Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Semih'i bjk alsın =) Nihatla oynasınlar =P
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 holoskoyu istiyorum ben bjk den, baskan duy sesimi 2 senedir yaziyorum buraya sfdfsdf
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ben doğuştan fenerbahçeli bile olsam şu semih'e yapılan o kadar haksızlıktan sonra direk terk ederim o kulübü, adamı bitirdiler. Genç daha genç oynar diye diye adam 30'una yaklaşıyor... Halen yedek kulübesinde
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 semih ilk 11 oyuncusu değil kesinlikle. yarım sezon gördük ilk 11de neler yaptığını. çok sevdiğim bi oyuncu kesinlikle takımda tutulmalı ama 1. forvet olcak oyuncu değil işte. ha ama gokhan unal'ın arkasında kalıcak forvetde değil.
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Semih'e güizaya 2 yıldır verilen kredinin şansın yarısı verilse şimdi bütün fenerliler sokaklarda semih formasıyla tur atıyor olurdu.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur, Galatasaray Futbol A.Ş.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 offf. gökhan zan'dan sonra serdar özkan'ı da kitlemişiz gs'ye.
MrGokhanD Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hayırlı ugurlu olsun gönlüm ikinci bi gökhan zan vakkası yaşamalarından yana.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Gelecek sezon için Lucas Neill'in yanına defanstan oyun kuracak bir stoper arayan Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Barcelona'lı Rafael Marquez, Katalan ekibine veda etti. Valladolid maçının ardından yapılan şampiyonluk kutlamaları sonrası taraftara teşekkür eden Meksikalı stoper, "Hayatımın en güzel günlerini Barcelona'da geçirdim. Sizi unutmayacağım" dedi. İspanyol basını, Marquez'in Galatasaray'a gideceğini yazdı.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Tek dileğim önümüzdeki sene ilk maçın FB-GS olması ve Serdar Özkan'ı ilk 11'de görmek. Canıms ya.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Hasss.. Serdar Özkan ne ya ABV paraya kıyıp Gio'yu alsaydınız bu ne ya Serdar Özkan kim abi öööööööööööööööööööffffffffffffff
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 batdal çok büyük hata yaptı büyük takıma gitmekle
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Holy said: Tek dileğim önümüzdeki sene ilk maçın FB-GS olması ve Serdar Özkan'ı ilk 11'de görmek. Canıms ya. Önce bi Uludağ Gazoz ikram edelim. :)
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Gazozu içtim, tostunu yediysen odama bekliyorum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 mehmet yıldız'da sivas la sözleşme yenilemiş
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kagıt üzerinde iyi transfer.bonservis falan yok ama serdar özkan kanserojen maddesi
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 guiza,deniz,selçuk,daum,semih,aziz yıldırım gitsin,yerine henry,ali koç,yılmaz vural gelsin
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mehmet Batdal'a yazık olacak bence de. Umarım yanılırım tabi, pişmesi lazımdı biraz daha.
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 adamınbiri said: guiza,deniz,selçuk,daum,semih,aziz yıldırım gitsin,yerine henry,ali koç,yılmaz vural gelsin guiza, deniz, daum üçlüsünün gitmesi yeterli. aziz yıldırım kalsın.
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yakındır serdar özkanın doğuştan galatasaraylı olduğunu öğrenmemiz fsfsd. kendine örnek olarak metin oktay'ı alır hemen. bana haksızlık yaptı mustafa denizli der, ağlar. ya napıcaz bu herifi biz, neye yarar bu adam(umarım başarılı olur, bende bu postu yerim).
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Catzee said: Mehmet Batdal'a yazık olacak bence de. Umarım yanılırım tabi, pişmesi lazımdı biraz daha. Adam 24 yaşında zaten daha ne kadar pişmesi lazım? Yani o yaştaki futbolcunun pişmesini bekleyemezsin ki, alır pişirirsin. Sercan ve Pektemek alınamazdı kazığı yerdik, beleşe yedek forvetimiz olmuş ben çok sevindim valla
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 batdal bu sene bi çıkış yakalı ondan önce 1.ligte sıradan bi golcu idi o kadar ve büyük takımmı kaldırcak bi oyuncu değil kendisi.. pişmaz o adam alcagını almıştır bucadan altaydan
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 nileppezdel said: Catzee said: Mehmet Batdal'a yazık olacak bence de. Umarım yanılırım tabi, pişmesi lazımdı biraz daha. Adam 24 yaşında zaten daha ne kadar pişmesi lazım? Yani o yaştaki futbolcunun pişmesini bekleyemezsin ki, alır pişirirsin. Sercan ve Pektemek alınamazdı kazığı yerdik, beleşe yedek forvetimiz olmuş ben çok sevindim valla Umarım sen haklı çıkarsın, Fenerbahçeli olmama rağmen isterim bu adam tutsun, iş yapsın GS'de ama sanmıyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ya ben de çok bi iş beklemiyorum ki, Pektemek gelse yıldız olabilirdi ama bu olamaz. Yedekte oturacak işte. Baros'u kesecek Türk forvet var mı? Bence yok..
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Catzee said: adamınbiri said: guiza,deniz,selçuk,daum,semih,aziz yıldırım gitsin,yerine henry,ali koç,yılmaz vural gelsin guiza, deniz, daum üçlüsünün gitmesi yeterli. aziz yıldırım kalsın. ayrıca genç fenerlilerinde gitmesini istiyorum yerine KFY gelsin istiyorum kale arkalarına UNIFEB ve CK'ya kalsın istiyorum
Öne çıkan mesajlar