Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Disciples III - Gold Edition - 3.46$ - Steam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Humble Bundle 7 için son saatler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 amazon indirim kodu mu var, yoksa önceki alışverişlerden mi geliyor 5 dolar indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 oncekilerden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 http://store.indiegala.com/index.php/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 GOG'da 24 saatliğine güzel indirimler başladı, paketlerin çoğu %75 indirim. Özellikle Dungeons & Dragons paketi benim için banko. http://www.gog.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=holiday_promo&utm_campaign=reminder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 AscAnsio said: bunu al daha mantıklı bence http://www.gamersgate.com/DDB-DBAMC/dungeons-and-dragons-anthology-the-master-collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Evet, gösterdiğin daha uygun. :) Bu paketin girdiği en iyi indirim %50, değil mi? Umarım daha iyisini kaçırmamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 FTL - 4.99$ - Steam + DRM Free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 FTL alacam aslında ama bu oyunun mod desteği nasıl? Asıl oyunu oyun nasıl diye bir saat başında oturarak bitirmiştim ben. Daha fazla bir şey vaad etmiyorsa boşa para vermeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 humble bundle a düşmesini bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 gogdaki m&m paketi baya hoş gözüküyor :) arada bir oynar nostalji yaparım artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bana FTL zevkli geliyor bayağı, yanlız random eventler direk gebertebiliyor hehe. 1 kere bitirebildim anca, ama 20 saat oynamışlığım var kaç günde. Şimdi değişik gemileri unlock etmeye çalışıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 gamersgate said: Holiday Sale Bundle Issue Update: We made a mistake. Our computer program grossly multiplied the discounts we were authorized to offer on these bundles and they were advertised at way below cost. We did not notice this on the day of the mistake because of the holidays. We have cancelled all unfulfilled orders as per our terms of use. We are working with the affected publishers to see what we can do with respect to partially filled orders. We highly value all of our loyal GamersGate customers and do not want to see our relationship with any of you damaged. Nor do we want to see our publisher partners harmed by our computer glitch. We are doing all that we can to sort this out, however due to the holidays we will most likely not be able to sort this out until next week. Please bear with us and forgive us for this disappointing error. We will update you as soon as possible. Update 03 Jan 2013: We are still working on this issue but since there are several parties involved and there have been non-working days mixed in, it is taking a little while to get everything sorted out. Please keep in mind that this page is the only source of correct information from GamersGate as of today and we will continue to update this page with new information as soon as we are able. We want you to know that this is our top priority and we want to resolve it as soon as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 legacy of kain collection 6 dolar, 3 oyun da steam'e ekleniyor aldım denedim demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Fm 2013 kuponla 15$ http://www.amazon.com/Sega-Football-Manager-2013-Download/dp/B009IXNPL6/ref=br_lf_m_1000728511_1_18_ttl?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1450637082&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000728511&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=16ASKTBPEY07VTFX1F5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 winter sale'i cüzdanı açmadan bitirmek üzereydim ki, thief collection %75 indirim olduğu mailime geldi. daha önce de görmüştüm indirim olduğunu da bi de üstüne maile gelince, GEL BABİŞKOYA GEEEEL dercesine çekti beni kendine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 The Walking Dead haftaya amazon'da kuponla 7.40$'aymış hemen kuponları bitirmeyin daha bi sürü indirim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Alan Wake Collector's Edition 4.38$ (Steamworks) Fallout New Vegas 5$ (Steamworks) RUSE 5$ (Steamworks) A Game of Dwarves 5$ (Steamworks) Order of War 2.5$ (Steamworks) "iamaneldergeek" koduyla %5 indirim var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 alan wake i fixlemisler ahhaha. serefsiz bu gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Rift: Storm Legion Infinity Edition http://www.gamersgate.com/DD-RIFTSLIE/rift-storm-legion-infinity-edition Rift başlamak isteyenler için süper fiyat , ilk 1 aylık ücreti de içinde. 70$ lik paket 22$. Heralde tekrar hatalı fiyat girdiler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 fallout isteyenler http://www.gamersgate.com/DD-FNV/fallout-new-vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 add on lar olmadan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ben de yıllardır dlcleri alacam ama dlclerin toplamı ultimate editiondan falan daha pahalı oluyo genelde indirimlerde sdf, ben de bethesda şerefsizine para yedirmemek için direniyorum almamaya. artık ultimate 5 dolar falan olunca alırım dlcler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Dün GamersGate'de rast geldim. Bir bilgisayar algoritması şirketi nasıl böyle marizler? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar