HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 gönderme falan mı bu ? kafiyeler falan şarkı çok kötü video şahane olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bence 4/4'lük video! Zaten birinci seçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bariz kotu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bence baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 güzel olmuş this! http://i45.tinypic.com/344b2ug.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 grand re-opening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi o hızlı hareketler falan şunu hatırlattı bana, dayanamadım o yüzden. http://www.youtube.com/watch?v=9DJjbrqLjAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 girişteki listedekileri kontrol kısmı hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 forced meme is forced Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 gayet basarili bence ^_^ deadmines her zaman favorilerimin arasinda olmustur.. ilk girdigimde cok eglenmistim. deadminesdan sonra uzun sure hicbir instance ayni tadi vermemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abiiiiiiii süper sırf 80 deadmines oynamak için oyuna dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 deadmines benim için de başkadır. ilk dungeonum kendisi. 15 levelken healer olarak girmiştim, sonra 21 e kadar dm den çıkmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 DM kraldır ya. Çoğu instancedan falan güzeldir hikayesi. Hatta zordur bile. gerçi yeni speller talentlardan sonra falan öyle değil de. eskiden çok zevkliydi. wipeshow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bi hord oyuncusu olarak pek emin deilimde dead mines icinde gemi olan instance miydi disarda tarlalar otlaklar felan var bole bahce bicme robotlari felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 videoda emek var. +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Valla acaip zevkli yerdir yani yolu kolaydır oyle rehbere gerek duymazsın yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BonePART said: bi hord oyuncusu olarak pek emin deilimde dead mines icinde gemi olan instance miydi disarda tarlalar otlaklar felan var bole bahce bicme robotlari felan? Evet abi orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 haa madene girin 10 miner 10 worker bide su adamın öldürüp gelin diyo görevde, iceri girip dünyayı kurtarıp cıkıyosun. efsane bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Chris_Metcalf said: DM kraldır ya. Çoğu instancedan falan güzeldir hikayesi. Hatta zordur bile. gerçi yeni speller talentlardan sonra falan öyle değil de. eskiden çok zevkliydi. wipeshow. hikayesi güzel evet, siyahla beyaz arası olmuş güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 cidden o ufak bişeymiş gibi başlayıp masonların falan karıştığı hikaye çok şahaneydi. birde şu duskwood ana quest serisi 20 adımlık falan olan ÇOK iyiydi horde da bitek şu test of courage falan olan seri bi halta benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar