Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

ya resmi sitede biletlerin biletix giselerinden vs. teslimatı 12.00'a kadar yapılacaktır diyor. ben pazar gunu 12.00'dan once istanbul'da olamazsam basmayacaklar mı biletimi? biletix'in sitesinde mac saatine kadar bastırabilirsiniz diyor. mail attım ama cevap yok, yarın tel edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ya resmi sitede biletlerin biletix giselerinden vs. teslimatı 12.00'a kadar yapılacaktır diyor. ben pazar gunu 12.00'dan once istanbul'da olamazsam basmayacaklar mı biletimi? biletix'in sitesinde mac saatine kadar bastırabilirsiniz diyor. mail attım ama cevap yok, yarın tel edicem.

alisamiyen'deki gişeden bastıracakssın
Sosyal ağlarda paylaş

aslına bakarsanız hagi scout olarak baya iyi iş yapar, yardımcı td olarak da, ama tek başına tdliği beceremiyor ne yazıkki.

bu arada hale bak takımın ,%90ı yok lan.
said:
Asya Kupası nedeniyle milli takımda bulunan Harry Kewell ve Lucas Neill'ın yanı sıra sakatlıkları nedeniyle Milan Baros, Juan Pablo Pino, Gökhan Zan ve Çağlar Birinci mücadelede forma giyemeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

ankaragücünde de değil bu adam...

nerde=)

edik: wikide şöyle yazıyor...
said:
2010-2011 sezonunun hemen başında Ankaragücü ile 5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu mücadeleci futbolu ve üstün fizik gücüyle kıza sürede taraftarın sevgisini kazanmıştır.daha hala ankaragücünde forma giyiyor
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

ankaragücünde de değil bu adam...

nerde=)

edik: wikide şöyle yazıyor...
said:
2010-2011 sezonunun hemen başında Ankaragücü ile 5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu mücadeleci futbolu ve üstün fizik gücüyle kıza sürede taraftarın sevgisini kazanmıştır.daha hala ankaragücünde forma giyiyor

bu nası bi türkçe ya.. allahım sabır "kıza"
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...