Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

O kalitede adamı ucuza getirebiliyorsan evet taraftar reröre demez, ama takımı komple satışa çıkartıp iyi adamları ya da gelecek vaadedenleri teker teker satıyosan, üstüne kalan 2-3 adamın da hala satış için pazarlık durumundaysa (Arda ve Elano) üstüne elinden büyük balıkları da teker teker kaçırıyosan (Gio dos Santos, Stoch) tüm bu kepazelikler yetmezmiş gibi bir de pembe forma dizayn edip "çok da güzel yapmışım ehi ehi" diyosan kimse total futbolmuş falan demesin, taraftar haklı olarak ses yükseltir.

Yıldırım Demirören'in bile tüm yönetimi süresince anca yaptığı saçmalığı 1 aya sıkıştırdı yönetim helal olsun.

o kalitedeki adamı falan yok bu işi rew.

eğer UEFA seni ligden ihrac edecem, puanın silicem diyorsa gerekirse Hakan Şükürü geri getirip oynattırıcan.

işin formasını mormasını bilemem ama; hepsini geçtim, bu takımı teknik direktör idare ediyor. o kadar vazgeçilmez bir oyuncu olsa oyuncu oyuncu diye yırtınıp duran rijkaard önüne geçer bu işin. belli ki adam takım oyuncusu istiyor yıldız değil.

ha bi de bu var;
aquila said:

transferin sonunu bekleyelim, sonra flame on.
Sosyal ağlarda paylaş

keitanın gitmesi çok iyi olmuş. alınan parayı geçtim, keita çoğu maçta takımı 60 dakika 10 kişi oynatmak zorunda bırakıyordu. 30 dakika dana gibi koşacak diye adam oynatılmaz. dünya kupasını izliyo burdaki herkes, futbolun ne kadar değiştiğini, keita gibi danaların artık iş yapmayacağını da görüyosunuzdur. orta sahada iyi pas yapabilen 4 adamın olduğu zaman dağıtırsın ortalığı. elano kalmalı o yüzden. arda da çoğu maçta 90 dakika oynamamalı. iyi 2 mc, 2 amcyle güzel olur herşey. bence reykard da böyle düşündüğü için kanat oyuncularıyla çok ilgilenmiyo. stoch da reykard tarafından istenseydi alınırdı. stoch uymuyor bu oyun planına.

sonuç olarak keitanın gitmesi çok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

emek hırsızı keita galatasaray'da top yapan ender adamlardandı. mehmet topal ki Emre'den sonra çok beğenerek izlediğim ikinci türk orta saha oyuncusudur, gitti, keita gitti, kewell gidicek mi gitmicek mi belli değil, arda "aşk"budalası oldu derken nolucak bu galatasarayın hali... emek hırsızı keita gitmeyeydi iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

meşhur olay, Kaptan Alex'e gelen su şişesi emek hırsızı keitaya gelseydi o maç tatil edilir miydi edilmez miydi, bana bunun cevabını verin emek hırsızı keitacılar?

Böyle oyuncu her takımda var, Keita en azından olan bir durumu büyüterek (şişe atılması, dirsek atılması vs) abartarak "emek hırsızlığı" yapıyor.

Ortada en ufak bir şey yokken penaltı noktası kazıyarak emek hırsızlığının kralını yapan adama kendi takımında diye bir şey demeyip Keita'ya laf atmak ikiyüzlülüktür.

Keita zaten agresif, çirkef bir adam bunu bilmeyen yok. Ki her takımda var bunlardan. Ama bu kalitede adamın çirkef olmayanı tutarlısı da 15ten başlıyor ve Türkiye'ye burun kıvırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lafı geçtiği zaman bir kere bile emek hırsızı dediğini görmedim, ama keitaya her fırsatta diyorsun, yeterli bir örnek bence.

Fazla büyütmeye de gerek yok zaten, böyle defosu olmayan adam niye gelsin Türkiye'ye?

Keita'nın bu hali olmasa, Lugano zırt pırt kırmızı gören kavga çıkaran adam olmasa oynarlar mı Türkiye'de? Nouma için zamanında Fransa t.direktörü demişti "adamın kırmızı kart görmeyeceğine emin olabilsem Henry'nin yanında 2. forvet sürecem sahaya" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

meşhur olay, Kaptan Alex'e gelen su şişesi emek hırsızı keitaya gelseydi o maç tatil edilir miydi edilmez miydi, bana bunun cevabını verin emek hırsızı keitacılar?

Hasan Şaş'ın sırtında patlayan yumurta Emre Belözoğlu;'nun sırtında patlasaydı maç tatil edilir miydi edilmez miydi? iki takımda da var çirkef adamlar. kasmayın
Sosyal ağlarda paylaş

abi keita gibi adam her takımda var diyorsa birisi durup düşünmeli bence !? adam kaka'yı attırdı daha 2 hafta önce bilmem kaç milyon insanın izlediği bir maçta numara yaparak, var mı ötesi.. bazıları hala gelmiş bilica kazdı diyor, hayretler içersindeyim, nasıl bir at gözlüğüdür bu yau.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...