fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 fatih terim gelmesin de kim gelirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 said: G.Saray'da sıcak gelişmeler devam ediyor!.. 4-2'lik Ankaragücü mağlubiyetinden sonra Galatasaray Yönetim Kurulu olağanüstü toplanmıştı. Galatasaray'ın bu kritik toplantısı akşam üzeri sona erdi. Lig TV'den Şansal Büyüka'nın açıklamasına göre Frank Rijkaard yüzde 99.99 görevinden alındı. Lig TV'nin Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un aktardığı bilgiye göre Rijkaard'ın yerine göreve getirilmesi beklenen ismin Hikmet Karaman olduğu iddia edildi. Karaman'ın teknik direktörlüğe getirilmesi durumunda, sportif direktörlüğe ise Hakan Şükür'ün getirileceği öne sürüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 evet, galatasaray kulubu, futbol subesini kapatmaya karar vermistir, turk futboluna hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 fallout gibi oldu ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Abi sakadır bunlar diye umuyorum ya hiç kimse okadar embesil olamaz.Hikmet karaman ve Galatasaray SK yanyana gelemez okadar düşüremezler Özhan canaydın bile beceremedi Adnan Polat hiç yapmaz öyle bişey diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.jaglersport.com/image/hikmet-karaman-tatsiz_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 enee tireboludanmis la bu hikmet, gelsin hemserim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kurtulamadı şu takım hakan şükür'den. nefret ediyorum şükür'lü ünsal'lı emre'li arif'li feto tayfasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bu arada ERSUN YANAL gelecek, umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ille biri gelicekse ersun hoca gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bence de td değiştirmemek lazım şuanda. ama basın infaz etti hocamızı, artık yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Başta şaka sandım ama bu iş hakikaten olursa,Galatasaray'ı bırakma seviyesine bile gelebilirim... Dalga mı geçiyorlar ya Hikmet Karaman nedir kimdir...Çok ciddi sinirlendim,umarım saçmalıktır... Şuraya bakar mısınız.... http://en.wikipedia.org/wiki/Hikmet_Karaman O kadar laf ettiğimiz,Anadolu'yu dolaşıyorlar dediğimiz adamlardan ne farkı var yahu...3 hafta önce Hikmet Karaman GS'de deseler ortalık ayağa kalkardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 aynen, hikmet karaman gelirse Beşiktaş'lı olurum artık, aha da buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Rjikaard gitmesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hikmet karaman kim ya ?? TS'yi BJK'yi yenmeden önce manisa'nin basinda oldgnu bilen duyan warmiydi... komik.. gs kendni hizla kucultmeye devam ediyor hayirli olsun ne diyelim... fener niang yobo getirirken.. besktas guti q7 schuster getirirken...gs elindeki adamlari satip 2. 3. sinf yabanci getirp.. en büyük transfer die gelen misimovic daha oynadgi 6. macta taraftar tarafindan yuhalaniyorsa cidden futbol subesni kapatip gitsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sipeyskeyk said: aynen, hikmet karaman gelirse Beşiktaş'lı olurum artık, aha da buraya yazdım. Galatasaray'lılığın takımın başına kalitesiz hoca gelmesine bağlıysa şimdiden olabilirsin, özlemeyiz :) Hikmet de gelmez ya o kadar da değil yani, yuh @applevodka: Misimovic 10 numara pozisyonunun sayılı oyuncularından, Rijkaard'ın taktiğinde harcanıyor diye kötü oyuncu yapıp kötü olmayın. Wolfsburg'da neler yaptı bi bakın bi izleyin sonra ileri geri konuşun. Quaresma Porto hariç tutunamamıştı, kolpadan adam diye mi? Tey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Trasty said: Bu şekilde klubünüzü sadece maddi olarak yıpratırsınız. Aksine destek olmanız lazım. Gelir bazında Fenerbahçenin gerisinde kalmanizin en büyük sebebi bu aslında klubünüze maddi olarak zarar vermeye çalışıyorsunuz ceza gibi. Açıkçası ben mesela Trabzonspor maçında 3-2 yenildikten sonra gittik Mert Günok forması aldım .. kayseri'de 2-0 yenildikten sonra gittim Yobo forması aldım . Ki demişsin GS mobile'ın var, forma alıyorsun, kombinen var, vs vs Senin gibi Galatasaray Taraftarı nerdeyse çevremde yok. Hatta açık söylemek gerekirse senin gibi GS taraftarı türkiye sınırları içindede oldukça kısıtlı . Bence sen desteğini kesme Galatasaray bahsettiğin tarzda Taraftarlarla dolu bari Galatasaray Seni kaybetmesin Valla kötü oynamamız filan sorun degil benim için 10 sene sampiyon olmayabliriz dert degil ama günü kurtarmak adına o anda takımları kötü gidiyor diye hemen yaygara koparan insanlar yüzünden rijkaardı kovacalarsa ve hatta daha vahimi futbolcular TD yi begenmiyor diye bi bahane sunabiliyorsa bazı insanlar ve bu kabul görüyorsa bu yönetimin kalitesizligini gösterir baska bişeyi degil bende bu hizmetlere para ödeyerek bu aptallıga alkıs tutamam.Evet benim bireysel olarak tepkim okyanusta ufacık bi dalga ama oda bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 @nilep abi allah askna ben misi kötü mü dedim ya postu tekrar okurmusn ?? gs'nin bu sezon en büyük en önemli transferi olarak görulen belrtilen misimovic kendi taraftari tarafindan hemde daha oynadgi 6. macta yuhalaniyor... sen gidip q7 ile karsilastrp gereksz komplekslere girmssn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Yok nilep hakikaten,yönetimdeki 2 adam istedi diye kimsenin böyle oynama lüksü kulüple,Hikmet Karamanmışta,Hakan Şükürmüşte bilmemneymiş... Ne olacağını bekliyor ki insanlar,yani biraz mantıklı düşünmek yok bizde... Geldi diyelim yeni TD,bizimkiler it gibi oynayacak 2-3 maç kazanıcak vs,iyi kötü bitecek lig..Sezon iyi geçtiği için seneye de kalacak teknik adam ama takım zaten dandik olduğu için o da yollanacak sene ortası...Ha başarılı olamazsa da Bülent Korkmaz gibi olacak işte.. Nedir Hikmet Karaman,ne yapabilir,vizyonu nedir... Galatasaray bu sene şampiyon filan hiçbir türlü olamaz zaten...İlk 3'e bile giremez kolay kolay..Baros'un oynamadığı her maç puan kaybı,herşeyi geçtim...Hikmet Karaman'la 5. olsa ne yazar olmasa ne yazar..Radikal karar alacaksan önce yeniçerileri yolla bakalım bu sefer... Neyse inşallah kolpadan öteye gitmez bu haberler,biz boşa yazalım farketmez... Bilmiyorum çok huzursuz etti beni bu Hikmet Karaman olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 medya resmen fırsat bu fırsat herkes suskunken rijkaardı geceyarısı operasyonuyla gönderecek yani kendi kendine. 1.5 senedir uğraşıyorlar şimdi hep beraber çullandılar. allah belasını versin hepsinin, en başta rıdvan çaktırmadan bitirmeye başladı bu adamı, daha sonra ligtv spikerleri. mal herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Medya altın günlerini yaşıyor, Gs sürünüyor Fb çıkışta 1 hafta güzel prim alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 applev0dka said: @nilep abi allah askna ben misi kötü mü dedim ya postu tekrar okurmusn ?? gs'nin bu sezon en büyük en önemli transferi olarak görulen belrtilen misimovic kendi taraftari tarafindan hemde daha oynadgi 6. macta yuhalaniyor... sen gidip q7 ile karsilastrp gereksz komplekslere girmssn.. 2. 3. sınıf yabancılar getirdiler dedikten sonra misim'e geçince öyle dedin sandım. Yanlış anladıysam kusura bakma tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bence derbi maçının sonucuna göre göndercekler.kaybetceğimizi yöneticilerde biliyor.reykardın derbiden sonra istifa etmesini bekliycekler böylece tazminattanda yırtıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar