khalad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ahahha o gözle bakıyosan yazık lan ribery'e falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yok ronaldoyu genel olarak sevmiyorum. ribery i de galatasarayla olan olaylarından dolayı sevmiyorum tam 12 den vurdun yalnız ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ahaha kader kısmet meselesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 gönül isterki hollanda arjantin olsun, ama yine pis almanya ve pis ispanya final oynar gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 almanya final oynayamaz bence kuzey kore oynasın final i az eğlenceli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kuzey kore vs güney kore final olsun bence. sora karar verelim, which one is the best korea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 94'ten beri ilk kez bir Dünya Kupası açılışı kaçırıyorum, artık uyuz Fransa'yı izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Yenerk85 said: gönül isterki hollanda arjantin olsun, ama yine pis almanya ve pis ispanya final oynar gibi geliyor Almanya pis de, İspanya benim futbol zevkime en fazla hitap edebilen takım :) Pis değil göze hitap eden futbol oynuyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İspanya-Arjantin-Brezilya-İngiltere(Capello etkisi ve ingilterenin bracket avantajı görmezden gelinmiş sayfalarca :p) yarı finali olur. Sonrası hangi takım daha iyi konsantre olmuşsa, hangi takım daha şanslıysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bu nasıl bir ses ya?? ne kadar iğrenç bir ses. insanlar nasıl dayanıolar bu sese orda. off çok bayıcak maçlar çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yanlız neden stad bu kadar boş. ulan koskoca dunya kupasının açılışı. niye gitmemiş insanlar yahuu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 dünya kupası açılış töreni,stad bomboş,lol ayrıca tören şu ana kadar çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hah bok böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 catır catır soyuyolar millleti halen soygunların bu kadar yoğun olduğu bir ülkeye giden turist sayısı tabikide sınırlı olucak normaldir o kadar boş olması netten izlemenin bi yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Vuvuzela'ları almaya gitmişler, geliceklermiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bu arada o nasıl bir fake ekran lan. biraz ugrasır insan. ben daha iyi yaparım. yoklanyapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 vuvuzela yakıcak bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 mandelada mandelada mandelada baydım be zaten hd izliyemiyorum sinirlerim bozuk ne iğrenç tören lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Hangi avrupa ülkesinden kim gider abi afrikaya :P Kaç tane soyulma haberi çıktı ki sıradan taraftarlar da değil, basın mensupları, yayın temsilcileri hatta milli takım teknik kadrolarından falandı soyulanlar. Üstüne haziranda afrika sıcağı. Bir de gitsen her maçı izleyemeyeceksin yarın 6 saat içerisinde 3 maç mı ne var mesela. Oteller 600-700 euroya fırlamışken, hatta hükumet "ebesini şaaptınız ama artık zam yapmayın anasını satıyım" diye resmi açıklama yapmışken.... Stadyuma gidenlere kulak tıpaçları öneriliyorken, vuvuzela denilen dandik yerel zımbırtıları kadar sinir bozucuyken, maçın ortamın atmosferin içine ediyorken... Elin fransızı terasında püfür püfür yanında çeşit çeşit şarabıyla maçların hepsini futbolcuların yüzlerindeki tüyleri seçebilecek kadar net izleyecekken ne diye gitsin, le fu der geçer. http://forum.paticik.com/thumbnails/0d5/9ec/e57/ece/149/ae7/ed0/f7a/5d2/98b/39_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ilk maç TSİ'yle saat kaçta başlıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hd izleyememek adam öldürme sebebi şu an benim için bi de vuvuzelayı duyunca her müzik durduğunda aşağı atlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 abi soyulma falan diosunuz da yani kskoca dünyada 90 bin kişi bulamamışlar mı açılış maçına gelmek için. çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 off çok bayık kapadım valla. maçı izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sanırım ben de ilk defa bir açılış maçını kaçıracağım...Garip oldum şimdi bak...Aılış maçları akşam olmaz mıydı yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar