Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

FM'de ucuz ve istatistikleri biraz ortalama diye ufak takımalral başlayanlar ezberlemiş alıyor senelerden beri ama FM'de bile rezalet aslında,

gerçekte tamamen rezalet, udinese aldığına pişman oldu bir ara zaten yanlış hatırlamıyorsam 3 yılda 3 takıma kiralamışlardı.

Şimdi ne yapıyor bilmiyorum, İtalya ligini bu sene neredeyse hiç izlemedim de, halen eskisi gibiyse allah korusun

edit: oynuyormuş halen udinese'de, hatta birinci kaleciliği geri almış asdfads Udinese düştü mü bu kadar ya
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

@darkrider

ahahah ne yaptın.
udinese cl bileti kovalıyor lazio'nun arkasında.

di natale, gokhan inler, alexis sanchez, mauricio gibi sağlam adamlar da var. handanovic de iyi kalecidir izlediğim 5-6 maçı oldu bu yıl.

yok abi biliyorum adamların ligdeki durumunu vs. handanovic'in birinci kaleci olması beni şaşırttı. Gerçekten beş para etmez bir adamdı çünkü, aşırı derece istikrarsız. Hani bir nevi Ivankov'du aslında, bir ara İtalya ligini komple izlerdim özellikle Di Natale sevgim yüzünden de bu Handanovic yüzünden soğumuştum resmen asdfas

Bu sene hiç izlemedim ama belli ki iyiler. Alexis Sanchez'den sonra heyecanlanmıştım zaten,

Udinese'yi severim aslında, 2006 mi neydi pes'te random takım seçerek maç yapardık yurtta, orada denk gelmişti ilk asdfds aşık olmuştum, hayat işte
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Evet abi, ben bir GS li olarak şahsen artık bıraktım. Biri laf sokunca vallahi öyle ya bence de diyorum karşıdakiler hiç eğlenmiyor artık.

Aynen ya.Geçen arkadaşın biri önünüzdeki manisa derbisi ilgili ne düşünüyorsun dedi artık bende sürekli kullanıyorum bu lafı lan çok iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo genel olarak 3 en fazla 4 hatası vardır ki bu hatalara defansla uyumunu da katıyorum. defansı ayrı kaleciyi ayrı çalıştırırsan, defanstaki pozisyon antrenmanına kaleciyi yeterince dahil etmezsen olacağı budur sonuçta. o nezihi klüpten ayrılmadan iyi kaleci görmeyiz biz.
Sosyal ağlarda paylaş

mecburiyetten değil inattan valdezle devam ediyolar.

ronaldo-etoo (eskiden rakipte oynamış kavruk forvet)
hierro-puyol (temelden yetişme kaptan defans)
messi-higuain (arjantinli genç yetenek)

stili iki takımda da olan "onlar yaparsa biz de yaparız/daha iyisini yaparız" stili inatlaşmanın sonunda casillas'a inat olarak öne sürülmüş adam valdez.
Sosyal ağlarda paylaş

valdes ortalama bir kaleci

önünde puyol gibi defansın allahı denilcek bir adam var.kaleye şut çektirmiyor her topa atlıyor uçuyor

pique var dani alves var.

sırıtmıyor o yuzden.rüştüden formayı kaptı bırakmadı :).barcelonada kaleyle fazla oynamayalım dursun işte diye düşünüyor valdes burda bırakır futbolu

şimdi bizim takımlar devamlı kaleci degiştiren takımlar.fener kalecisini buldu.trabzon buldu.galatasray ve beşiktaş kaleci tutturamadı bi türlü

sonuçta iyi ve tecrübeli bir kaleciyi alıp kaleye koymak yetmiyor.sançiz enke misal.

bu yuzden hazır elde ufuk varken koysunlar cocugu kaleye.bi taffarel bulana yoksa seneler gidicek
Sosyal ağlarda paylaş

abi aykut kaç senedir bu takımda.ufuktan daha mı iyi

tarihin en kötü galatasarayında kötü kaleci olmasına laf ederiz ama bir anda silmemeliyiz

tamam o da salak saçma goller yedi hakkaten.ama genç cocuk

zapatanın gol yeme ortalaması daha yuksek bunlardan.seneye başka bi yabancı gelicek belki o da tutmicak

oraya harcanıcak kontenjan gereksiz artık
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe son 25 senede falan kaleci sorunu yaşadı mı acaba?

Sadece bir sezon volkan mı recep mi falan dedik, Volkan aldı yürüdü zaten. Ondan önce Rüştü, ondan önce Engin. Engin'den öncesini hatırlamıyorum ama schumacher var diye biliyorum.

Kalecide sabır lazım ama gerçekten. Alıp kaleciyi sabretmek lazım. Defans-kaleci uyumu olmadığı sürece, hiç bir kaleci üst seviye performans sergileyemez zaten. Casillas o genç yaşında kaleyi almadan önce antremanlarda A takımın kalesine geçerek defans ile çalışmış diye okumuştum bir yerde, çok mantıklı bir hareket olabilir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...