Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Doğrulandı Aynı ekip devam ediyor, ve sonunda beklediğimiz oluyor. Yeni filmde Mandarin'de geliyor. Yalnız Mandarin'le ilgili bayağı bir değişiklik düşünülüyormuş. Özellikle yaratılan modern Marvel dünyasında Mandarin'in yüzüklerinin ve doğa üstü güçlerinin sorun yaratacağı düşünülüyormuş. Mandarin'in teknolojiden en az Tony Stark kadar faydalanan çok zeki ve güçlü bir karakter olarak tasvir edilebilirmiş. Avengers ve diğer filmler hakkında da konuşan yönetmen Favreau, yeni Marvel dünyasında doğa üstü güçlere sahip tek karakterin büyük ihtimal Thor olacağını, geri kalanların ise bilim ve teknolojiyle meydana gelmiş, ve bunlarla güçlerini devam ettiren karakterler olacağını söyledi. Bakalım :) Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 mandarin baya science! cı bi amca zaten cizgi romanlarda, ama asıl soru bence modok gelicekmi? daha cok armor wars concepti istemiyorum ben sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bu filmin herseyi avengers filmine bagli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 juggernaut gelcek onun heycanı daha çok bende :D şu an baktım da cast'a juggernaut yok :( ama ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 2013 geç değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 2012 de inşallah ölmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bi durun ya, daha ikinciyi izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Öbür Marvel filmlerine göre şekillencek gibisinden bir şey demiş yönetmen. Birde Thor la zaten büyü olayını eklicekler Mandarin'de kullansa yüzükleri çok da kötü olmaz bence. Gerçi çizgi filmindeki gibi yeşil olmasın da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mandarin obaaa. Yüzüklerin Efendisi sıtayla diyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 High Tech Mandarin gibi gozukuyor umarim parmaklarini kayip ettikten sonrasi senoryoyu başa çekip salmazlar gerçi öyle olucak gibi herif baya güçlü idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi zaten ilk filmdeki o tipler "10 rings" den hepsi mandarinin yancıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 teknolojiye ve günlük konulara dayalı modern süper kahraman filmleri daha başarılı bence, ilk iron man'i 70 yaşındaki babam izleyip beğenebiliyorsa bundan ötürü. mandarin'i de robotçu yapsınlar, olsun varsın. güçlerini poposundan alan kahramanlara lafım yok ama iron man konseptini bozmasınlar böyle başarılı giderken, iyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yanı iron man herzaman techle kapısır, mandarinle olan maceraıylada techle kapısıyo. demek istediğim su, Ironmande "armor wars" diye i mevzu vardır, 42934280 kez yasanmıs cizgiromanlarda. Starktech dısarıya sızar, bu teknolojiyle birileri cok afilli zırhlar yapar ironmanle kapısır ironman kazanır teknoloji sızmasını engeller. iki filmde bu tema üstüneydi 3. sü baska bisi olmalı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Cuce said: abi zaten ilk filmdeki o tipler "10 rings" den hepsi mandarinin yancıları. anımsayamadım ya hangi tipler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yakalaıp magraya atıyolarya, 10 rings cultından adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Cuce said: yakalaıp magraya atıyolarya, 10 rings cultından adamlar. onları bildiin terörist kılıfında adamlar sanmıştım ben.hatta allaaan teröristleri herife o tıbbi müdahaleyi yapıp pili nası taktılar demiştim :P vay lan noob uz ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 pili yansen takıyo zatende, o cocuklarda random terorist grup deil yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ohooo o zamana kim öle kim kala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mandarin ne zaman gelicek diye düsünüyodum bende. Süper. Ama o mistik hava olmazsa olmaz. Yüzüklü olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MLl2i-nzL_4&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://www.kahramanlarsinemada.com/wp-content/uploads/2012/07/iron_man_3_armor-768x1024.jpg yeni extremis armor. Böyle çok sarı olmuş. Meh. Comic Con Footage Description First segment of footage began with RDJ testing out his Extremis armor (the new armor showcased on the show floor) and each piece flies and attaches to him one a time. It’s very problematic and some pieces hit him hard or won’t kickstart. Each piece has mini-jets and can fly on its own. The last pice is the mask and he does a stylish upside-down hover with one hand as the mask attaches and he flips over. That part was a little over-the-top but the scene is successful overall. After that it’s a series of non-connected sequences, tonally quite a bit differant than IM1 & 2. The first scene was very funny and it was Happy Hogun (Favreau) chatting via a tablet to Tony Stark. Hogun had quit working and joked about being mocked about being the “bodyguard of Iron Man” while joking about the attack on Manhattan (from The Avengers). We see Stark’s house get destroyed and Iron Man falling through the water. We see the Patroiotic-colored armor, we see shots of all the characters, all with a voice over from The Mandarin explaining how there are no heroes and that he’s not a terrorist, but a teacher. Oh, the end of the footage was a pan around of Ben Kingsley dressed up, 10 rings and all, as the MANDARIN! And he looked just the books, was putting on quite an interesting accent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://www.comicbookmovie.com/comics/news/?a=32256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Obaaa! Ben Kingsley Mandarin i rolunde. Bomba bir secim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Şu Robert filmlerde neyse gerçek haytta da öyle gibi...hazır cevap.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 adam tony stark http://www.youtube.com/watch?v=j-9vifUetzs&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar