Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 handanovic'te beş para etmez adamın tekidir, Zapata falan kat kat daha iyi kaleci asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 FM efsanesi değil mi handanovic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 FM'de ucuz ve istatistikleri biraz ortalama diye ufak takımalral başlayanlar ezberlemiş alıyor senelerden beri ama FM'de bile rezalet aslında, gerçekte tamamen rezalet, udinese aldığına pişman oldu bir ara zaten yanlış hatırlamıyorsam 3 yılda 3 takıma kiralamışlardı. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum, İtalya ligini bu sene neredeyse hiç izlemedim de, halen eskisi gibiyse allah korusun edit: oynuyormuş halen udinese'de, hatta birinci kaleciliği geri almış asdfads Udinese düştü mü bu kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ufuku koyucaklar bence kaleye gibi geliyor.o cocugu adam etseler oynar demet akalınla sevişiyor haberleri cıktıgından beri bitti.hani şuanda zapatanın oynaması o kadar gereksizki.ufuk ne kadar çok maç oynarsa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 @darkrider ahahah ne yaptın. udinese cl bileti kovalıyor lazio'nun arkasında. di natale, gokhan inler, alexis sanchez, mauricio gibi sağlam adamlar da var. handanovic de iyi kalecidir izlediğim 5-6 maçı oldu bu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 handanovic gelse de sanctisten beter ederler burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 santis iyi kaleci deil miydi cok macını izlemedim ama adam italyan ne kadar kötü olabilirdiki su zapata ufuk flan dan iyi deil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Masquerade said: @darkrider ahahah ne yaptın. udinese cl bileti kovalıyor lazio'nun arkasında. di natale, gokhan inler, alexis sanchez, mauricio gibi sağlam adamlar da var. handanovic de iyi kalecidir izlediğim 5-6 maçı oldu bu yıl. yok abi biliyorum adamların ligdeki durumunu vs. handanovic'in birinci kaleci olması beni şaşırttı. Gerçekten beş para etmez bir adamdı çünkü, aşırı derece istikrarsız. Hani bir nevi Ivankov'du aslında, bir ara İtalya ligini komple izlerdim özellikle Di Natale sevgim yüzünden de bu Handanovic yüzünden soğumuştum resmen asdfas Bu sene hiç izlemedim ama belli ki iyiler. Alexis Sanchez'den sonra heyecanlanmıştım zaten, Udinese'yi severim aslında, 2006 mi neydi pes'te random takım seçerek maç yapardık yurtta, orada denk gelmişti ilk asdfds aşık olmuştum, hayat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sipeyskeyk said: Evet abi, ben bir GS li olarak şahsen artık bıraktım. Biri laf sokunca vallahi öyle ya bence de diyorum karşıdakiler hiç eğlenmiyor artık. Aynen ya.Geçen arkadaşın biri önünüzdeki manisa derbisi ilgili ne düşünüyorsun dedi artık bende sürekli kullanıyorum bu lafı lan çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 de sanctis GS den sonra aktı diye biliyorum bi ara 20milyon euroya cıkardı degerini yazıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 geçen sene yılın kalecisine mi ne adaydı galiba, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Geçen sene Napoli'de baya sağlamdı Sanctis, ligin en iyi 11'ine seçildi. Buffon sakatken falan 1. kaleci oldu ara ara milli takımda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Geri gelsin gene bitirelim kariyerinI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 itinayla kariyer bitirilir. ne güzel fener yapıyodu bunu lan. fenerin ne kadar kötü huyu varsa alıyoruz anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 helvacı twitterda soruları yanıtlıyor koşun soru sorun haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sançiz bizden sora akmıs olabilirde.bizde çok kötüydü roberto carlosun frikiğini fenerli topcunun onune itmesi.kayseri maçında kucagına gelen topu içeri alması takımı bitirmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 34 maçta 2 bilemedin 3 hata takıma yeni gelen bi kaleci için çok kötü değil. sanki ligi sanctis kaybettirdi gibi bi izlenim oluşturuldu medyada. başarılıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu aklımda kalanlar abi genel olarak kötüydü yani.ha uyum sağladı sağlayamadı falan filan denebilir ama olumlu hiç bir yanı yoktu italyan defansına benzemez bizim defansımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yoo genel olarak 3 en fazla 4 hatası vardır ki bu hatalara defansla uyumunu da katıyorum. defansı ayrı kaleciyi ayrı çalıştırırsan, defanstaki pozisyon antrenmanına kaleciyi yeterince dahil etmezsen olacağı budur sonuçta. o nezihi klüpten ayrılmadan iyi kaleci görmeyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi nasıl kaleci bekliyorsunuz anlamıyorum.barca bile mecburiyetten valdesle idare ediyor.zaten iyi kaleci bulmak çok zor.iyi kalecilerde zaten çok pahalıya gidiyor.bence seneye defansı tamamen değiştirip ufuk ile devam etmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 mecburiyetten değil inattan valdezle devam ediyolar. ronaldo-etoo (eskiden rakipte oynamış kavruk forvet) hierro-puyol (temelden yetişme kaptan defans) messi-higuain (arjantinli genç yetenek) stili iki takımda da olan "onlar yaparsa biz de yaparız/daha iyisini yaparız" stili inatlaşmanın sonunda casillas'a inat olarak öne sürülmüş adam valdez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 valdes ortalama bir kaleci önünde puyol gibi defansın allahı denilcek bir adam var.kaleye şut çektirmiyor her topa atlıyor uçuyor pique var dani alves var. sırıtmıyor o yuzden.rüştüden formayı kaptı bırakmadı :).barcelonada kaleyle fazla oynamayalım dursun işte diye düşünüyor valdes burda bırakır futbolu şimdi bizim takımlar devamlı kaleci degiştiren takımlar.fener kalecisini buldu.trabzon buldu.galatasray ve beşiktaş kaleci tutturamadı bi türlü sonuçta iyi ve tecrübeli bir kaleciyi alıp kaleye koymak yetmiyor.sançiz enke misal. bu yuzden hazır elde ufuk varken koysunlar cocugu kaleye.bi taffarel bulana yoksa seneler gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hala ufuk diyo yaa :P yetmedi mi ufukun şimdiye kadar yaptıkları yahu? sen geç kaleye ufuktan daha iyi kaleci olursun tahminen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi aykut kaç senedir bu takımda.ufuktan daha mı iyi tarihin en kötü galatasarayında kötü kaleci olmasına laf ederiz ama bir anda silmemeliyiz tamam o da salak saçma goller yedi hakkaten.ama genç cocuk zapatanın gol yeme ortalaması daha yuksek bunlardan.seneye başka bi yabancı gelicek belki o da tutmicak oraya harcanıcak kontenjan gereksiz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Fenerbahçe son 25 senede falan kaleci sorunu yaşadı mı acaba? Sadece bir sezon volkan mı recep mi falan dedik, Volkan aldı yürüdü zaten. Ondan önce Rüştü, ondan önce Engin. Engin'den öncesini hatırlamıyorum ama schumacher var diye biliyorum. Kalecide sabır lazım ama gerçekten. Alıp kaleciyi sabretmek lazım. Defans-kaleci uyumu olmadığı sürece, hiç bir kaleci üst seviye performans sergileyemez zaten. Casillas o genç yaşında kaleyi almadan önce antremanlarda A takımın kalesine geçerek defans ile çalışmış diye okumuştum bir yerde, çok mantıklı bir hareket olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar