Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Daha önce geçmiş tarihe ait rapor alan var mı ? Nisanın 21,22 günlerine ait rapor almam gerekiyor. Tecrübesi olan varsa bilgiye ihtiyacım var. Yani yapamazsam koca dönem yalan olcak of ulan OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 çok çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 devlet hastanesi ve tip fakultelerinden alamazsin. imkansiz.cunku islem kayit defteri var buralarda.kayit no veriyorlar her belgeye.arada bi satir atlamislarsa o tarihlerde sana rapor yazarlar torpille ama dedigim gibi.imkansiz. ozeli kabul ediyorsa okul paraya bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Fistan, aynen dediğin gibi oldu abi. devlet hastanesine gittim bugün de giriş yapılması gerekiyormuş. yani kayıtlarda olmadığım için olmadı. özeli de kabul ediyorlar ama özelden aldığım zaman il sağlık müdürlüğüne onaylatmam gerekiyormuş. nedir ne değildir tam olarak bilmiyorum da özellerden yapan olur mu yani böyle bir imkan var mıdır özellerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 eskiden kolaydı da bir 6-7 senedir bunu alman imkansız gibi bir şey. boşa uğraşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 testislerine bakar biraz. tanıdık falan olmadan imkansıza yakın ama o onaylatma olayı problem değil zaten nerdeyse her okul ister. sen raporu al da nerden alırsan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Testislerine bakar aynen. Yada tanıdığın doktorun testislerine bakar. Ama testis şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yaz bi sahte rapor işte gidip hasatneye kontrol mü ettirecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bir özel klinikle anlaş. ama torpil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 forgiver said: yaz bi sahte rapor işte gidip hasatneye kontrol mü ettirecekler ettiriyorlar. kurula girmiştim ben hatta endoskopi yapmışlardı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 imkansız falan denmiş ama yok öyle birşey lisedeyken kaç defa geçmiş tarihe rapor almıstım. onun harici bi arkadaşta boş rapor vardı.20 liraya satardı bize ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sene kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 abi yok öyle bir olay. aldığım raporu il sağlık müdürlüğüne onaylatmam lazım. yarın özel polikliniklere filan bakıcam. yarın ne yapıp edip bu işi halletmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 lan topik ne testis koktu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bi doktorun muayenehanesine git yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 nileppezdel said: Testislerine bakar aynen. Yada tanıdığın doktorun testislerine bakar. Ama testis şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 raporu buldum. buldum da şimdi il sağlık müdürlüğüne onaya götürmem lazım. burada daha önce böyle bir iş yaptıran var mı ? yani direkt, rapora bakıp mühür mü basıyorlar yoksa sorguya filan mı çekiliyoruz ? rapor tarihi geçmiş döneme ait olduğu için sakat birşey olmasın ? yani doktorla alakalı sakat birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 testisim ağır bastı. aldım rapor sdf lan şu il sağlık müdürlüğü ne ayak ya abi bu öğretmen neyin peşinde of. raporu bulduk bir de onay istiyor sanki yıllardır dolandırıyorum milleti. sahte rapor mu vericem ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 şimdi bir tane rapor, bir tane de özel hastanenin baş hekimine ait imzalı mühürlü resmi bir kağıt var. işte şu tarihte şu hastanın yanında bakıcı olarak kalmıştır gibisinden. bildiğin resmi mühür ve imzalı. bunu kabul ederler mi okullarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 herkes afk galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 googlelarken burda rastladım. bana çok lazım bu ya. doktor felan var mı işin iç yüzünü bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 tanıdık doktora gidiyosun yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Yani imkanı olan bişey. Hastenedeki eski kayıtlara müdahale edip o gün gelmş gibi gösterebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 nerede kullanacaksın? özel doktorda yazar eğer IK kasıntı değilse. özel doktorun logu falan yok*. keyfe keder yazar istediği gibi. yasal geçerliliği yok bildiğim kadarıyla eğer IK inandırıcılık peşindeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar