reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Pati yemek yapabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yalnız yaşadıgım dönemler çok oluyor.üşenmez isem gayet yapıyorum çeşitler.yoksa burger fln :) staj yapmanın faydaları tabi.baya şeyler ögrendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 anasını bile ağlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 evet yaparım ama kendimi doyuracak kadar özel misafir olursa güzel yemekler de yaparım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 misafir bulaşıgı yıkıyacaksa yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 su böreği bile yapıyorum kendi tariflerimi yaparım etrafımdaki herkes tarafından takdir edilirim. 23 yaşında bekarım ankaradayım hacettepe mezunuyum şuanda pilotluk yapıyorum taliplerimi döverek eliyorum eski elbiselerden masa örtüsü yada kablolardan araba yapabiliyorum her sabahta kadın programlarını kaçırmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yaparim hatta cicero gibi yargilarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Tost yapıyorum çok güzel, bi de yumurta kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 vivavale said: evet yaparım ama kendimi doyuracak kadar özel misafir olursa güzel yemekler de yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Llama said: anasını bile ağlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 paticikte 5li gruplar halinde yarışma düzenliycez sandım lan kazanana title falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 şarap soslu yemek yaparım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yapabildikten sonra yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 MMOyemekteyiz mi var ben mi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 zorda kalırsam çogüzel yaparım.. zorda kalmamaya gayret ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Coleslaw salatama kadar yaparım Beni alan yaşadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben hiç yapamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hazır et çeşitlerini sos ve ekmekle buluşturunca yemek yapmış sayılmıyor muyuz? sonuçta doyuruyorum kendimi. gidip patlıcan oturtma yapmaya uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 düşün ki doğada zor durumda kaldın ve yanında sadece patlıcan oturtma yapabileceğin malzeme var. EN KÖTÜSÜNÜ DÜŞÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Patlıcanları soyun ve tuzlu soğuk suda 25-20 dakika kadar bekletin. Güzelce sularını sıkıp bir temiz bez üzerine yada kağıt peçete üzerine 1 parmak genişliğinde doğrayın. Patlıcanları kızgın yağda arkalı önlü kızartın. İçini hazılamak için önce tavaya 1 yada 2 çorba kaşığı kadar kızartma yağından koyun. Kıymayı içinde güzelce suyunu salıp çekene kadar kavur. Daha sonra doğranmış sivri biber ve soğanını ilave et. 10 dakika da bu şekilde kısık ateşte kavur. Domatesin bir tanesini rendele ve salçayla beraber kıymalı karışıma ilave et. Kabukları temizlenmiş sarımsakları küçük küçük doğra ve onuda tavaya ilave et. Tuzunu ve baharatlarınıda ilave ettikten sonra 5-10 dakika kadar daha kavur ve ateşin altını kapat. Yaklaşık 22-24 çapalarında bir tepsi yada tavanın tabanına kızartığınız patlıcanları dizin. Üzerine kıymalı harcı yayın. Tekrar harcın üzerine kalan patlıcanları dizin. Üzerine 1 domatesi dilimleyin ve üzerine aralıklı olarak dizin. Eğer fırında yapmak istiyorsanız üzerine 1-2 adet biberde dizebilirsiniz. Ben ocakta pişirdiğim zaman sadece domates koyuyorum. Sıcak suya 1 çay kaşığı kadar tuz ve kırmızı biber ilave edip, bu suyu tepsiye/tavaya ileve edin. Ocakta kısık ateşte 20 dakika kadar pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapabilirsiniz. Eğer fırında pişirecekseniz önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20-25 dakika kadar fırınlayın.Afiyet olsun… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 e yerim malzemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yaptığım yemeği yiyebilen ilk insanla evleneceğim. cinsiyet farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ibne olmasın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 max kahvaltiya omlet onada useniyorum cogu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 gayet yaparım ama üşenirim mutfakta takılmaya yeterince alkol verirsen güzel yemek yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar