Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Seyrantepe açılmayacak!
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Türk Telekom Arena'nın açılışının 29 Ekim'de değil, ocak ayında yapılacağını duyurdu

Her gittiği Fenerbahçe maçında Galatasaray'ın yenildiğini belirten Bakan Yıldırım, "Artık yeni statta bu gelenek tersine olur" diyerek Sarı-Lacivertlilere göndermede bulundu. Zaman'ın haberine göre, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Sarı-Kırmızılı takımın sezonun ikinci yarısında maçlarını oynamaya hazırlandığı Seyrantepe'de inşası devam eden Türk Telekom Arena'da incelemelerde bulundu.

Daha önce 29 Ekim olarak duyurulan stadın açılış tarihi hem Bakan Binali Yıldırım hem de Başkan Adnan Polat tarafından ocak ayı şeklinde telaffuz edildi. Yıldırım, "Artık az bir zaman kaldı. İnşallah ocak ayı içinde görkemli bir açılışla, Türkiye'nin ilklerine sahip, 2016 standartlarına göre inşa edilmiş, en önemli stadımızı spor camiamıza kazandırmış olacağız.'' dedi. Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu projeye verdiği desteğe vurgu yaparak, "İlk başından beri bu projeye emek veren, fikir babası olan ve bugün hayatta olmayan Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Özhan Canaydın Bey başta olmak üzere tüm katkı sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Başbakanımızın dirayeti ve talimatlarıyla olmaz işler olur hale geldi." ifadelerini kullandı.

BAKAN BİNALİ YILDIRIM'DAN FENERBAHÇE GÖNDERMESİ
Bakan Binali Yıldırım, Galatasaray'a da Fenerbahçe karşısında genelde alınan kötü sonuçlar nedeniyle göndermede bulundu. Fenerbahçe-Galatasaray maçlarına her gittiğinde Sarı-Kırmızılı takımın yenildiğini dile getiren Bakan Yıldırım, "İnşallah Galatasaray'ın kendi stadında bu gelenek tersine olur. Adnan Polat, 'Sayın Bakanım, maçlara geldiğinde yeniliyoruz. Bari gelme' dedi ve bir süre maçlara gitmeye ara verdim." şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat da stat açılışının ocak ayında yapılacağını tekrarladı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı, "Ocak ayında inşallah stat açılışını yapacağız. Buraya emeği geçen çok insan var. Özellikle altını çizerek söylüyorum ki bu projede bizi yalnız bırakmayan Sayın Başbakan'a biz müteşekkiriz. Sayın Ulaştırma Bakanımız çevre yoluyla ilgili hassasiyet gösterdi. Ufak bir problemimiz oldu ve onu da çözeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. Polat yarın ameliyat masasına yatacak Arda ile ilgili soruları ise cevapsız bıraktı.

http://ekonomi.haberturk.com/emlak-mortgage/haber/559881-seyrantepe-acilmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

haber sitelerindeki yorumlara felan bakıyorumda hep fatih terimi istiyorlar.hatta bazıları abartıp yardımcısı hakan şükür olsun diyor sfds.sırf bu yüzden reykardın gitmesini istemiyorum.sanki reykardın yerine gelcek adam daha iyisinimi yapıcak.geçen maçtaki bir anlık sinirle reykarda küfürler yağdırmıştım ama mantıklı düşünürsek reykardı göndermek hata olur.reykard gönderilirse bazılarının ekmeğine yağ sürülmüş olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray için yıllardır en iyi ekol Alman ekolü, bu lig için de öyle. Öyle olmaya da devam edecekler. İstikrar istikrar denecekse bu yetersiz gönderilsin, elindeki kadro ne kadar kötü olsa da o kadroya göre hareket edip iyi verim almayı bilen Alman bir TD gelsin onda istikrar sağlansın, beğenmeyen futbolcular gönderilsin. Ama lütfen Alman olsun yani. Tarih tekerrürden ibarettir :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bana saçma geldi yine de durum.

Hani tamam çok iyi bir doktora vermiş olabilirler, daha hızlı tedavi olabilir de, 6 ay nere 1 ay nere.

Hani 6 değil 4 ayda tedavı olur tamami hadi bilemedin 3 ay olur tedavi süresi yarıya iner ki inanılmaz bir oran yine tamam da 6 aydan 1 aya iniyosa ya arada eksik yapılan bişeyler vardır ya da o tedavi 6 aylık falan değil 2-3 aylık tedavidir 6 diye bizi yiyolardır. 6 aydan 1 aya nereye iniyor yaw, doktor değil büyücü lazım ona.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

mevcut kadrodan ziyade düzen durdukça amc olmuş dmc olmuş bişi farketmiyor yav.

öyle 1-2 adamın gelmesi ile hiçbir nane olmaz.

buyur misimovic.

Aynen katılıyorum Masq...Yani bizim takımın sorunu bence sadece oyuncu kadrosu (kalite anlamında) değil,garip ve tarif edemeyeceğim bir kopukluk var futbolcularla..Bunun takımdaki yerlilerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilemeyiz,ama zaten bir sorun varsa bunu düzeltmek yönetimin işi..
Bence Galatasaray'a en çok gereken,Adnan Sezgin'in bir an önce yollanıp,yerine düzgün,Rijkaard'la birebir iletişimi iyi olabilecek,futbolcularla TD arası bağlantıyı kurabilecek biri..
Yani bazen dışarıdan öyle bir görünüyor ki futbolcular başka bir dünyada Rijkaard'la Neeskens başka bir dünyadaymış gibi,bu kopukluk yüzünden birşey olmuyor takımda...Bu kadar kötü futbolun nedeni saf futbolcu kalitesizliği değil bence..Rijkaard'ın da çok ciddi yanlışları var,ben dışarıdan futbolcularla iletişiminin çok iyi olmadığı kanısındayım ama tabi tamamen yanılıyor da olabilirim...
Sonuçta takım kendi yıldızlarını yaratır,genelde parlayan bir oyuncuyu transfer ettiğiniz zaman onun aynı performansı her takımda göstermesini beklemek zor,bunu çok az futbolcu yapabilir,çünkü genelde o oyuncuyu yıldızlaştıran takımın nasıl oynadığıdır,yoksa biz Elano'nun ve Misi'nin bundan çok daha iyi futbolcular olduğunu biliyoruz ama olmadı işte şu ana kadar...
Ayrıca en büyük eksikliklerden biriside yerlilerin kalitesinin her sene geriye gitmesi...Yıllarca milli takımın bel kemiğini oluşturan Galatasaray şimdi 11'inden neredeyse oyuncu veremiyor milli takıma...
Sosyal ağlarda paylaş

yani 10 senedir kötü olan takımda bu riski alamamak çok üzücü.yani sen ztn karabükü sivası onu bunu yenemiosun avrupadan hemen eleniosun as adamlarınla

gönder bütün o ezikleri.baros neil kewell abilerine teslim et takımı bak nasıl canavar gibi nesil gelir

ki monte etcekleri yerler belli yani.imkansız birşey değil tamamen a2 den 11 cıkmıcakki.ayhan servet ve mustafa sarpı kesiceksin sadece
Sosyal ağlarda paylaş

gassaray bu sezon 7.- 8. falan tamamlarsa iyidir. sezon sonundada baltaları yollayıp yerlerine genç, "yetenekli" ve en önemlisi belli bi şöhret eline geçince şımarmayacak olan gençler almalı. ozaman gassarayı kimse tutamaz. ama bu iş reykardla olmaz benden söylemesi çünkü o adam farklı bi mentalitede diye düşünüyorum. çok dikkat !! iyi yada kötü demiyorum !! sadece bu lige uymadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...