barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 adam metalika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 barnacle said: adam metalika ahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi o nası bi yorumdur hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Beyler arkada.... http://img245.imageshack.us/img245/7020/img1316kopya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 nivea reklami iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Azmodai said: AHAHAHAHAHA GERİZEKALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 selam http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs047.snc1/4431_79533002209_611032209_1710936_1902903_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi dovme dediginiz gorunsun diye yapilmiyo mu? neden gidip gorunmeyecek yerlere yaptiriyosunuz sonra da gorunsun diye acaip acaip pozlar vermek zorunda kaliyosunuz anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 barnacle said: adam metalika hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Dartanian said: Beyler arkada.... http://img245.imageshack.us/img245/7020/img1316kopya.jpg bu foto bence arkadaki nivea reklamı gözüksün diye çekilmiş. Kadraj bunu gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Marty said: abi dovme dediginiz gorunsun diye yapilmiyo mu? neden gidip gorunmeyecek yerlere yaptiriyosunuz sonra da gorunsun diye acaip acaip pozlar vermek zorunda kaliyosunuz anlamiyorumvucudda en çok gözükebilecek bir yere yaptırdım zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 SeaGle said: Dartanian said: Beyler arkada.... http://img245.imageshack.us/img245/7020/img1316kopya.jpg bu foto bence arkadaki nivea reklamı gözüksün diye çekilmiş. Kadraj bunu gösteriyor seksilikten bu kadar uzak bir bikini ancak öyle olabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Marty said: abi dovme dediginiz gorunsun diye yapilmiyo mu? neden gidip gorunmeyecek yerlere yaptiriyosunuz sonra da gorunsun diye acaip acaip pozlar vermek zorunda kaliyosunuz anlamiyorum Her zaman görülsün diye yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 O yüzden her fırsatta soyunuyorsun di mi lan? Yoksa o hep, yanında ben varım diye miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Güneşcim benim adımı yazdırdığın yer mesela çok görünmüyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çatal üstü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 xunn said: Her zaman görülsün diye yapılmıyor. +1 her zaman görünen bi yerime yaptırmadım mesela ben. sadece yakın arkadaşlarım vs. bilir dövmem olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben koluma yaptırdım bilerek çünkü göğüs baldır kol içi falan gerçekten çok acı verici ve sıkıntılı noktalar o yüzden kollarıma yaptırdım ve yazı uzun,biraz da büyük olmasına rağmen çok dikkatli veya çok yakınımda olmadıkça görünmüyor benimde sadece arkadaşlarım bilir dövmem oldugunu bi de yazın kısa kollu giyince gözüküyor . Gösteriş olsun diye de yaptırmadım herkes beğensin diye de yaptırmadım kendim için yaptırdım o yüzden sıkıntı yok kendi açımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Uh-huh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dövme ne acısı veriyo yahu. Kemiğimin üzerine yaptırdığım dövme bile anca gıdıklıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Pickles said: dövme ne acısı veriyo yahu. Kemiğimin üzerine yaptırdığım dövme bile anca gıdıklıyoduistersen alt baldırına ve ya pazu altına ya da koltuk altından itibaren bir yaptır bakalım neler olur benimde kolumda dövmenin bir tanesi kemik üzerinden geçiyor acımadı ama dediğim bölgelere yaptıracağın dövmenin büyüklüğüne göre verdiği acının şiddeti daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Dövmeyi istediğin yere yaptırıcaksın. Acır diye başka yere yaptırıyorsan dövmenin getirdiği badass puanını haketmiyorsun zaten. Gerçek erkeklerin tercihi penis başıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kamaşullah dövmesi yaptırdım ben de ama herkes görsün diye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 xunn said: Dövmeyi istediğin yere yaptırıcaksın. Acır diye başka yere yaptırıyorsan dövmenin getirdiği badass puanını haketmiyorsun zaten. Gerçek erkeklerin tercihi penis başıdır.bunu sölemen için yaptırmış olman gerekli ama bu tercihi yapabileceğini hiç zannetmiyorum ama ben çevresine pinokyo yaptırım penisi de yalancı burun olarak kullanmayı düşünüyorum... Birde zaten ben istediğim yere yaptırdım daha da yaptırıcam ve istediğim yerler belli o yüzden badass puanına ihtiyacım yok ben kızlar beğeniyor diye elinde boş gitar kutusu taşıyan ya da dövme yaptıran bir topluluğundan gelmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar