Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bu aralar çalıştığım banka ile papaz durumundayız kredi kartı ve diğer işlemler içi hangi banka en avantajlı en uyuz olduğum şeyler: ....... sigortası yapılıp benden para alınması ( iradem dışında) istemediğim halde kredi kartı gönderme ve senelik 35 tl mi ne para alınması zart zurt mesaj gelmesi telefonuma sürekli yoğun olması ve bankamatik te ömür çürütmem avans hesabımı bankanın kendisi iradem dışında 1000 tl yapması ve bunu ben mudahale edip 500 e indirmem bi başka zaman 1000 tl ye kendim istememe rağmen avans hesaba girdim diye çıkarmamaları 1000 tl krediye en az 6 ay ödeme şartı koymaları şu an aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 iş bankası favorimdir. abuk subuk sigortalar yapmaz, insanı kandırmaya çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 TEB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yapı krediyi seviyorum. hsbc telefon numaramı değiştirmek için atmye gitmemi istedi, o günden beri kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 fortis çok iyi banka babam orda çalışıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Öğrenciysen Finans en iyisi. Aksi halde Garanti derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İş Bankası'nı beğensem de mecburiyetten Akbank'la çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 aga yeri yanlış olmuş kişisel'e açıcaktın furya ya uy pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Selam, Şubeye göre de hizmet kalitesi değişiklik gösterebiliyor. Ben Türkiye Finans Katılım ile çalışıyorum. Hiçbir masraf ödemiyorum şirket ve şahsi hesaplarım için. Kredi kartı için de aidat yok. Internetten 5'e kadar EFT imkânı var. Ve saat 6'da bile gidip para çekebiliyorum acil bir durumda :D Şubedekileri de cep telefonum ile arayıp bir çok işlemimi sonradan gidip imza atmak kaydıyla yapabiliyorum ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Garanti ve İş bankası İkisinden de memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İş Bankası iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sevmiyorummmmmm kredi karti kullanmıyorum, bi banka kartı oda maaş için bi mezarlığa bide bankaya zorla kolumdan tutup götürüyorlar sevmiyorum sevmiyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 banka denilen şey sevilir mi ya? modern tefeciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 hepsi kötü abi, 5-6 büyük banka var hepsi aynı birbiriyle hemen hemen. çok paran varsa hiçbi banka kıllık çıkartmaz hem. 3lira 5lira koyarsan ilgilenmezler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Banque Saudi Fransi tabii ki... ama Yapi Kredi iyidir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Finans ve Garanti kullanıyorum ikisindende hiç memnun değilim çok berbat hizmetleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 İş Bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Finansın allah belasını versin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 lehman bros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 battı ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Çalışcağım banka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Garantiydi eskiden ama büyük ayıp ettiler, artık Yapı Kredi. Akbank'ta en sevmediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar