fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 fena konuşmadı adnan polat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Arkasokak said: Wishmaster said: Kadıköy'de bu sene de kazanamayız. Yani takımda şuanki oyuncu-antrenör ilişkisiyle Kadıköy'e GUTS ile çıkamaz bizimkiler. Yine rahatlar döneriz. umuttur insanı yaşatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 birisi şu adamı durdursun artık ya adamın işi gücü galatasaray üzerinden pirim yapmaya çalışıyor bu kadar kişiliksiz bir insan görmedim ya ( mailde cok pis sövdüm ) http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15710745.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Kaale alan bile yok meriç tunca denen kuklayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sinek ufak ama mide bulandırır hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 adamlar konuscak şey bulamıyorlar hayal gücü geniş napsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 altindaki yorumlar daha iyi onlar bile sahte die dusunuyorum yada aziz nesin hakli '"neler oluyor ya bir sürü katakulle ALLAH ALLAH" ` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 oha bööle bir fantezi ürünü yazıda bayaadır görmemiştim adam iyi hayal kurmuş az daha uzatsa türk dizisi çıkar bu senaryodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 galatasaray israile yardım yapıyomuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 tabi olum illuminatiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ahah efsane ya. "tamam kardeşim senin için yapıyorum teklif ama bu kıyağımı unutma raki balik ok?" deseymiş bence A.M. Ceo'su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 seni milli yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 İsmi meriç lan bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 said: Fenerbahçeli Emre ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Okan Buruk'un gizli ortak olduğu bir menacerlik şirketinin sahibi olan Ahmet Bulut, bir dönem Denizlispor kalesini koruyan ve bu sezon başı Beşiktaş'a transfer olan Cenk ile, Galatasaray'a gelen Manisa'nın eski kalecisi Ufuk ve halen Trabzon'da oynayan Burak Yılmaz'ın menacerliğini alabilmek için bu 3 futbolcuya da ''Fatih terim ile aram çok iyi.. Menacerliğinizi üstlenirsem, sizi kesin olarak milli takımda oynatırım'' sözünü verir.. Ufuk ve Burak milli takımı göremediği gibi, Cenk ise Kazakistan maçı öncesi sakat olan Volkan Demirel'in yerine 3'üncü kaleci olarak kadroya çağrılır..bune abi ya aahahah ne saçma herif lan bu meriç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 YA SABIIIIIIIIIR said: Elano'nun kalması Rijkaard’ı sevindirdi. Bu durumun Hollandalı’yı Misimovic’in gelmesi kadar mutlu ettiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı takımda yeni transferler Misimovic ve İnsua’nın gelişleri teknik direktör Frank Rijkaard’ı çok mutlu etti. Ancak Hollandalı teknik adamın asıl memnuniyetinin Elano’nun takımda kalması olduğu öğrenildi. Kurmaylarıyla transfer dönemi sonrasında bir durum değerlendirmesi yapan Rijkaard’ın “Misimovic’in alınmasına çok sevindim. İnsua ise tam bir görev adamı, bize büyük katkı sağlayacak. Ancak beni en çok sevindiren Elano’nun takımda kalması oldu. Dünya Kupası’ndan sonra ayrılacak diye çok kokmuştum.” dediği öğrenildi. SİSTEMİN EN ÖNEMLİ PARÇASI Elano ile arası çok iyi olan ve sambacının adeta üstüne titreyen Rijkaard’ın milli maçlar için verilen arada yeniden toparlanma sürecine giren oyuncusu ile yakından ilgilendiği belirtildi. Elano’yu hem fizik hemde psikilojik olarak hazırlamaya çalışan teknik adamın, yıldız oyuncusunu yine on birde kullanmaya çabaladığı biliniyor. Kaynak: Habertürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 o diilde asıl sabri ne ayak? herif 1 aydır sakatım diye idmana cıkmamış.karpty maçında oynamamış ligde oynamamış.milli maçta cıkıp oynuyor o da takımı satanlardan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Meriç Tunca dan bu konuyu araştırmasını isteyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Hiddink'in açıklamasına göre Sabri'nin sakatlık 1-1.5 hafta önce geçmiş, ama gribe yakalandığı için oynatılmamış, şimdi grip de hafifleyince milli maça çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Sarbi demişken adamın her spor dalına yeteneği mevcut maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Attıysa kim bilir nereye gitmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 topu tutuşundan belli, adam işi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ahahaha sabri basgaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 dudaklara bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 O degilde Rijkaard'a kalsa Sabri sakatliktan yeni cikti, isinmasi, alismasi vs lazim diye bir 2 hafta oynatmazdi maclarda. Adam daha takiminda oynamadan direk milli macda oynadi. Bu Rijkaard'in korkakligi yüzünden futbolcular rahata cok alisti bence. Sakatlanayim da 2-3 hafta yan gelip yatayim diyorlardir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 /Escobar said: O degilde Rijkaard'a kalsa Sabri sakatliktan yeni cikti, isinmasi, alismasi vs lazim diye bir 2 hafta oynatmazdi maclarda. Adam daha takiminda oynamadan direk milli macda oynadi. Bu Rijkaard'in korkakligi yüzünden futbolcular rahata cok alisti bence. Sakatlanayim da 2-3 hafta yan gelip yatayim diyorlardir herhalde. kadrodaki herkes sakat adamda iyice iyleşsinler yoksa gene leş olacaklar die korkuyor olabilir adam ne yapsa ters tepti ilerde biyografi yaparsa türkiyeden cok not yazar adam yeni bir ömür yasadı burda milat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar