Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Steam'de olmayınca oynanmaz mı canım, gayet iyi işte. Ama gamersgate'in satın alma sistemine uyuzum. Greenman falan yapsaymış bunu keşke.

edit: asıl oyunu steamde olanlar almasın tabi. Sorun olabilir.

edit: Bunların güzeli hangisi =/ Neyi alim :/
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

omerta soruyordun

2 oyun R$20,00 ~ $10 USD.

http://www.nuuvem.com.br/dosedupla

Assassin's Creed Revelations - Uplay code
Bulletstorm - Origin Code
Omerta City Of Gangsters - Steam Code
Stay Dead - DRM Free
Sine Mora - Steam Code
Alpha Protocol - Steam Code
Binary Domain - Steam Code
Blades of Time - Steam Code
Deep Black - DRM free
I am Alive - Uplay code
Mesaj tarihi:
almaya çalışıyorum paypaldan ama hata veriyor nedense

büdüt: nuuvem clientını indirdim 50 mb bişey ordan login olup paypaldan aldım. BD ile omertayı aktive ettim sorunsuz
Mesaj tarihi:
Xenus said:

almaya çalışıyorum paypaldan ama hata veriyor nedense

büdüt: nuuvem clientını indirdim 50 mb bişey ordan login olup paypaldan aldım. BD ile omertayı aktive ettim sorunsuz

Saol ya bd var bende amaonun yerine ı am alive alıcam. Steamworks degıl sanırım I am alive.
Mesaj tarihi:
abi bana da öyle beyaz sayfa geldi bir kere ama ikinci denememde aldım tam nasıl oldu anlamadım. sepete eklerken önce binary domaini seçip sonra omertayı seçtim belki ondan olabilir.

şöyle birşey yazmışlar şunu deneyin olmadı.
said:
they use the express checkout from Paypal, so if your browser is set to block third-party cookies then it'll fail. Either unblock cookies for the transaction, or open a new tab, log in to Paypal, and then try to pay again
Mesaj tarihi:
pop up engelleme yok zaten bende ama yine de ne yaptıysam olmadı, gitti ucuz oyunlar, gerçi daha iyi günü var ama...

3 ayrı browser ile denedim bana mısın demiyo, cooki muki zaten yekten açık, ctrl ile tıklayıp yeni sekmede açıyorum paypalı yine yemiyo falan filan...
Mesaj tarihi:
Xenus said:

o değilde şu stay dead denen oyuna sesli güldüm
http://www.youtube.com/watch?v=nJ2Ronm6MPU

nasıl saçma bişey lan bu ahah hani madem gerçek adamlarla, görüntülerle yapacan, niye karakterlerin yapaymış gibi hareket ediyor sdfkgj
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...