Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ben bu gg pakedini 2 yıl önce falan almıştım şimdi canımı çektirdiniz ya, sadece bgleri oynasam kaç saat gidecek şimdi pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sabonis said: sonuç olarak çizilen şeyler 320x240 falan. bunu büyütünce bozulması lazım. Arkaplanlar belirli bi çözünürlüğe göre sınırlandırılmış değil, bu modların yaptığı ekranda görünen alan miktarını arttırmak. Atıyorum tormentta mortuaryde standart çözünürlükte 1 oda görüyorsan 1680 900de 2 oda görüyorsun. Modeller küçülüyor haliyle, ama büyük monitörün varsa o da sorun değil. Yazılar bazen sorun olabiliyor, onun için de font modları var. Bide 320ye 240 nedir öeh. Utanmasan 50x50 diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Silphatos said: ben bu gg pakedini 2 yıl önce falan almıştım şimdi canımı çektirdiniz ya, sadece bgleri oynasam kaç saat gidecek şimdi pöf benimde canım çekti, icewind dale 2 var bende kurayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sleeping Dogs Digital Limited Edition - 4,28$ - Origin + Steam redeemable key http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/pd/productID.275638800 satın almak için polanya proxysi gerekiyor yada FireFox'a NoScript, Chrome'a ScriptSafe extensionlarını yükleyince alınabiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sabonis said: neyse tatmin edemediniz, boş bi vaktimde araştırıcam. sonuç olarak çizilen şeyler 320x240 falan. bunu büyütünce bozulması lazım. dijital zoom gibi bir şey sonuçta. mantığım böle diyor yani :D net satın alıyorum lan... muhteşem. durduk yere 6 dolar harcattınız allahsızlar. söylemeyi unuttum bu arada, sağlam bi saçmalık var. bütün oyunları bir arada download ettirtiyor. 10gb indirmeden oynayamıyorsunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 o pakette öyle bi saçmalık var doğru ama 6 dolara olacak artık o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 evet gençler oyunlar yüklendi. şimdi napıyorum. 1080p widescreen için ne yüklüyorum, mod-bug düzeltmeleri vs için ne yüklüyorum? bütün oyunlar için aynı şeyi mi yüklüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Burdan widescreen http://www.gibberlings3.net/widescreen/ Baldur1 i baldur2 motoruyla oynamak için (EE'dan daha iyi bu arada) http://usoutpost31.com/easytutu/ Easy tutu çalışmazsa tutunun manual installerı var ordan yükleyeceksin, bazı bilgisayarlarda sorun çıkarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Xenus said: Sleeping Dogs Digital Limited Edition - 4,28$ - Origin + Steam redeemable key http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/pd/productID.275638800 satın almak için polanya proxysi gerekiyor yada FireFox'a NoScript, Chrome'a ScriptSafe extensionlarını yükleyince alınabiliniyor. Mal ea, Türkiyeye halen para birimi olarak eu gösteriyor ,bir bok almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ea avrupa birliğine soktu bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 EA TÜRKİYEY SEVİYORRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hitman absolution 7.5$ http://goo.gl/duFNn %20 discount olan hesaplarla 6$ a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Vay be bi oyunun fiyatının bu kadar çabuk düştüğünü de gördük ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 6ya biri alabilir mi hitman pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 BlackRose said: Vay be bi oyunun fiyatının bu kadar çabuk düştüğünü de gördük ya... daha mart ayında direk Square Enix'in sitesinden 7.5 euroya almıştım ben. çok da beğendim oyunu ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 oyun çok güzel ama purist'i abartmışlar ya. çok az save noktası var. 15 dk oynuyosun bi hata ile çat baştan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 The Elder Scrolls V Skyrim - £7.49 = $11.65 - Steamworks Fallout New Vegas Ultimate Edition - $9.95 - Steamworks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 tüm bethesda oyunlarında var indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paypal çalışmıyor heralde, alamadım skyrimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Bana skyrim almak nasip olmayacak herhalde. Paypal'la ödeme yaptırtmıyor lol Eğer Skyrim alıp giftleyecek birisi olursa; steamden ben de ona istediği aynı 7.5 pound(12 dölares) luk bir şeyi giftliyim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Lan 1 hafta once 20 doler vermistim ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 BlackRose said: Vay be bi oyunun fiyatının bu kadar çabuk düştüğünü de gördük ya... düştükçe düşüyor. tutamıyoruz 5$ Hitman: Absolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 öeh. 5 doların altına muhtemelen hiç düşmeyeceği için, alan alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 US only diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar