Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5'ten fazla bonservis vermek istemedi bizimkiler. Büyük ihtimal 10 milyon falan bayılmıştır Fenerbahçe, bence çok iyi transfer şahsen kıskandım fakat TD kafalarında belli olmuş, onun isteğiyle yapılmıştır bu transfer umarım.
Mesaj tarihi:
artık gol atıcak forvet aramayalım.defansı eskitecek forvet alıp golcü orta saha bulalım.yok işte golcü forvet anlayamadılar hala.golcü bile olsa gelip 3 gol 1 tane direkden dönen top gibi bi ortalamayla gidiyolar sdfhsdaf.o açıdan güzel bi transfer yani.inside forward kanat almak.
Mesaj tarihi:
Gs li arkadasıma stoch türkiyeye gelmiş dedim;garibim kendileri getirmiş sandı koyduk çocugu alın daha ıyısınıde görelim dedi.Garibana söylemedım hala fenerın aldıgını,mesai bitiminde evde görür:)
Mesaj tarihi:
Üstünel kalsa alamazdı fener bence,adam allem eder kallem eder getırırdı gs ye.Tüm karizmayı cızdırdı gs,sen 1 aydır stoch gs de dıye konus,sonra aziz 15 dakıkada alıp getırsın.
Mesaj tarihi:
gs'ın son senelerdeki transfer politikası abartı para verip transfer etmek değil. hep oldukça makul fiyatlara transfer ettiler. eğer bahsi geçen rakamlar doğruysa haldun üstünel olsaydı da o rakamlara çıkmazdı gs
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Üstünel kalsa alamazdı fener bence,adam allem eder kallem eder getırırdı gs ye.Tüm karizmayı cızdırdı gs,sen 1 aydır stoch gs de dıye konus,sonra aziz 15 dakıkada alıp getırsın.
haldun gitti mi ki?
Mesaj tarihi:
Adnan Polat fail olmuş ya, alınacak adamı Adnan belirlesin o zaman karakterine bakarak, konuşmayı yine Haldun yapsın. Haldun gibi transfer bitiren adam mı var? Hadi yanlış futbolcuları transfer ediyo desek de doğrusunu göstersinler gitsin yine Haldun alsın :D
  • Yeni Oluştur...