dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Çünkü thor ve captain daha yeni, zamanla oturur karakterler ki thor seçimi gayet iyi, america zaten tırt bir hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ya iyi güzel de.. Şikayetvar.com Abi, Marvel bu filmlerin yapımcısına, yönetmenine bakın benim şu, şu ve şu adda karakterlerim var, kendi hayalgücünüzü konuşturun, ha bir de Mandarin'in olayı 10 tane yüzüğü, onu bir şekilde sizin Mandarine de yedirebilirseniz süper olur mu diyor? Yani film izleyicisi sevmeyecekse, başka bir villain koyarsın milletin zevkine uygun, koca Mandarini piç etmenin anlamı ne ki? Bir de zaten nasıl bir long con arkadaş, ilk filmden beri geyiği dönüyor, o zamandan beri mi Ben Kingsley? Bir bok anlamadım hattı zatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Hayal kirikligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 havalandırması bozuk bir salonda izledim filmi. şartlar ne kadar kötüysede bir hayal kırıklığı değildi kesinlikle fakat bir fena değilinde üzerine çıkamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Komutan said: Belki tam da bu nedenle Robert Downey Jr. bu role uygun bir aktör değil. Yerine kim gelse benimsenmez. çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Olmamış, sonu hiç olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sonu en guzel yeriydi be, creditsi beklediğime değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Bekleyemiyorum ben şu credits sonrasını, ne zaman seyretmeye kalksam, tek başıma kalıyorum ve sinemanın görevlileri başıma dikilip beni bekliyorlar kıllanıyorum. O nedenle sonradan Youtube'da falan seyretmeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 film boktan beyler kendinizi kandırmayın. marvel evreni hepten boktan. nolanın batmanine hiç girmiyorum, pkk batmanına girerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 taze geldim. beğendim filmi. fps'ten strategy'e dönmüş stark =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Spark beğendiyse eğer şaheser falandır. Beğenmediyse de muhtemelen iyidir. Spark izlesin yorum yapsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 credits den sonraki sahneyi bizim sinema göstermedi direk kapattılar nerden izleyebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Fena değildi ama mandarin neden böyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ya böyle kötü değildi, güldürdü, eğlendirdi ama bi hayal kırıklığı oldu yinede. Iron Man 3 diye gittik Kiss Kiss Bang Bang 2 çıktı film. RDJ yardırmış tabii yine Tony Stark olarak da Iron Man kısmı olmamış filmin. Mandarin twistte güldürdü fln ama çok kötüydü ya. Hani bi karakterde bu kadar mı harcanır. 42 zırhtan da 5-6 tane gördük birde üstüne yok etmesi fln hepsini böyle olmamış yani sonu bence. -You gonna leave like my dad did? -Yes RDJ yardırdı harbi. Güldürdü baya diyaloglar. Birde War Machine baya nerdeyse hiç bir şey yapmadı filmde asdf Keşke yine Jon Favrou çekseymiş filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bence bütün oyuncular çok başarılı oynamış ama plot okadar başarısız ki yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 HarveyQuinn said: credits den sonraki sahneyi bizim sinema göstermedi direk kapattılar nerden izleyebilirim ? Izleyemiyenler icin credits sonu ozet Butun film tony starken bruce banneri esir alip psikologluk yaptirmaya calismasi. Filmdeki butun hikayeyi rahatlamak icin anlatiyor ama daha ilk 5 dakikada doktor uyuya kalmis. Daha sonra yeni bi hikaye anlatmaya calisiyor zavalliya ve film TONY STATK WILL RETURN ile bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bugün gidilmeli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/18mjcaifv473djpg/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 credits sonundaki sahneyi süperkarga yayımlamış http://superkarga.com/iron-man-3un-sonundaki-gizli-sahne/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Film hayal kırıklığıydı yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AHHsGTvr8HY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 İnanılmaz iyiydi ya, çok beğendim. O kadar beğendim ki çok saçma bir şekilde piçe çevrilen Mandarin olayı bile canımı sıkmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Inanilmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 feci sıkıldım. bir konu beklemiyordum, ama aksiyon vs de kötüydü. 23432 tane iron man in var, niye sona saklarsın ki, film olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bunu da beğenmeyen kişilere yazık ya. izledikleri 100 filmin 90'ı hüsran oluyor heralde. o kadar beklentinizi uçurmayın bence. gayet güzel filmdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar