Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm 3-4 bişey.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kime kızdım?
arkada okul ve hoca araştırması yapmaktayım buraya çok konsantre olamadım bi olay mı oldu sdf

http://4.bp.blogspot.com/_1gqzXMRXujw/S0t1EciFCfI/AAAAAAAAAMw/WRZjdbWIbYs/S220/cereal+guy.jpg
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

kime kızdım?
arkada okul ve hoca araştırması yapmaktayım buraya çok konsantre olamadım bi olay mı oldu sdf

http://4.bp.blogspot.com/_1gqzXMRXujw/S0t1EciFCfI/AAAAAAAAAMw/WRZjdbWIbYs/S220/cereal+guy.jpg

MUAHUAHUAHUAHUAUHAUAHU

sakal bıyık çizeydin bari üstüne yaw.
Mesaj tarihi:
onun yerine pic threade biraz daha cereal guy koydum sdf

çok heveslenmiştim lizbondaki dinamik sistemler ve geometri enstitüsü için ama beklediğim kadar çıkmadı neyse
Mesaj tarihi:
oha be abi 18 sayfa dönen muhabbete bak,bütün erkek patiler sex machinemiş de haberimiz yokmuş,kıza da inceden inceden yazmış herkes :)

o zaman bende yazıyım kıza;hoşgeldin klubnichka :)

ahanda yazdım.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

kusura bakmayın da forum genelinde acaip bir andavallık var.. hani "yeni gelenlere test yapılsın ehde hödö" deniliyor ya arada geyiğine, bence artık eski üyelere (admininden balonlusuna) bir test yapmak lazım.. genel kültür, mantık ağırlıklı

hani artık böyle "aptallık" görmekten gözlerim kanamaya başladı

Öpücem.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

kusura bakmayın da forum genelinde acaip bir andavallık var.. hani "yeni gelenlere test yapılsın ehde hödö" deniliyor ya arada geyiğine, bence artık eski üyelere (admininden balonlusuna) bir test yapmak lazım.. genel kültür, mantık ağırlıklı

hani artık böyle "aptallık" görmekten gözlerim kanamaya başladı
I came.
Mesaj tarihi:
hadi konuşurken bozuk ağızla konuşsa dili dönmez deriz neyse de klavyede bozuk yazmak nasıl bir enteresanlık hala çözemedim eli bozuk parmağı bozuk :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...