adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 FENER GOL GOL GOL ŞAMPİYONLUK GELİYOR
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bursa olucağına fener olsun şampiyon
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 pfff tüm gün araba zırıltısından uyuyamıycam şimdi
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 fenerbahceli birisi olarak kalbim fb derken beynim bursa olsun istiyor, bursa olsun ki belki; futbolumuz degisir 3 buyuklerin esasinda 3 buyuk olmadigi anlasilir ve kendilerine ceki duzen verirler alt taraftaki ekiplerin kendine guveni gelir bursa olduysa bizde oluruz derler ve lig cekismeli olur mal oglu mallarin bolca bulundugu medya da kendine gelebilir ama hic sanmiyorum yoneticilerde dot olurlar ne guzel. safca dileklerim bunlar.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bursa şampiyon olunca da hayat bayram olacak anasını satıym şampiyonlar ligine doğrudan 3 takımla alacaklar sanki bizi avrupa ligine kombine vericekler 20 senelik
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 şampiyon olmamız lazım. başka bir ihtimal dusunmek istemiorm.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 fenerbahçe şampiyon olur o artık neredeyse kesinleşmiş birşeyde bursa'nın şampiyonluğu büyük ölçüde ligi değiştirir. Alttaki takımların yönetim zihniyetlerinden tut, onların cesaretlenmesine ve paralarını düzgün kullanmasına kadar birçok şeyin önünü açar. Üstte de denildiği gibi Bursa bile yapıyorsa bizde yaparız mantığı, ligin kalitesi artar.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bursa'nın yaptığını yapabiliriz biz de demeleri lazım zaten. Şampiyonluk gerekmiyor bunun için, Bursa tüm anadolu takımlarına neler yapılabileceğini gösterdi zaten yeterince.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Alakası bile olmaz. Bursa'nın takımı da teknik direktörü de şu and Turkcell Super Lige'de bulunan bütün Anadolu takımlarından daha iyi. Bursa'nın şampiyonluğu ile gaza gelecek takımları, gelecek sezon "futbol oynayalım, kapanmayalım" mantığı ile hareket eder, üstüne 3 büyüklerden birkaç tane yer, akıllanırlar.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ulan nolurdu bi denizli faciası daha olsa.ama fener şampiyon olucak malesef tek dileğim trabzonun kupa maçındaki gibi oynaması.yenilsede olur fakat eziyet ettire ettire şampiyon yapmasınlar feneri.zor olsun biraz :)
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Bursa şampiyon olursa hiçbir şey olmaz. Gangren'e katılıyorum. Bu zihinlerin değişmesi o kadar da basit değil. Tek şampiyonlukla her yer güllük gülistanlık olmuyor. Her şeyi geçtim, biz şampiyon olacağız. Olmayacak bir şey üzerinden tartışmalara girmeyelim.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 gs bjk trabzon ve diğer anadolu klup taraftarları.sizleri enerjinizi bu maça yogunlaştırmaya davet ediyorum. adamlar enerjileriyle omuza çarpan goller 50 metreden selcuga gol attırdılar biz neden yapamayalım :)
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sirf spor programlarinda makara olsun diye bursa olsun isterim, yoksa fener olsun tabi; istanbuldan cikmasin sampiyonluk.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Deacon said: Bursa şampiyon olursa hiçbir şey olmaz. Gangren'e katılıyorum. Bu zihinlerin değişmesi o kadar da basit değil. Tek şampiyonlukla her yer güllük gülistanlık olmuyor. Her şeyi geçtim, biz şampiyon olacağız. Olmayacak bir şey üzerinden tartışmalara girmeyelim. olabilir diyoruz zaten :D yani kulüplerin tamamı değişmeyecek tabii ama kafa kafaya yürüyen bazı önemli şehirlerin kulüplerinde değişim elbet olacaktır. Hele Bursa istikrar yakalarsa bunun önü de açılır. Gerçi bende pek inanmıyorum ama uzun vadeli işler bunlar, ertesi sene tabii ki herkes bir anda seviye atlayacak değil. Bursa bile şu haline 3 seneye yakın bir sürede geldi :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 2 senedir sivas ve bursa'dan gaza gelmiyolar. şampiyon olunca mı gelcekler. kafalar değişmez yani kolay kolay
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sivas'tan gelmemesi normal, çünkü bala geldi oralara, şimdi hali belli. İstikrar önemli olan, insanları gaza getirecek olan şey istikrar olur.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 merak etme abi, hemen 3 mağlubiyet alınsın kovarlar td leri. komik bi de kuralımız var. bi td en fazla 2 takım çalıştırabiliyor 1 sezonda. ama 1 takım dilediğince td kasaplığı yapabiliyor. bugün yenicez bursayı kaçarı yok
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Puan eşitliğinde de fener mi şampiyon oluyor?
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Suan migros tribunundeyim valla statda mesale sov olacak sampiyon olursak haziliklar super.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 kalamista oturuyorum plakam 16. heryerde davul zurna kesin arabanin ustune atlicaklar.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 aman kapalı garaja falan gotur. cidden 2 3 tane çapulcu manyak haşat etmesin arabanı.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 abi sole soliyim sahilde oturuyorum, otopark kapali bizim ama direk sahile aciliyor ve evin caprazi kalamis parki genc fenerliler orda bulusuyor :) daha once atladilar kabutta 2 3 cokuk oldu. neyse herturlu cikmam lazim en kotu ezerim
Öne çıkan mesajlar