Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben doğuştan fenerbahçeli bile olsam şu semih'e yapılan o kadar haksızlıktan sonra direk terk ederim o kulübü, adamı bitirdiler.

Genç daha genç oynar diye diye adam 30'una yaklaşıyor... Halen yedek kulübesinde
Mesaj tarihi:
semih ilk 11 oyuncusu değil kesinlikle. yarım sezon gördük ilk 11de neler yaptığını. çok sevdiğim bi oyuncu kesinlikle takımda tutulmalı ama 1. forvet olcak oyuncu değil işte. ha ama gokhan unal'ın arkasında kalıcak forvetde değil.
Mesaj tarihi:
Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur,
Galatasaray Futbol A.Ş.
Mesaj tarihi:
Gelecek sezon için Lucas Neill'in yanına defanstan oyun kuracak bir stoper arayan Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Barcelona'lı Rafael Marquez, Katalan ekibine veda etti. Valladolid maçının ardından yapılan şampiyonluk kutlamaları sonrası taraftara teşekkür eden Meksikalı stoper, "Hayatımın en güzel günlerini Barcelona'da geçirdim. Sizi unutmayacağım" dedi. İspanyol basını, Marquez'in Galatasaray'a gideceğini yazdı.
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

guiza,deniz,selçuk,daum,semih,aziz yıldırım
gitsin,yerine
henry,ali koç,yılmaz vural gelsin

guiza, deniz, daum üçlüsünün gitmesi yeterli. aziz yıldırım kalsın.
Mesaj tarihi:
yakındır serdar özkanın doğuştan galatasaraylı olduğunu öğrenmemiz fsfsd.
kendine örnek olarak metin oktay'ı alır hemen. bana haksızlık yaptı mustafa denizli der, ağlar.
ya napıcaz bu herifi biz, neye yarar bu adam(umarım başarılı olur, bende bu postu yerim).
Mesaj tarihi:
Catzee said:

Mehmet Batdal'a yazık olacak bence de. Umarım yanılırım tabi, pişmesi lazımdı biraz daha.

Adam 24 yaşında zaten daha ne kadar pişmesi lazım? Yani o yaştaki futbolcunun pişmesini bekleyemezsin ki, alır pişirirsin.

Sercan ve Pektemek alınamazdı kazığı yerdik, beleşe yedek forvetimiz olmuş ben çok sevindim valla
Mesaj tarihi:
batdal bu sene bi çıkış yakalı ondan önce 1.ligte sıradan bi golcu idi o kadar ve büyük takımmı kaldırcak bi oyuncu değil kendisi.. pişmaz o adam alcagını almıştır bucadan altaydan
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Catzee said:

Mehmet Batdal'a yazık olacak bence de. Umarım yanılırım tabi, pişmesi lazımdı biraz daha.

Adam 24 yaşında zaten daha ne kadar pişmesi lazım? Yani o yaştaki futbolcunun pişmesini bekleyemezsin ki, alır pişirirsin.

Sercan ve Pektemek alınamazdı kazığı yerdik, beleşe yedek forvetimiz olmuş ben çok sevindim valla

Umarım sen haklı çıkarsın, Fenerbahçeli olmama rağmen isterim bu adam tutsun, iş yapsın GS'de ama sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Catzee said:

adamınbiri said:

guiza,deniz,selçuk,daum,semih,aziz yıldırım
gitsin,yerine
henry,ali koç,yılmaz vural gelsin

guiza, deniz, daum üçlüsünün gitmesi yeterli. aziz yıldırım kalsın.

ayrıca genç fenerlilerinde gitmesini istiyorum yerine KFY gelsin istiyorum
kale arkalarına UNIFEB ve CK'ya kalsın istiyorum
  • Yeni Oluştur...