Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ya galatasray takım olarak çok kötü.o yuzden canaydı misimovici birey olarak yerden yere vurulmasını ben anlayamıyorum bizim futbol kültürümüz bu.adam defansif orta saha bile olsa beğenmemiz için 3 kişi calımlayıp topu havalandırıp rovaşata gol atması gerekiyor misimovic şurda 3 maç oynadı.fener maçı cananın ilk maçıydı nerdeyse.diğer dakkalarını toplasan 1 maç etmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 pegasus tribünü en ateşli taraftarı ağırlıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 o tribunde tum kombineler bitmis zaten. ali sami yen'deki yeni acık bolumune denk geliyor. kuzey tribünü yani. ama ben eger teller kaldırılırsa direk maraton ilk sıradan izlemek isterim :) premier ligde adamlar tac kullanırken arkada gorunen seyircilere hep ozendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 canaya laf edeni apaçiler kovalasın adam sert oyuncu ama kasap değil. topa sert giriyor. al işte emre pozisyonu, faul bile değil resmen iki ayak da topa yerden ve direkt önden geliyo, emrenin yapması gereken şey zıplamakken faul kazandırmak için zıplamıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Medyanın derbi hüsranını unutturma çabaları başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Gersisini bilmem de,Guiza hala nasıl 9.5m euro yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ekonomi sitesinde normal ben öyle bi haber. güiza 13m euroya gelmişti ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Her ekonomi haberi manşet yapılmıyor ama işte ana sayfada =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sabri pardon sarbi gitsin şu geseden hatta bu ülkeden asaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Yaftalı Sabri yapacak birşey yok, adam şu an net çok iyi bir sağ bek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Aiko said: ekonomi sitesinde normal ben öyle bi haber. güiza 13m euroya gelmişti ayrıca sezon başında 5 milyona alıcı bulunamadı nesi 9.5 milyon olacak? 14e geldi ama geldiğinden beri batırmaktan başka bir şey yapmadı, yetmedi bu sezon başından beri futbol da oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Rewendor said: canaya laf edeni apaçiler kovalasın adam sert oyuncu ama kasap değil. topa sert giriyor. al işte emre pozisyonu, faul bile değil resmen iki ayak da topa yerden ve direkt önden geliyo, emrenin yapması gereken şey zıplamakken faul kazandırmak için zıplamıyor..Bu ve bunun gibi yorumlar konusunda ciddi misiniz yahu siz? Tehlikeli hareket değil mi yani şimdi bu? Taban ile girmiyor mu topa? Ne izliyorsunuz siz? Yok gerçekten futbol bilgisi sınırlı buradaki bir çok insanın. Tabanlar havada topa kayarak adamın sakatlanma riski olan pozisyona bir şey yok demeyi geçtim, emre zıplamadığı için suçlu duruma da düşmüş. EHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 müdahale yandan değil, arkadan hiç değil. dimdik ön taraftan üzerine doğru koşuyor, sonra da iki ayak yere yapışık şekilde yerden kayarak önden ve iki ayak da topa gelecek şekilde müdahale ediyor. Gayet nizami bir hamle. Ha, arkadan dalsa sarı kart zaten, ayak kaldırsa tamam, ya da ayağını emreye taksa düşürse yine tamam. Ama olabilecek en nizami hamle bu. İki ayak yerde mi, yerde. İkisi de topa mı topa. Müdahale önden mi önden. Daha nizami nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 birader kaymıcak topa, hareket bile etmicek ki emre gitsin gol atsın. Rewendor bi öğrenemedin şu futbolu yaaa=) sdffgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ünlü düşünürümüz futbol erkek oyunu demişti, bize susmak düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi bide geçen sene emrenin barosa yaptığına çok sert demiyormuydunuz en çok ona sinir oluyorum. objektif yorum yapamıyorsunuz yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 O emre, emre olduğu için ne yapsa haksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 çiviler yere bakmadan rakibin olduğu yere doğru kayıyorsan, topa vurup gol de atsan çift vuruş, tehlikeli hareket, sarı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 civiler yere bakip nasil kayican lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fizban senin dediğine göre dünya üzerinde topa kayarak müdahale diye bir şey kalmıyor (song'un yaptığı gibi geriden koşup ayağın üst kısmıyla basmak dışında), oysa şu videodaki tarz bir kaymayı pek çok avrupa maçında faulsüz devam olarak görebilirsin. Ayak yerde, çiviler en fazla rakip krampona gelebilir, ki ikisi de topa geliyo zaten. müdahale topa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Çiviler yere bakarak kayma hariç kaymalar faul olsa futbol amerşkan futboluna dönerdi, 5 saniyede bir oyun dururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Bi kere oyle kaymistim cim sahada tabanim yere yapisti ben gidiyorum bilegim kopuyodu. Tamamen topaydi hareket basta hiz kazanip da gelmiyor ayagina gelen topu yatarak durduruyor, sonra emre kendini birakinca darbe dizine geliyor bence faul var fazlasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 O pozisyon tamamen Emre'nin salaklığı, krampon bacağını çizmiş görüntülerden görülüyor ama o adam öyle kayarken emre "ulan şu adamın üstüne atayım kendimi kırmızı görür" mantığıyla kendini bırakmasa hiç birşey olmaz. Oyunun durmasının tek nedeni hakemin Türkiye'de daha önce hiç çift ayakla kayıp da o ayaklarını rakibin bir tarafına sokmamış bir oyuncu görmemesinden dolayı "çifte girdi bu" diye tepki verip düdük çalması yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 pozisyonun videosundaki saniye 52-56 arasına bakın. oradaki müdahale sırasında, emre belözoğlu'nun KENDİ KONTROLÜNDEKİ topa dokunma şansı yok. topu kaptıracak. sakatlanmadan kurtulması da şans. kusura bakmayın da hakikaten sarı kırmızı görüyorsunuz sonunda mücadele eden bi adam görünce çıldırmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar