Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok Artık Fotomaç;

G.Saray'da muhalefetin yoğun eleştirisine göğüs germeye kararlı olan başkan Adnan Polat, sürpriz bir manevra yaparak hem çok önemli bir ismi kulübe yeniden kazandıracak hem de transferde müthiş bir atağa kalkacak.

FOTOMAÇ'ın haberine göre; Polat, "transfer sihirbazı" diye adlandırılan ve 3 Temmuz'da istifa eden Haldun Üstünel'i tekrar göreve dönmesi için ikna etti. Adnan Polat ile Üstünel'in geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmede ikili arasındaki buzlar tamamen erirken izlenecek transfer stratejisi de belirlendi.

Yönetime yönelik tepkileri bitirmeye kararlı olan Polat'ın, "Yetenekli ve genç isimlerin yanı sıra mutlaka flaş transferler de yapmalıyız" dediği, bunun üzerine Üstünel'in ilk önce Tottenham'ın forveti Robbie Keane'i önerdiği öğrenildi. Polat'ın Hagi ile de görüştükten sonra bu ismi onayladığı kaydedildi. İngiltere'de iyi ilişkileri olan Üstünel'in yakında kolları sıvayıp transfer harekatına başlaması bekleniyor. Tottenham'ın devre arasında satmaya kararlı olduğu 30 yaşındaki Keane bu sezon lig 5 maçta oynadı, gol atamadı.
Mesaj tarihi:
cidden haldun yazmışlar :D.acaba haldunu yeniden yönetime felanmı alcaklar.gerçi fotomaça pek güven olmaz ama keşke geri gelse :).keane ide çok severim en sevdiğim oyunculardandır ama artık geleceğe yatırım yapmamız lazım.kadro hergün dahada yaşlanıyor
Mesaj tarihi:
Misimovic ne düzgün adammış yaw, ropörtaj yapmışlar, "üzgünüm ama yapacak bişi yok" demiş, ben olsam bu takımın da yöneticilerin de yüzüne tükürür basar giderdim adam "oturup kadro dışı konusunu konuşalım, ibricicin gelmesini de isterim" demiş.
Mesaj tarihi:
ya hagi adamın suratına bile bakmıyormuş.anlamadım bişimi oldu acaba aralarında? yada haginin bosnalılarla ilgili bir sorunumu var :D balicide öyle göndertmişte balicte o zaman baya kötü oyuncuydu :P
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

ya hagi adamın suratına bile bakmıyormuş.anlamadım bişimi oldu acaba aralarında? yada haginin bosnalılarla ilgili bir sorunumu var :D balicide öyle göndertmişte balicte o zaman baya kötü oyuncuydu :P
baliç fener'in madrid'e tarihi kazığı olmuştur zamanında.

O kadar da kötü adam değildi aslında ben beğeniyordum Moldovan'la beraber oynadıkları dönemde özellikle.

Bu arada haldun'un gönderilmesi çok yanlış bir karardı ama dönmesi de bir o kadar yanlış olur. En azından bu yönetim süresince dönmemesi gerekiyor çünkü hem kendisi, hem de yönetim tükürdüğünü yalamış olacak ve itibar kaybedecekler.
Mesaj tarihi:
neil gitmek istio diye okumuştum

o adamın gitmesi bizi 10 sene geriye götürür :)

gerçi 10 sene önceye gitmek daha iyi yanlış bir kullanım oldu :)

suandan daha beter oluruz diyim
Mesaj tarihi:
Katar almaz Neill'ı, o kadar ünlü, isim yapmış bi adam değil. Ya çok ünlü olacan ya da Keita gibi şova yönelik oynayacan Katar'a gitmek için. ABD belki, ama ABD de isimlileri tercih ediyo daha çok.
Mesaj tarihi:
Kewell'ı almak isteyebilir Katar, sonuçta kaç sene Liverpoolda oynamış CL finali görmüş, ülkesinde efsane olmuş bi adam. Ama Neill zor.

Offf, şu takımda oynayan 2 tane yerli adam var zaten, biri Sabri o da 3 ay gitti. 1 ayı tatil falan gerçi de oof of yani...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...