fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 borderlands alacaksanız benim hesapta mesela 20% compensation var. 24$ a geliyor. kişi başı 6$ yani. dürümün yanına cola içmenizi de sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bende season pass falanda var ama bitirmedim oyunu, katılabilirim başlayacak olan varsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 borderlands'ı olmayan kalmamış heralde, tren boş kaldı,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 gençler rus sitesi buldum steam keyleri satıyor fiyatlar inanılmaz. region free yazanları almak gerekiyor sanırım.. az oyun var ama bir köşede dursun... v-paly.ru homefront aldım region free ve steame eklendi.. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 fiyatlar iyi değil o kadar ya $'a çevirince. birde homefront o kadar leş oyun ki 3$'a almamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Homefront nefret beslediğim tek oyun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ben kapak tasarımı için aldım. daha once de soylemıstım. nedendir bilinmez çok hoşuma gidiyor kapak tasarımı odama afiş olarak asıcam bir yerlerden kaliteli pdfsini bulursam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Xenus said: Borderlands 2 - $9.99 - Steam Borderlands 2 Four pack - $29.96 - Steam şunu nasıl kaçırmışım yaa işte bakmazsan günlük indirime, böyle patlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.gamersgate.com/DDB-DBAMC/dungeons-and-dragons-anthology-the-master-collection Şu süpermiş aslında. Ama BG'nin EE olmaması ve Steamworks olmaması kafamı karıştırdı. Alsam mı almasam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 EE olmasına gerek yok, tutu çekiyorsun EE dan daha stabil, bugsız ve denge fixleriyle birlikte çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 O listedeki oyunların 2'den fazlası sende yoksa hiç düşünmeden al derim. EE kadar büyük bir yalan yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ne zamandır diyordum tekrar Torment oynayayım diye, arada BG oynarım belki ama yine yüzlerce saat invest edilir mi bilmiyorum. Sadece Torment için bile değer aslında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya şu efsane oyunları sadece grafik remake ile nasıl çıkarmıyorlar aklım şaşıyor. şimdi kim 320*240 oyun oynucak :( bakamıyorum, ya gözüm ya moralim ya da ikisi birden bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Infinity oyunlarının hepsinin widescreen modu var, istediğin çözünürlükte oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 easytutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 holy shit. baya iyi duruyor. sanki gayet yeni oyunmuş gibi. what kind of sorcery is this? harbi nasıl oluyor? neye göre yani? infinity motoru olunca teknik olarak nasıl sağlanabiliyor bu olay? 1080p yapın çözünürlüğü izleyin, gayet klas. http://www.youtube.com/watch?v=FmQvszWxgZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 easytutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 olm teknik açıklama yap bari biliyorsan, easygötimbik deyip bana araştırtma len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Infinity motoru çözünürlük büyüyünce bile sırıtmıyor genelde(güzel bir olay). Bunun yanında GUI ve fontları büyütülmesi gerekiyor. Hepsi olduğu vakit sıkıntı yok =D Mis gibi oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 izitatu abi ne bilim source kod ellerinde herhalde adamların hayvan gibi modlamışlar, sadece grafiksel değil gameplay buglarını falan da düzeltiyor. üzümünü yiyecen bağını sormayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bunu nerden indirebiliriz. butun efsaneler var ama grafikler yuzunden donupte bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.gibberlings3.net/bg2fixpack/# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 neyse tatmin edemediniz, boş bi vaktimde araştırıcam. sonuç olarak çizilen şeyler 320x240 falan. bunu büyütünce bozulması lazım. dijital zoom gibi bir şey sonuçta. mantığım böle diyor yani :D net satın alıyorum lan... muhteşem. durduk yere 6 dolar harcattınız allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Oyun tarihinde harcayabileceğin en manalı 6 dolar o bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 şu güzelmiş, zaten öncekindeki tutu yokmuş unutmuşum bu modları kullanı çok olduydu iyi anlatmış. http://www.gog.com/forum/general/enhance_the_gameplay_in_your_edition_of_baldurs_gate_from_gogcom/page1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar