SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Saeros said: bugünkü eylemde biri kafamı çekmiş, çok güldüm la. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs046.snc6/167630_478794031301_624911301_6543369_5028186_n.jpg Gemlik'te merkez caminin önünde tespih, hacı misi satan bi adam var. Bere aynı onun beresi, sakal aynı onun sakalı yandan. Aaa tespihçi lan bu dedim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dilan manken arkadaş summonlamış , kaçırmışım eğlenceyi damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 synthesizer said: yalnız bi accountla nası ortbas etti seksi pozlar icin tıklayın arsivini gül gibi mindfuck kaynadı arkada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yazışmalar devam edecek, kolay kolay bırakılmaz bu konu, foto koyma olayı ertelenebilir bir süreliğine, etraf yatışana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dylanN said: fede said: korkarım lan ben sız hepınız kutu cucuksunuz sızı cezalandırmak lazım!! kutu cocuk denmiş, geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dilan bu arkadaş benim dünya ahiret bacım olan arkadaşmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 evet emir . dur ama şimdi ortalık karısık bugun git yarın gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 neler dönmüş serhat ya selam gızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 burclara yeni yazdım bak oglagım,hani lazım olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dylanN said: evet emir . dur ama şimdi ortalık karısık bugun git yarın gel. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 olm halen mi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 of napmışsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Glatheros said: bana sorarsanız, paticik bayanların ilgisini çekti ortam bozuldu. Zaten bu laf sokmaların %90 ı karıya kıza hava atarım karizma olurum, msndende linklerim bakarsın iş çıkar derdi değilse ben ne olıyım. Şu zamandır buradayım, forumda 2 bayan üye olduğunu biliyorum, emaleth ve athe zaten forumun bir formatı vardı bayan erkek derdi yoktu, çoğu zaman onlar bizden delikanlıydı, şimdi bu altertiki tipler geldi, olay boka bağladı.Ayrıca patiden Din öğrenecek arkadaş,eh be kardeşim bu kadarmı sosyopatsın, sanal alemde kendine din mi arıyorsun? yada politika tartışması yapanlar için, hiç mi arkadaşınız yokta onla tartışamıyorsunuz bunları? burası günlük hayatta konuşulamayan geyik ve lakırdılar içindi, mesela gaming. Takside adam kestik dedikmi yada kafede bize tip tip baktıkları için burayı kullanıyorduk. o günler geride kaldı, burası daha çok altertiki çirkin kızların sivilceli ergenlerle eyleşip günlük hayatta ezilen egolarını tatmin etme yerleri oldu, ama o arkadaşlarada 1 çift sözüm var, bu kafayla nasır tutar evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aklıma bu mesaj geldi nasıl olsa konu amacından çıktı bende patlatıveryim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kızlar şu güzel ortamı bozuyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Glatheros'a helal valla süper ifade etmiş durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Adam mukemmel yazmis hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Sparkcaster said: kızlar şu güzel ortamı bozuyosunuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu mesajla bu topici kapatın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi neoldu burda kız gelmiş feyk diyolar nedir olay okutmayın 30 sayfa özet geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 rus geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi o fotoyu hala linklemedi kimse ya ben ona yanarım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bence paticik'i komple bi kapatıp açmak gerek. mavi ekran vermeye başladık topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 lan bi kız geldi forumun kimyası bozuldu bu ne la böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar