Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 3 (2013)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Ya iyi güzel de..

Şikayetvar.com

Abi, Marvel bu filmlerin yapımcısına, yönetmenine bakın benim şu, şu ve şu adda karakterlerim var, kendi hayalgücünüzü konuşturun, ha bir de Mandarin'in olayı 10 tane yüzüğü, onu bir şekilde sizin Mandarine de yedirebilirseniz süper olur mu diyor?

Yani film izleyicisi sevmeyecekse, başka bir villain koyarsın milletin zevkine uygun, koca Mandarini piç etmenin anlamı ne ki?

Bir de zaten nasıl bir long con arkadaş, ilk filmden beri geyiği dönüyor, o zamandan beri mi Ben Kingsley? Bir bok anlamadım hattı zatında.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya böyle kötü değildi, güldürdü, eğlendirdi ama bi hayal kırıklığı oldu yinede.

Iron Man 3 diye gittik Kiss Kiss Bang Bang 2 çıktı film.

RDJ yardırmış tabii yine Tony Stark olarak da Iron Man kısmı olmamış filmin.

Mandarin twistte güldürdü fln ama çok kötüydü ya. Hani bi karakterde bu kadar mı harcanır.

42 zırhtan da 5-6 tane gördük birde üstüne yok etmesi fln hepsini böyle olmamış yani sonu bence.

-You gonna leave like my dad did?
-Yes

RDJ yardırdı harbi. Güldürdü baya diyaloglar.

Birde War Machine baya nerdeyse hiç bir şey yapmadı filmde asdf

Keşke yine Jon Favrou çekseymiş filmi.
Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

credits den sonraki sahneyi bizim sinema göstermedi direk kapattılar nerden izleyebilirim ?

Izleyemiyenler icin credits sonu ozet

Butun film tony starken bruce banneri esir alip psikologluk yaptirmaya calismasi. Filmdeki butun hikayeyi rahatlamak icin anlatiyor ama daha ilk 5 dakikada doktor uyuya kalmis. Daha sonra yeni bi hikaye anlatmaya calisiyor zavalliya ve film TONY STATK WILL RETURN ile bitiyor

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...