Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Red said:

adnan polat çatının üstüne yatıyormus bide kapatmıcaz diye haha

o diilde bne şeyi merak ediyorum.suan stad çevresi veiçindeki calısmalar devam ediyor mu ?

yoksa açtık nasılsa sezon sonuna idare etsin mi deniyor
bende korkuyorum şundan türk aklı nede olsa.nasıl olsa bitirdik kafasında olmazlar umarım
Sosyal ağlarda paylaş

elbet yapılacakta.şimdi ben es es maçına gidince hiç bir degişiklik görmicez mi ?

ben form doldurdum tabi ama ne kadar ciddiye alınıyor uygulanıyor bilemeyiz :)

yani en azından ısıtıcılar konsa.yollar biraz aydınlatılsa.bunlar bi klup için imkansız şeyler değil
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada biletix biletleri internetten random veriyor ama gişeden yer seçebiliyoruz dimi

cunku ben o gün netten alırken 3. defa koltuk seçme yerine geldim hepsinde 4. sıradan sıralı şekilde koltukları verdi

35 36 verdi en son 37 yi almıstım.bidaha öldürseler 9. sıradan aşagı almam :)
Sosyal ağlarda paylaş

sistem bos koltuklara gore en iyi yeri otomatik olarak secer diyor sitede. ben de ust katın en onunu istiyorum ya. tam kapı cıkısının alt tarafı. loca gibi bildigin 2 sıra var sadece arkası full duvar. 8 ya da 10 koltuk olması lazım. onun de bombos, cok super bi yer ya. kombine alacak olsam direk oradan alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Stadın kapatılması çok zor, gerçi kapatılmasında değil sorun. Varyap herşeyi hazır teslim etti sadece kapamak için gereken plaka vs'ler yok. Onuda klüp istemiyor aslında, bakmayın kapatılacak vs dediklerine, bu düzeneğin fiyatı çok pahalı değil ama asıl sorun bakım kısmı. Haftalık bilmem kaç bin dolar tutuyor, o paraya yazık günah sırf maç saati kapatıp sonra tekrar açacaksınız zaten. Onun yerine yatırım yapılır adam alınır vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Stadın kapatılması çok zor, gerçi kapatılmasında değil sorun. Varyap herşeyi hazır teslim etti sadece kapamak için gereken plaka vs'ler yok. Onuda klüp istemiyor aslında, bakmayın kapatılacak vs dediklerine, bu düzeneğin fiyatı çok pahalı değil ama asıl sorun bakım kısmı. Haftalık bilmem kaç bin dolar tutuyor, o paraya yazık günah sırf maç saati kapatıp sonra tekrar açacaksınız zaten. Onun yerine yatırım yapılır adam alınır vs.

Montajı çok ama çok pahalı o işin, burada patronun oğlu mevkisinde bir adam vardı Ukrayna'da stad falan yapmış rica edelim hayrına yapıversin konuşma falan yaptırırız
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi bi yönetim gelse, abdürrahim albayrak tekrar yönetime girse sınırsız para akıtsa, haldun üstünel futbol şubesinin başına gelse de adam gibi transferler yapsa, Hagi TD değil Antrenör olsa da Emre Çolak tarzı geleceği parlak adamları ona emanet etsek Emre Belözoğlunu yetiştirdiği gibi onları birebir yetiştirse, Tugay yine altyapının başına dönse, Bülent de defans antrenörü olsa, Prekazi scout olarak doğu avrupadan bize adam bulsa, bi tane de adam gibi işini bilen komplekssiz ve takımdaki grupları kıracak t.d. ve yanında kendi ekibini getirsek, tabi bunlara da düzgün işe yarayan bir tercüman bulsak, bi yabancı kondisyoner getirtsek de takıma eşşek sudan gelinceye kadar fizik antrenmanı yüklese (Bkz: Topal'ın İspanya'daki antrenman farkını anlattığı ropörtaj) bir de 2 tane aklı başında Türk scout bulsak da alt ligleri kolaçan etseler yeni Mehmet Topal'lar, Gökhan Gönül'ler çıkarsalar...

oha lan, yılbaşı ikramiyesini yılbaşı değilken kazanma ihtimalim daha fazla galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...