Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

JBC Blog said:
Gecen gun Mustafa Sarp'in gereksizligi ve yeteneksizligi uzerine bir yazi yazmistim. Bu da anti Mustafa Sarp temali bir yazi olacak.

Meger bu arkadas mac esnasinda pas vermedigi icin Pino'ya LAN PINO A.Q. SENIN LAN! diye cikismis. Bugun gordum videoyu. Pino'nun Turkce bilmedigi gercegini bir yana birakip diger enteresan noktalara bakalim:

- Pino o pozisyonda Mustafa Sarp'a pas vermeyerek ustun bir oyun zekasina sahip oldugunu kanitlamistir.
- Mustafa Sarp takim arkadasina soyadiyla hitap ediyorsa burada bir sorun var.
- Mustafa'nin bu kufuru herhangi bir Turk oyuncuya ya da Kewell'a, Baros'a edemeyecegi asikar bence.

Asil onemli konuya gelelim. Geldiginden beri oynadigi futbolla bir tomar boku andiran Mustafa Sarp'i linc etmek icin artik tum kanitlari elimizde bulunduruyoruz: Rezil futbol? Var. Mac icinde formasini yirtma? Var. Takim arkadasina kufur etme? Var.

E oyleyse, ne duruyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

heh bende orada ilk sövmüştüm tv başında pinoya da, koşu yapanın mustafa sarp olduğunu görünce hak vermiştim adama. radu niculesculu carruscalı horvathlı lukunkulu inomotolu kadrolar gördükte şu mustafa barış ayhan heralde GS gibi bir klüpte 100 yılda bir buluşur o da bize denk geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...