SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 evet cidden almıslar facebooktaki elemanı yani kaynağı sonra koyarım annem yemeğe çağırıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yemekten sonra aç bilader o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 döerim seni hepinizi döverim ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Beni dovme pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 atatürkü çok severim.olaganustu saygı duyarım ama ona laf eden adamın alınması saçma.onun yerine daha buyuk suç işleyene adam gibi muamele yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 aha haber, yemekten gelmeni bekleyemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 alicaklar tabi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Batman M Tipi Cezaevi M tipi cezaevi mi var? ilk defa duydum. İyi olmuş mala altta yorum yapanlarıda alsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yaşadığın ülkenin değerlerini hiçe sayarak marjinal olmaya çalışırsan ya toplum ya kanunlar alır ifadeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 atatürkü eleştir tamam eywallah kendine göre fikein vardır herhalde de... hakaret nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Iyide ne demiski bunlar yazilar resimler falan bisi nerde goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 SoulCube said: döerim seni hepinizi döverim ulen Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oh be en sonunda biri çıktı ve bu zorbalığa hayır dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abvblizzard mısın zort musun nerden cıktıysan oraya git cool bro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 NoTwisT said: Iyide ne demiski bunlar yazilar resimler falan bisi nerde goremedim. Hakkaten bende goremedim. Help plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 mee tooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 iyi olmuş kahpenin çıkardıklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Bu adamların karşılarına geçip kendilerini parmakla göstererek "ZAAAAAAA" yapmak istedim bi an, geçti sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Güneydoğudaki çocuklar zindanlarda çürüyor tüh tüh diyecek liberaller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 NoTwisT said: NoTwisT said: Iyide ne demiski bunlar yazilar resimler falan bisi nerde goremedim. Hakkaten bende goremedim. Help plx. facede report edildiği için kaldırıldı herşey dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 NoTwisT said: NoTwisT said: Iyide ne demiski bunlar yazilar resimler falan bisi nerde goremedim. Hakkaten bende goremedim. Help plx. hakkaten ben de göremedim ne abi. zaten ilk başta da sen görememişsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kermit said: iyi olmuş kahpenin sıçtığına http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/08/funny-pictures-cat-proofreads-your-essays.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 konu dışına ben açmıştım topiği de adamın acc'yi kapatmışlardı galiba atatürk büstüne 2 kulak ve orta parmak işareti yapıyodu şerefsizoğlu.iyi olmuş öyle karı kıza artislik yapıcam diye atarlanırsan alırlar aklını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Killer said: iyi olmuş öyle karı kıza artislik yapıcam diye atarlanırsan alırlar aklını ahahaha :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar