xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Bu arada albüm taşak yağı kokmuş yine, Nil'den geliyor cogunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dünya kupasını özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 xunn said: BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Bu arada albüm taşak yağı kokmuş yine, Nil'den geliyor cogunlukla. o zaman forumun en güzel kızının güncel fotolarını koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kıraç gibi adamsın xenocide endamın yeteeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Llama said: dünya kupasını özlemişim harbiden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 xunn said: BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Bu arada albüm taşak yağı kokmuş yine, Nil'den geliyor cogunlukla. abi naaaaaaapiyosun kendimden igrendim ya. pis herifler. ya kazlor sadece örköklöröö yorom yopson, örköklör de kazlara (kaz evet)seklinde örgütlenmeye ne gerek var? güzele güzel denir, albüm gibi bi yer varsa oraya konur. yabmayin etmeyin paylasimci forum deyilmiyiz =(((( ama forum testosteron koktugu icin hersey batar =( azcik havalandirin surayi ya, beyninize vurmus. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Abi OM NOM NOM KARIYA BAK diye postu sen atıyorsun ben pis oluyorum nasıl oluyor o iş? Ayrımcılıgı sen yapıyorsun, erkek yapınca da aynı lafı söylüyorum. Mutfaktan çıkmadıgın sürece bizde ayrımcılık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 + olarak sende 'karı' arşivi ne arıyor nil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 google = arşiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi ama.. bi kadina OMNOMNOM diyebilmek icin illa testislerimin olmasi gerekmiyo! nerde forumdaki kizlar ya, destek cikin bana. biz kizlar (Evet ben de bir kizim.) daha rahatiz bu konuda, siz bi erkege YAKISIKLI ADAMMIS VESSELAM diyemezsiniz, gay damgasi yersiniz. abi hic mi farketmediniz bi ortamda bi kizin bi kiza yorum yapmasini yea. biz hep yapiyoruz, dedikodu unsuru, ego booster unsuru olarak falan kullaniyoruz hatta bazilarimiz ''niyet ettim tepsi götlüyüm, ama bu hatun güzelmis allahim sen kablet'' kafasinda ne kadar kendileriyle barisik olduklarini falan gösteriyolar. böle bi sürü sebebi var. AMA BAZILARIMIZ DA, düz yorum yabiyoruz. niye cünkü güzele güzel denir. susun simdi. kari arsivi yok bende, google mentalitesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bence nil o fotoları bizim için koyduğu için sorun yok. iyi niyetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yok lan vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aa evet. ondan koydum zaten. paylasimci bi insanim. ayrica devam edin ya siz, ilerde future ex'imden ayrilmak istedigim zaman, forumun linkini vericem. bahaneye de gerek kalmicak iliskiyi bitirmek icin. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 BabacumMostors said: yok lan vazgeçtim gördüm ki ben kaydettim bile. kafanda ne var lan diye yorum yapacaktım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi fotoğrafdaki ben olsam kalsın da ehe ben değilim o fotoğrafdaki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 vaniLLe said: hemen kardesim. arsivimi aciyorum. bırak yav googlemış peh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 MMMM ofs ben barnes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ama isterse arkadaş gelip "benim lan o!!11" çekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Hmmm evet çok yakışıklı.Çokta tatlı.Çok şeker adammış.Kaça kilosu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 erkekleri koyacağın zaman spo içinde olsun lüffen nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 wastyrx said: erkekleri koyacağın zaman spo içinde olsun lüffen nil kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ıtır esen varken http://img72.imageshack.us/img72/802/51999593.jpg olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 vaniLLe said: wastyrx said: erkekleri koyacağın zaman spo içinde olsun lüffen nil kk :( [img]http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2008/01/gerard-middle/gerard-butler-middle-finger-salute-03.jpg[/img =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ama gerard butler'da taş herif be.. hani karşı cins olsam "tarla gibi sür beni yiğidim!" derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 brad pitte vurdururum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar