dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 www.sicakcaydokemmi.com keza bizde sohbet çay eşliğinde yapılır.. öle kuru kuru "ben fasulye yaptım. şimdi de osurdum" diye söylenmez. her şeyin bir şeyi var sonuçta..
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 PrudenT said: adam tivıtır çakması kurucak ismi de burdan çıkarıcak heralde sdfg Aynen bunu düşündüm.
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Dregoth said: PrudenT said: adam tivıtır çakması kurucak ismi de burdan çıkarıcak heralde sdfg Aynen bunu düşündüm. öyle bir projem olsa muhtemelen başlık "twitter benzeri bir sistem hazırlıyoruz isim konusunda tavsiyelerinizi bekliyoruz" gibi birşey olurdu muhtemelen.
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 KillerLord said: Dregoth said: PrudenT said: adam tivıtır çakması kurucak ismi de burdan çıkarıcak heralde sdfg Aynen bunu düşündüm. öyle bir projem olsa muhtemelen başlık "twitter benzeri bir sistem hazırlıyoruz isim konusunda tavsiyelerinizi bekliyoruz" gibi birşey olurdu muhtemelen. muhte muhte muh muh muh muhmuhmuhmuh muteleeeeemeeeeeeeeen ditditidiiiditii
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 namaztwit auhshduauasduhas en iyisini yapmıs herifler zaten o logoyu yapanı bulmak lazım :D
Öne çıkan mesajlar