Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

ya galatasray takım olarak çok kötü.o yuzden canaydı misimovici birey olarak yerden yere vurulmasını ben anlayamıyorum

bizim futbol kültürümüz bu.adam defansif orta saha bile olsa beğenmemiz için 3 kişi calımlayıp topu havalandırıp rovaşata gol atması gerekiyor

misimovic şurda 3 maç oynadı.fener maçı cananın ilk maçıydı nerdeyse.diğer dakkalarını toplasan 1 maç etmiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

o tribunde tum kombineler bitmis zaten. ali sami yen'deki yeni acık bolumune denk geliyor. kuzey tribünü yani. ama ben eger teller kaldırılırsa direk maraton ilk sıradan izlemek isterim :) premier ligde adamlar tac kullanırken arkada gorunen seyircilere hep ozendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

canaya laf edeni apaçiler kovalasın

adam sert oyuncu ama kasap değil. topa sert giriyor. al işte emre pozisyonu, faul bile değil resmen iki ayak da topa yerden ve direkt önden geliyo, emrenin yapması gereken şey zıplamakken faul kazandırmak için zıplamıyor..
Bu ve bunun gibi yorumlar konusunda ciddi misiniz yahu siz?

Tehlikeli hareket değil mi yani şimdi bu? Taban ile girmiyor mu topa? Ne izliyorsunuz siz?

Yok gerçekten futbol bilgisi sınırlı buradaki bir çok insanın. Tabanlar havada topa kayarak adamın sakatlanma riski olan pozisyona bir şey yok demeyi geçtim, emre zıplamadığı için suçlu duruma da düşmüş. EHEHEH
Sosyal ağlarda paylaş

müdahale yandan değil, arkadan hiç değil. dimdik ön taraftan üzerine doğru koşuyor, sonra da iki ayak yere yapışık şekilde yerden kayarak önden ve iki ayak da topa gelecek şekilde müdahale ediyor. Gayet nizami bir hamle. Ha, arkadan dalsa sarı kart zaten, ayak kaldırsa tamam, ya da ayağını emreye taksa düşürse yine tamam. Ama olabilecek en nizami hamle bu. İki ayak yerde mi, yerde. İkisi de topa mı topa. Müdahale önden mi önden. Daha nizami nasıl olacak?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban senin dediğine göre dünya üzerinde topa kayarak müdahale diye bir şey kalmıyor (song'un yaptığı gibi geriden koşup ayağın üst kısmıyla basmak dışında), oysa şu videodaki tarz bir kaymayı pek çok avrupa maçında faulsüz devam olarak görebilirsin. Ayak yerde, çiviler en fazla rakip krampona gelebilir, ki ikisi de topa geliyo zaten. müdahale topa yani.
Sosyal ağlarda paylaş

O pozisyon tamamen Emre'nin salaklığı, krampon bacağını çizmiş görüntülerden görülüyor ama o adam öyle kayarken emre "ulan şu adamın üstüne atayım kendimi kırmızı görür" mantığıyla kendini bırakmasa hiç birşey olmaz.

Oyunun durmasının tek nedeni hakemin Türkiye'de daha önce hiç çift ayakla kayıp da o ayaklarını rakibin bir tarafına sokmamış bir oyuncu görmemesinden dolayı "çifte girdi bu" diye tepki verip düdük çalması yani.
Sosyal ağlarda paylaş

pozisyonun videosundaki saniye 52-56 arasına bakın. oradaki müdahale sırasında, emre belözoğlu'nun KENDİ KONTROLÜNDEKİ topa dokunma şansı yok. topu kaptıracak. sakatlanmadan kurtulması da şans.

kusura bakmayın da hakikaten sarı kırmızı görüyorsunuz sonunda mücadele eden bi adam görünce çıldırmışsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...