LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Yok Artık Fotomaç; G.Saray'da muhalefetin yoğun eleştirisine göğüs germeye kararlı olan başkan Adnan Polat, sürpriz bir manevra yaparak hem çok önemli bir ismi kulübe yeniden kazandıracak hem de transferde müthiş bir atağa kalkacak. FOTOMAÇ'ın haberine göre; Polat, "transfer sihirbazı" diye adlandırılan ve 3 Temmuz'da istifa eden Haldun Üstünel'i tekrar göreve dönmesi için ikna etti. Adnan Polat ile Üstünel'in geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmede ikili arasındaki buzlar tamamen erirken izlenecek transfer stratejisi de belirlendi. Yönetime yönelik tepkileri bitirmeye kararlı olan Polat'ın, "Yetenekli ve genç isimlerin yanı sıra mutlaka flaş transferler de yapmalıyız" dediği, bunun üzerine Üstünel'in ilk önce Tottenham'ın forveti Robbie Keane'i önerdiği öğrenildi. Polat'ın Hagi ile de görüştükten sonra bu ismi onayladığı kaydedildi. İngiltere'de iyi ilişkileri olan Üstünel'in yakında kolları sıvayıp transfer harekatına başlaması bekleniyor. Tottenham'ın devre arasında satmaya kararlı olduğu 30 yaşındaki Keane bu sezon lig 5 maçta oynadı, gol atamadı.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 keane gelmez değil artık yahu, bi alex değil sonuçta.
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mevzu Haldun Üstünel olması zaten,Keane değil.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 30a geldi mi Keane yaa, wonderkid zamanlarını hatırlarım hehe. Bu saatten sonra gelmesi normal, ama gelirse de çok katkı sağlayacağını sanmam.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 cidden haldun yazmışlar :D.acaba haldunu yeniden yönetime felanmı alcaklar.gerçi fotomaça pek güven olmaz ama keşke geri gelse :).keane ide çok severim en sevdiğim oyunculardandır ama artık geleceğe yatırım yapmamız lazım.kadro hergün dahada yaşlanıyor
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Keane gelsin katkı istemem ondan. Adam en sevdiğim oyunculardan biri. Adam sevdiğim her takımda oynadı daha ne olsun. (Leeds-Pool)
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Misimovic ne düzgün adammış yaw, ropörtaj yapmışlar, "üzgünüm ama yapacak bişi yok" demiş, ben olsam bu takımın da yöneticilerin de yüzüne tükürür basar giderdim adam "oturup kadro dışı konusunu konuşalım, ibricicin gelmesini de isterim" demiş.
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Şöyle bir hoca varken Hagi'ye ne gerek vardı bu hoca olsa idi Misimoviç oynar Arsenal'e de 4 atardınız =) Ahanda Hoca Budur
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 misi ruyamda gol atti, takima geri donucek ve super olucak, korkmayin.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ya hagi adamın suratına bile bakmıyormuş.anlamadım bişimi oldu acaba aralarında? yada haginin bosnalılarla ilgili bir sorunumu var :D balicide öyle göndertmişte balicte o zaman baya kötü oyuncuydu :P
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Haldun Üstünel gelirse, son 3 senenin tekrarı yaşanır...Çok yanlış işler yapılıyor çok...
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 dur bakalım şu milli maçlardan sonra bişeyler olacak gibi. ya da devrede.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Haldun'un ne yanlışı var ya? Gelsin sadece negotiator olarak görev yapsın işte. Rahatlarız ilerde
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Esnaf said: ya hagi adamın suratına bile bakmıyormuş.anlamadım bişimi oldu acaba aralarında? yada haginin bosnalılarla ilgili bir sorunumu var :D balicide öyle göndertmişte balicte o zaman baya kötü oyuncuydu :Pbaliç fener'in madrid'e tarihi kazığı olmuştur zamanında. O kadar da kötü adam değildi aslında ben beğeniyordum Moldovan'la beraber oynadıkları dönemde özellikle. Bu arada haldun'un gönderilmesi çok yanlış bir karardı ama dönmesi de bir o kadar yanlış olur. En azından bu yönetim süresince dönmemesi gerekiyor çünkü hem kendisi, hem de yönetim tükürdüğünü yalamış olacak ve itibar kaybedecekler.
PZero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 galatsarayın cok acil devre arasında gökhan zanın yanına bir stoper daha alması lazım
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 stopere gelene kadar GS'nin kaleci, sol bek, 2xorta saha göbeği, sağ kanat ve forvet alması gerekiyor.
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 neil gitmek istio diye okumuştum o adamın gitmesi bizi 10 sene geriye götürür :) gerçi 10 sene önceye gitmek daha iyi yanlış bir kullanım oldu :) suandan daha beter oluruz diyim
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Neill niye gitmek istesin yahu? Adam bu yaşta daha yüksek maaşı nerede alacak?
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Katar almaz Neill'ı, o kadar ünlü, isim yapmış bi adam değil. Ya çok ünlü olacan ya da Keita gibi şova yönelik oynayacan Katar'a gitmek için. ABD belki, ama ABD de isimlileri tercih ediyo daha çok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Evet çok ünlü değil de alabilirler belki, ne bileyim. Sansasyonel haberdir gerçi onlar, düşene vurma haberi. Sanmıyorum ben de gitmek istediğini
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 "tribundergi twitter" said: Sabri Sarioglu'nun kaburgasinda kirik tespit edildi. En az 3 ay sahalardan uzak kalacak.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Kewell'ı almak isteyebilir Katar, sonuçta kaç sene Liverpoolda oynamış CL finali görmüş, ülkesinde efsane olmuş bi adam. Ama Neill zor. Offf, şu takımda oynayan 2 tane yerli adam var zaten, biri Sabri o da 3 ay gitti. 1 ayı tatil falan gerçi de oof of yani...
Öne çıkan mesajlar