MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sporx said: G.Saray’da kadro dışı bırakılan Bosnalı oyuncu, Hagi’nin geri adım atmaması üzerine kesin olarak ayrılık kararı aldı ve “Rusya ya da Katar’a gideceğim” dedi. 63 16 Aralık 2010 Perşembe - 08:23 Türkiye G.Saray’da Teknik Direktör Hagi tarafından 18 Kasım 2010 tarihinde kadro dışı bırakılan Misimovic, sarı-kırmızılı kulüpteki kariyerini noktalamaya hazırlanıyor. Geçen hafta Bosna Hersek Milli Takımı’nın Polonya ile oynadığı hazırlık maçında forma giyerek 1 gol atıp, 1 de asist yapan Misimovic, ocak ayında Türkiye’den ayrılacağını açıkladı. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; eski kulübü Wolfsburg’dan haber bekleyen Bosnalı oyuncu, Milli Takım hocası Saffet Susic ve yardımcısı Elvir Balic’le görüşerek, “Wolfsburg’dan olumlu cevap gelmezse. Katar ya da Rusya’ya gideceğim. Artık G.Saray’da oynatılmayacağımı kesin olarak anladım” ifadelerini kullandı. G.Saray’ı kafasından silen Misimovic’in, cuma günü Antalya’da oynanan milli maçın ardından İstanbul’a da dönmediği ortaya çıktı. KALEYE OCHOA MI GELİYOR Kadro dışı kaldıktan sonra izin alan Bosnalı oyuncunun, Adnan Sezgin’le görüştükten sonra cumartesi sabahı Almanya’ya gittiği ve 4 gün boyunca bu ülkede olduğu kaydedildi. Öte yandan Ufuk ve Aykut’un performansından memnun olmayan ve kaleyi yeni bir isme teslim etmek isteyen G.Saray Yönetimi’nin, Meksikalı Ochoa’yı yeniden gündemine aldığı iddia edildi. Meksika’nın Esto gazetesi, 2 yıl önce de sarı-kırmızılı yönetimin transfer listesinde yer alan Guillermo Ochoa’ya, G.Saray’ın teklif yaptığını yazdı. Gazete, sarı-kırmızılı kulübün temsilcilerinin Mexico City’ye gelerek Ochoa’ya ön protokol imzalatmak istediklerini, haziran ayında da Meksikalı kaleciyi transfer etmek istediklerini duyurdu. Haberde 25 yaşındaki kaleciyi Premier Lig ekiplerinden Fulham ile birlikte iki İngiliz kulübünün daha istediği vurgulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bobo süper olur bence. adam türk olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ciddi ciddi misimovici yolladılar ya helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Eğer haberde yazıldığı gibi OCHOA gelirse,türkiye'de muhteşem bir kaleci izleme şansına erişiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gelirse onuda beğenmez gs merak etme sen. 2 hatalı gol yesim, fişlenir. kazım ve fatih haberlerini hiç bir yerde görmedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi zaten futboldan zerre anlamayan adamların,böyle konuşmasına hastayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ingilizlerde istiyorsa ochoa yalan olur.daha gençmiş üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ochoa gelmesin lan Gs'ye, fazla iyi o adam. Ömer çatkıç falan hala oynuyo, onu alsınlar? Bu arada kazım ve fatih doğru galiba ya. hayrını görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 fatih gene eh de kazım kesin doğrudur. daha mükemmel saçmalama şansları yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 iyide disiplinsiz diye keitayı,jo yu ve misimovici gönderiyorsun yerine kazımı alıyorsun nasıl bir kafadır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sezgin ile polat transfer listesi hazırlmadan önce lsd çekiyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 said: Tedavi için ülkesinde bulunan Brezilyalı futbolcunun, G.Saraylı yöneticilerle yaptığı telefon görüşmesinde, "Eğer transferim gerçekleşirse hem benim için hem sizin için çok iyi olur. Kendime güveniyorum, G.Saray'ın gol sıkıntısına son vereceğime eminim" dediği öğrenildi. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 haberturk bizi mi trolluyor yoksa gerçekten dedikleri gerçekleştimi kazım ve fatih tekke galatasarayda oynicaklar için çok mutlular falan yazıyor adnan polat bu 2 transferle kombine satışlarını arttırmayı düşünüyormuş umarım haberturk saçmalıyordur.ama kaç gundur ısrarla olay gerçekleşmiş gibi yazıyorlar. fatih tekke için neyse ya tutarsa dursun köşede.ama kazım gelirse bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 33 yaşında 1 senedir top oynamamış adamdan hayır gelmez ne Tekke'si? En formda döneminde bile üç büyüklerde oynayacak kalibrede bir adam değildi ki Tekke şimdi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kesinlikle lan kim bu kadar overrate etti bu adamı bilmiyorum. trabzonlular da yırtınıyordu bi aralar tekke de tekke diye. gelirse kazım daha yararlı olur. ama SAKIN İKİSİ DE GELMESİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 valla gazetelere bakılırsa emenike transferini veto eden, ayhan servet ve baltanın takımdan yollanmasını engelleyen misimovic ve insuayı yollayan Hagi şimdi de menajerler tarafından GS'ye önerilen Baptista transferine karşı çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 eğer şu takıma önümüzdeki 1 sene içinde 1'den fazla rumen futbolcu gelirse hagi ile olan bütün gönül bağlarımı kesicem gerçekten. adam resmen rumen kontenjanı açtı kadroda dolduracak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi durun bakalım servet-ayhan-balta muhabbetine inanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bende inanmıyorum ya.serveti geçen maç oynatmadı ayhanda haginin sevmediği tip oyunculardan.çok saçma haberler var gazetede bence süpriz bir transfer yapıcaz :P çokmu iyimserim ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi gazetede yazılan herseyi ciddi ciddi suraya koyup bi de yorum yapıyosunuz. kendinize gelin yahu. kazım falan gelemez bu takıma. haberturk'un spor muduru kimse bildigin tasak geciyo yani yok baska acıklaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 haberturkun bu zamana kadar yazdigi hixbisey tutmadi, bi de fatih altayli var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Rewendor said: valla gazetelere bakılırsa emenike transferini veto eden, ayhan servet ve baltanın takımdan yollanmasını engelleyen misimovic ve insuayı yollayan Hagi şimdi de menajerler tarafından GS'ye önerilen Baptista transferine karşı çıkmış :) Rumenlerden bir zarar görmedik, varsa bildiği takıma yararına olacak adam buyursun gelsin BAM'dan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 allah'tan görmediniz,Hagi'nin ilk geldiğin de gelen rumenler çok iyi topçuydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 BAM'dan iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Şimdi Hagi dönemi olmasa da GS'ye 2000 sonrası gelen rumenlere bakıyorum Petre, Bratu, Radu Niculescu ve Tamas var aklıma gelenler. Bi Tamas'ta bi ışıltı vardı o da yetersiz kaldı. Ha, Rumen değil de balkan bakıyosak Çeklerden hırvatlardan her sene bi iki tane sağlam adam alıyo hem Baros'a da arkadaş olur, bi sol bek ya da defans göbeği kapsak oralardan güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar