Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Ben de hem biraz ortalik durulsun hem yeni transferler kesin oynar artik diyip bundan sonraki maca gidicem. Buarada kimle sivastan sonraki evimizde olan mac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 eskişehirspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 unutmayalımki haftaya bursa tokatlicak bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 gene lig basladi, transferler yeni geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 eee adnan polat hakkında kimse bişi demiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben şahsen bugünkü açıklamalarını tutarlı ve mantıklı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuşmasını izleyebileceğimiz ya da okuyabileceğimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ya resmi sitede biletlerin biletix giselerinden vs. teslimatı 12.00'a kadar yapılacaktır diyor. ben pazar gunu 12.00'dan once istanbul'da olamazsam basmayacaklar mı biletimi? biletix'in sitesinde mac saatine kadar bastırabilirsiniz diyor. mail attım ama cevap yok, yarın tel edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 toggie said: ya resmi sitede biletlerin biletix giselerinden vs. teslimatı 12.00'a kadar yapılacaktır diyor. ben pazar gunu 12.00'dan once istanbul'da olamazsam basmayacaklar mı biletimi? biletix'in sitesinde mac saatine kadar bastırabilirsiniz diyor. mail attım ama cevap yok, yarın tel edicem. alisamiyen'deki gişeden bastıracakssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ali sami yen'deki giseler de kapalı olur eger biletler biterse. pff neyse erkenden giderim artık olmazsa ya. bi telefon ediyim de yarın sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yok sanmıyorum kapanacağını çünkü senin durumunda birsürü insan olacak çok geç çıktı çünkü biletler.. izmitteki biletix de ironi yüzünden battı, kötü oldu o tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bu hagi acaba menejerlik şirketine mi ortak dünya paralara romanyadan tuttuğunu getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Adam tanidigi yerden futbolcu aliyo aldiklari da dandik degil gayet. Bi zapata biraz tras ona da kesin yonetim atlamistir beles diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Hagi'nin 2 TD lik döneminde aldığı tek Rumen, Stancu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Tek Rumen o da Romanya'dan gelen kaçıncı adam ? Ha romanya'dan seçtiği adamların hepsi Culio gibi adamlar çıkacaksa getirsin :) sorun yok, romanya ligi karması bile yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 aslına bakarsanız hagi scout olarak baya iyi iş yapar, yardımcı td olarak da, ama tek başına tdliği beceremiyor ne yazıkki. bu arada hale bak takımın ,%90ı yok lan. said: Asya Kupası nedeniyle milli takımda bulunan Harry Kewell ve Lucas Neill'ın yanı sıra sakatlıkları nedeniyle Milan Baros, Juan Pablo Pino, Gökhan Zan ve Çağlar Birinci mücadelede forma giyemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 pazar günü 8 derece yağmurlu falan ya şansa koyim bende de hiç yağmurluk yok arakdaş gsstoredan patlatim bi tane dicektim butun bedenleri somurmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Metroya kadar bişey olmaz ki, mont giyip git :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kısmet yağmur konusunda hiç şansım yoktur yani kapıdan cıkarım sağanak başlar eve girerken durur filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ya bu arada biz biara hürriyeti almıştık o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 onu hagi'de unuttu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Red said: pazar günü 8 derece yağmurlu falan ya şansa koyim bende de hiç yağmurluk yok arakdaş gsstoredan patlatim bi tane dicektim butun bedenleri somurmusler bugün de yağmurlu gözüküyordu. benim tek umudum bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 hürriyeti almadık kolpa çıktı galiba, yani hiç sözleşme imzalandı falan diye bişi görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ankaragücünde de değil bu adam... nerde=) edik: wikide şöyle yazıyor... said: 2010-2011 sezonunun hemen başında Ankaragücü ile 5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu mücadeleci futbolu ve üstün fizik gücüyle kıza sürede taraftarın sevgisini kazanmıştır.daha hala ankaragücünde forma giyiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 MrLevie said: ankaragücünde de değil bu adam... nerde=) edik: wikide şöyle yazıyor... said: 2010-2011 sezonunun hemen başında Ankaragücü ile 5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu mücadeleci futbolu ve üstün fizik gücüyle kıza sürede taraftarın sevgisini kazanmıştır.daha hala ankaragücünde forma giyiyor bu nası bi türkçe ya.. allahım sabır "kıza" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar