Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Gel de sovme simdi sabrinin sakatlanmasina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yok abi kalça kaslarının yırtılması mı ne sanırım sakatlıkta, cidden şanssız bir takım galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 kalça kasını nasıl yırtar ki bi insan? tuvalette fazla zorlanmış heralde acıyı yiyip yiyip. yoksa futbolda çok zor geldi bana gerçi sabridir ne yapsa yeridir de, yine de zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sanssizlik fln deil, adamlar milli maca kosa kosa gidip gs'ye gelince ay sakatlandim diip yatiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Sabri yapmaz öyle şey. Yani zaten istese de yapamaz eline yüzüne bulaştırır o ayrı da, yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Abi göt üstü yere düşersen kalça kasların zedelenir yani, bizimkiler antremanlarda birbirlerine çift falan giriyordur, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yani sabri çokta sırıtmadı milli maçta.bende şüphelenmeye başladım artık.sabriden öyle zeka dolu bir hareket beklemem gerçi ama adam milli maçta deliler gibi koşup oynuyor bize gelince alakasız biryerden sakatlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 g.tünü yırtmak deyimini gerçekten yapmış sabri yani.. helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ayhan abisi öyle söylüyordur ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 arda karabük maçında sahadaymış... ibb maçı sonrası başlıyormuş çalışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 e iyi bari, 3 hafta demişlerdi erken toparladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Almanya maçında oynamak için Ali Nazik gibi oynar, o maçtan sonra dönsün bari sakat sakat oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 JBC Blog said: Gecen gun Mustafa Sarp'in gereksizligi ve yeteneksizligi uzerine bir yazi yazmistim. Bu da anti Mustafa Sarp temali bir yazi olacak. Meger bu arkadas mac esnasinda pas vermedigi icin Pino'ya LAN PINO A.Q. SENIN LAN! diye cikismis. Bugun gordum videoyu. Pino'nun Turkce bilmedigi gercegini bir yana birakip diger enteresan noktalara bakalim: - Pino o pozisyonda Mustafa Sarp'a pas vermeyerek ustun bir oyun zekasina sahip oldugunu kanitlamistir. - Mustafa Sarp takim arkadasina soyadiyla hitap ediyorsa burada bir sorun var. - Mustafa'nin bu kufuru herhangi bir Turk oyuncuya ya da Kewell'a, Baros'a edemeyecegi asikar bence. Asil onemli konuya gelelim. Geldiginden beri oynadigi futbolla bir tomar boku andiran Mustafa Sarp'i linc etmek icin artik tum kanitlari elimizde bulunduruyoruz: Rezil futbol? Var. Mac icinde formasini yirtma? Var. Takim arkadasina kufur etme? Var. E oyleyse, ne duruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 herşeyi güzel yazmış arkadaş da, JBC Blog said: - Mustafa Sarp takim arkadasina soyadiyla hitap ediyorsa burada bir sorun var. bu saçma olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 heh bende orada ilk sövmüştüm tv başında pinoya da, koşu yapanın mustafa sarp olduğunu görünce hak vermiştim adama. radu niculesculu carruscalı horvathlı lukunkulu inomotolu kadrolar gördükte şu mustafa barış ayhan heralde GS gibi bir klüpte 100 yılda bir buluşur o da bize denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 baros sakatlanmış O.o daha durumu belli değil ama ciddi olabilirmiş :(.ibb maçında oynayamıycakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ciddi değilmiş. ibb maçına çıkabilecek. ayrıca batdal da iyileşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 batdal iyileşsede reykard sakatlıktan yeni çıkan adamları pek oynatmıyor.büyük ihtimal kewell oynar ibb maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 şu takım bide barossuz olmaz yalnız.vallahi kendimi keserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 kapalı üst kombine mi ayırttım :) pazartesi günü alıyorum. Yeni stada umarım iyi bir noktada gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 rüyamda yeni staddaydım :) atmosfer güzeldi.alın kombine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bu sene şampiyonuz.son 5-6 yıldır hep iyi başlıyoruz kötü bitiriyoruz.iyi bitirsekte ittire kaktıra zar zor.çok uzun zamandan beri galatasarayın bu kadar kötü başladığını görmemiştim.kesin şampiyon olucaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 rjkard hiç gelmemeliydi.artık gitmeli bence yol yakınken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Aiko said: rjkard hiç gelmemeliydi.artık gitmeli bence yol yakınken. beni cok ilgilendirmiyor ama bence iyi td (heleki adama sezon sonu transfer sözü veripte son dakika o oyuncuları getiriryor veya getiremiyorsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar