Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 said: Atletico Madrid’de forma giyen Diego Forlan’ın Kulübümüze transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine bilgilendirme yapma gereği duyulmuştur. Uruguaylı oyuncu Forlan’ın menajeri iki sezon önce takımımız formasını giyen Josico’nun da menajeridir; yapılan görüşmeler de Forlan’la değil eski oyuncumuzla ilgilidir. Bu bağlamda Forlan’la ilgilenmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. bir koteyt yapadım hay....
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 JOSICO FENERE diye haber yapmasınlarda :D
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Denizli'nin üstüne kuma getirmiş
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Hayır şimdi bir de denizliye tazminat vermek zorunda değiller mi, lig biterken yeni kontrat imzalamamışlar mıydı denizliyle?
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yalan gibi geliyo bana, bu tip durumları borsaya bildirme zorunluluğu yok muydu beşiktaşın?
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Denizli yollanmış NTV son dakika geçti.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kontrat imzalandıysa kesin duyurulmuş olması lazım galiba, hatta anlaşmaya çalışıyoruz diye bile bildirilmişti galiba bi adam.
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 iyi de olmuş. Beşiktaşlı olarak sevindim.
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 denizli gitse ne olucak.hala anlayamadı insanlar.saçma sapan transferler topcular alınıyor.şimdi yabancı biri gelicek sezon ortası tazminat ödeyerek göndericek
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Denizli'nin yerine Bernhard Schuster geliyormuş sanırsam.
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 fenerbahçenin resmi sitesinde "doğruluğu hiçbir şekilde teyit edilmeyen haberler" arasında ilhan eker de var. http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=19843
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi sezon sonu uzatılmamış mıydı sözleşme ben mi yanlış biliyorum?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Denizli hastaymış, kendisi demiş faydalı olamam istifa edeyim diye, Demirören hocam bir dur konuşalım değerlendirelim demiş. O sırada yedek olarak anlaşmışlardır muhtemelen. Ki muhtemelen 24 saat içinde Denizli istifa eder sağlık sorunları sebebiyle, yerine Schuster gelir cidden anlaştılarsa
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 BJK Schusteri alabiliyosa hemen alır zaten denizlinin yedeği olmaz. Sabri'yi ilk 11 sürüp ramosu kulübede bekletmek gibi bişey bu :) O yüzden sağlık sorunu falan direkt uydurmadır karizmayı çizdirmemek için tahminen. Ama BJK kadro olarak çok zayıf, 2-3 tane iyi adam dışında (Toraman, Ferrari, Holosko, Ernst, bi de her ne kadar ben çok katılmasam da genel görüşe göre Bobo) elinde ne ilk 11lik ne yedeklik adam yok, tek başına çok iyi t.direktör getirip sihirli değnekle takımı şampiyon yapması beklenemez. Adam gibi kadro revizyonu şart.
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mutlaka bir şey olmuştur çünkü Denizli daha 2-3 gün önce kanalın birine bağlanıp Quaresma ile ilgili falan konuşmuştu, ben adam ederim onu der gibi
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bjk sitesinde açıklama var zaten. Gerisine inanmayın =P Doğan Küçükemre’den Açıklama 02.06.2010 19:56 Futbol Komitesi Üyemiz Doğan Küçükemre, bugün öğleden sonra çeşitli basın organlarında yer alan “Mustafa Denizli görevi bıraktı” haberleriyle ilgili yazılı ve görsel basına açıklama yaptı. Futbol Komitesi Üyemiz Doğan Küçükemre konuyla ilgili şunları söyledi: “Hocamız Mustafa Denizli, şu anda görevinin başındadır. Kendisi, sağlık tetkikleri nedeniyle bugün İstanbul’a geldi. Hocamız, Mete Düren’e yorgun olduğunu ve görevini bırakmak istediğini söylemiştir. Biz de bu konuyu yönetim olarak değerlendireceğiz. Gerekli değerlendirmeyi yaptıktan sonra da açıklamada bulunacağız. Biz hocamızla çalışmak istiyoruz, gelişmelerin sonu ne olur bilemem. Şu an için B planı diye bir şey söz konusu değil. Yönetim Kurulu olarak konuyu değerlendirecek, hocamızla konuşacağız. Hocanın tetkikleri yapılıyor, sağlık problemi var, gelişmelerle ilgili de sizleri bilgilendireceğiz. Hiçbir teknik adamla görüşmemiz olmadı çünkü hocanın sağlık durumu bugün gündeme geldi.”
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 abi schuster gayet yetersiz bir td bence.sabri ramos benzetmesi pek olmamış bence.gerçi almanlar türkiyeye çabuk uyum sağlıyorlar belki tutabilir
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Nassim Ben Khalifa - Grasshoppers > Wolfsburg - 1.600.000 euro Georg Niedermeier - Bayern Münih > Stuttgart - 3.500.000 euro Christoph Metzelder - Real Madrid > Schalke 04 - bedelsiz Domagoj Vida - Osijek > Bayer Leverkusen - 2.400.000 euro Sidney Sam - Hamburg > Bayer Leverkusen - 2.000.000 euro Alexandru Ionita - Rapid Bükreş > Köln - 1.500.000 euro Chris Smalling - Fulham > Man. Utd. - 8.000.000 euro Dodo - Corinthians > Man. Utd. - 6.000.000 euro Javier Hernandez - Guadalajara > Man. Utd. - 10.000.000 euro Milan Jovanovic - S.Liege > Liverpool - bedelsiz Wellington Silva - Fluminense > Arsenal - 4.000.000 euro Marouane Chamakh - Bordeaux > Arsenal - bedelsiz Sandro - Internacional > Tottenham - 10.000.000 euro Nicola Zigic - Valencia > Birmingham City - 7.000.000 euro Ben Foster - Man. Utd. > Birmingham City - 7.000.000 euro David Villa - Valencia > Barcelona - 40.000.000 euro Sergio Canales - R.Santander > Real Madrid - 6.000.000 euro Mouhamadou Dabo - Saint Ettienne > Sevilla - bedelsiz Fran Merida - Arsenal > Atletico Madrid - bedelsiz Mehmet Topal - Galatasaray > Valencia - 5.000.000 euro Ricardo Costa - Lille > Valencia - bedelsiz Philippe Coutinho - Vasco de Gama > İnter Milan - 3.800.000 euro Mario Yepes - Chievo > Milan - bedelsiz Adriano - Flamengo > Roma - bedelsiz Emir Bajrami - Elfborg > Twente - 3.500.000 euro
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 said: Marouane Chamakh - Bordeaux > Arsenal - bedelsiz Sandro - Internacional > Tottenham - 10.000.000 euro chamakh bedelsiz inanılmaz bi transfer olmuş yalnız. sandro'da iyiymiş. fm de almak imkansız olcak artık :(
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ya ben şansa bulmuştum sandro'yu FM'de sdafads 23M Euro döküp almıştım 3. sezonda hehe Dediğin gibi artık hiç alınmaz
Öne çıkan mesajlar