aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 filmin ilk teaserindan beri yaratik oldugunu biliyoduk, neye heyecanlandin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 cloverfield in e.t. olmuş işte. imdb puanı da ilk günlere göre düşük. bi de şu kız 13 yaşındaymış lan http://i.imgur.com/z3Z13.jpg http://i.imgur.com/5Z2ek.png http://i.imgur.com/U8ulv.jpg 17-18 gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 surat direk 12-13 yahu belli oluyor kardeşimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 maks 15 dedim, 13 de baya ufakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Gayet yaşını gösteriyor işte ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 biz ne 13 yasindalar gorduk bu neki 13 yasinda daha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: maks 15 dedim, 13 de baya ufakmis. +1 bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ya beyler bu filmi de beğenmedim ben diyecem, ama başıma bişey gelmeyecekse diyeyim. yoksa film beğenmedik diye fanboy saldırısına uğruyoruz her seferinde eheh Yani ne bileyim filmde orjinal bişi yok, ilgi çekici bişi yok, fazla yüzeysel standart bir film olmuş, bol bol sağı solu patlatmışlar işte. TV'de haftasonu boş vakit geçirmek için izlenecek bi film olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 begenilmicek biseyi yok ya, film guzel de, dediklerin de dogru, yani oyle pek biseyi yok. film iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aquila said: begenilecek biseyi yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Evet fanboy geldi. Sinirlendim size şimdi saydıracağım. SPOILER içerir. Ulan film gösterime girmeden önce size demedik mi "E.T. + Cloverfield, nostaljik" diye. Hala uzay savaşı falan bekleyen, aksiyon bekleyen adamlar var ya burda. Sonunu beğenmemişlermişmiş. Film yurt dışında ki film severlerin ve bazı eleştirmenlerin de dediği gibi senenin en iyi filmlerinden, hatta şuana kadar gördüğüm blockbuster'lar arasında en iyisi. Oyunculuklar, hikaye, hikayenin işlenişi muazzam. Hiçbir abartı yoktu filmde, aşırılık yoktu. Herşey yerli yerindeydi. Hiç birinci sınıf isim olmamasına rağmen bu kadar başarılı olmasıda takdiri hak ediyor. Film 80 döneminin çocuk kadrolu filmlerine bir saygı duruşu zaten. Aslında low-profile olan bir film, blockbuster olma derdinde değil fakat ön plana çıkıp ilgiyi çalmasını beceriyor. Çocuk oyuncuların aralarında ki ilişki ve dialoğun E.T. ve Goonies gibi doyurucu olması çok iyi sağlanmış. Çok çok az daha iyi olabilirdi ama film sırf çocukların hikayesini anlatmadığından ötürü zaman olarak bölünüyor hikaye. The Goonies, E.T., Stand By Me hep çocukların çevresinde dönen film olduğu için onların arasında ki dialoglara boğuluyorduk, burda baba ve onun dünyasıda işin içine giriyor. Abrams çok iyi kotarmış, herkese yeteri kadar değinmiş. "sevgii aaaşk kardeeeşliiik.. ulan bi kere de uzaylı çok şeker çok tatlı aslında dünyalılarda tüm suç klişesini yapma spielberg." demiş biri. HANGİ FİLMDE UZAYLI ÇOK ŞEKER ya açıklayın pls. Bir elin parmaklarını geçmiyor "iyi uzaylı" konsepti. E.T., Mission to Mars, Contact birde Super 8. Zorlarsanız Paul'de girer yani. Klişe demeyin o yüzden. Her filmde uzaylılarla savaşıyoruz anasını satiim, bir kerede yanaktan makas alsınlar be. Filmde sadece 1 sahnenin değişmesini isterim, sadece 1 tane. O'da sonda kolyenin havada asılı kalıp kapağı açıldığında fotoğrafın kolyeden ayrılıp havada kalmasını, sonra kolyenin uçup gitmesini istedim. O an çok istedim böyle olasını. Sahne böyle gelişseydi E.T.'ye daha çok yaklaşırdı film, çocuk "özel çocuk" statüsüne çıkardı, aralarında bir bağ oluşmuş olurdu, uzaylının aslında iyi kalpli olduğu daha çok tescillenirdi. Bu değişiklik muhteşem ötesi harika süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 cocuk kolyeyi birakinca ben de kendimi biraktim sonunda ya, aglicaktim orda, sonra nabiyon lan kedine gel dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kolyeyi bırakmak tabi geçmişi geride bırakmak, sorunların hallolması demek ama fotoğraf kalsa kolye gitse çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yok, olmazdi oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi zaten bisikletler arabalar gidiyo, sonra kolye gidiyo yani kolyenin metal oranının o kadar düşük olması ne kadar mantıklı o da tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 filme en büyük saygı duruşum isminden :) super 8 ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 özet: film resmen modern E.T. - ayrıca mesela zamanında inanılmaz eleştirilen war of the worlds'den net daha kalitesiz bence. jenerikteki şişko çocuğun kısa filmi, filmin kendisinden çok daha fazla eğlendirdi beni, gitmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Spoiler icinde yazin abi. Bokunu cikartmayin isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bizde jeneriğin ortasında cart diye kestiler kapattılar barzolar, jenerik sonrasını izleyebileceğimiz biyer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sabonis said: jenerikteki şişko çocuğun kısa filmi, filmin kendisinden çok daha fazla eğlendirdi beni, gitmeyin... katılıyorum. atarlanan lathspell arkadaşım senin yazdıklarını dediklerini okuyup gitmedik filme. valla kötüydü yani bişi bekledik bekledik olmadı. çocuklar tek tek ölseydi bi boka benzerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sonda jenerikte film mi vardı? oha fail olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paticik eskiden filmden anlardı şimdi saçmalıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 neyse bu sefer çoğunluktanım, ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Açıkça söyleyeyim bundan 3-4 sene önce filmler hakkında yorumlara değer verdiğim bir yerdi burası, artık "ne saçmaladılar bu sefer artık" diye gelip bakıyorum. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar