Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 mamadö'yü almışız, hayırlı olsun. http://www.fenerbahce.org/fb2008/index.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fener zenci sever yes be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Güiza'yı mumla aratır. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 zenci niang çok can yakacak hayırlı olsun süper transfer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ahahahahah ben buna gülüyorum ya. on numara transfer oldu niang, çok iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 on numero transfer, bu sene varya fenerbahçe harbiden "doğru" transferler yaptı. iyiki öyle boş boş yıldız mıldız almadılar. her sene böyle transferler yapalım ya, inanılmaz sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Masquerade said: Güiza'yı mumla aratır. Hayırlı olsun. ahahahha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 2 yıl rahat oynar. 3. yıl büyük ihtimal. 4. yıl şüpheli. En azından bu transferle UEFA'ya kalırız sezon sonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hele şükür kesinleşti de kurtulduk şu günler süren haberler zincirinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Niang heralde tanınmış bir oyuncu ama ben avrupa maçlarına bakmadığım için bilmiyorum. Nasıl bir forvet? Hızlı güçlü çakılı hava toplarında iyi yaratıcı ne bileyim. Aykut'un istediği gibi bir forvet mi yada? Youtube'dan baktığım kadarıyla adam son vuruşlarda bayağı iyi. Hava toplarında da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Buddha said: Youtube'dan baktığım kadarıyla adam son vuruşlarda bayağı iyi. şunu becersin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fransa gol kralıydı di mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 guiza ispanya semih türkiye gol kralları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Red said: guiza ispanya semih türkiye gol kralları hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 alex ve gökhan ünal da var gol kralı olmayanı dövüyorlar takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 http://img101.imageshack.us/img101/5126/bombav.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 niang süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 fenerin alamadığı antepin aldığı oyuncu kim merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 9. hafta yapsana kıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Esnaf said: fenerin alamadığı antepin aldığı oyuncu kim merak ettim sosa diye bi herif. bizim alamadığımız falan değil tabiki. doğrusu şöyle olmalı, fenerin almak istemediği gaziantepin aldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 alamadığı ya da almak istemediği değil de, 8 milyon euroyu duyunca geri adım attığı diyelim, o paraya avrupadan yıldız alırız dediler aşağı yukarı aynı paraya niang geldi işte. 8i de bastırıp Sosa'yı aldı antep. İki taraf da mantıklı iş yaptı, fener aynı paraya daha ismi duyulmuş olanı alabiliyodu aldı, o adam antepe gelmezdi antep de genci kaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Herkes mutlu o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sosa da çok iyi adam yalnız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15557669.asp?top=1 şuna da bayağı güldüm bu arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar