih terim.

adam dikilen ağacına kadar herşeyi ile ilgilenmeyi seviyor floryada görevdeyken. onun tarzı bu suan ihtiyacımız olan sey bu, profesyonel hoca değil, rikard profesyonel di ama işte gördük taktiğini verio, ekibi çalıştırıo, antreman bitio tamam serbestsiniz.

bildiin zıvanadan cıktı oyuncularından tüm ekibe.
Sosyal ağlarda paylaş

misal örnek verecek olursak al şu Gökhan İnler'i orta sahaya Udinese'den gelmez mi GS'ye para versek.Sanki Udinese her sene Avrupa Kupaları'nda mı oynuyor.Tam Türk Ligi Futbolcusu.İtalya Ligi sertliğinde oynuyor kaç sezondur.

Bir Eren Derdiyok'ta isterim aslında ama Leverkusen Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bu sene hayatta alamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Rijkaard çok pis patladı.Bir de aklıma hep rahmetli başkan Özhan Canaydın geliyor efendilik söz konusu olunca.Adam bütün iyi niyetiyle Fenerbahçe-Galatasaray maçında gol sonrası alkışlıyor tebrik ediyor Aziz Yıldırım'ı bazı mallar dalga geçiyordu maçtan sonra.Herkese mafya,yontulmamış Aziz gibi başkan lazım.Gerçi başkanlıında kaç şampiyonlukları var o da tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sportif başarı falan umurumda değil 1-2 sezon için, ama şu takımın bariz şekillerde hakkının yenmesidir, yok efendim transferde istediği oyuncuyu rakip takımlara kaptırmadır vs olayları bi çözülsün.
Takım içinde kardeşi yaşındaki adamlara el kaldıran, aldığı paranın hakkını vermeyip sahada boş boş gezen, teknik direktörünün ayağını kaydırmaya çalışan şerefsizleri floryadan temizlesinler yeter başka bişeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...