Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 soruma cevap versene aga nerde yaşıyon uyuyon kalkıyon nefes alıyon
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 nerelisin memleket gibi anlasılıyo olm. istanbul
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 he göç olayları aklıma gelmedi yaa ne bilem hep öyle soruluyorum ki ben :) tamam istanbulda gün yapabilirsin olayı buraya bağlıcaktım sözdede beceremedik uzadı
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Fistan said: gitmek zorunda kaldım dynun ya =( ben de erken gittim de bir ara masada 6 patiydik. kısmet :p
gecko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 SeaGle said: araba falan demişsiniz fiesta demeye geldim. arabada milli oldun dimi lan sabahtan beridir fiesta da fiesta doğruyu söyle bak
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 synthesizer said: o diil de patide bi havuz fonu mu yapsak. herkesin dogumgununde katılıcaklardan 1 lira alınır, birleşip istedigi birsey alınır falan mesela. her katkıda bulunana counter verilir felan. bilmiyorum sesli düşünüyorum. kadınların altın gunu tadında. ortak hesap.. lan şunu burada ya da sözlükte toplu halde yapabilme ihtimali olsa var ya.. hey hey hey hey hey hey acaip bi titan olur bak.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 gecko said: SeaGle said: araba falan demişsiniz fiesta demeye geldim. arabada milli oldun dimi lan sabahtan beridir fiesta da fiesta doğruyu söyle bak muhabbeti bilmiyosun lan, ehüehehe Bu arada k100d demişim, elim sürçmüş, k10d olacak o makine.
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 cerebralis yok mu bu gece , nerdesin öğretmenim :(
gecko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 SeaGle said: gecko said: SeaGle said: araba falan demişsiniz fiesta demeye geldim. arabada milli oldun dimi lan sabahtan beridir fiesta da fiesta doğruyu söyle bak muhabbeti bilmiyosun lan, ehüehehe Bu arada k100d demişim, elim sürçmüş, k10d olacak o makine. okşa da bilelim yok öyle değild anlat da bilelim
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bir üstteki ; amma sulak çıktın ama ya.Beni baydı alakam yok düşün.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fede said: noldu olm burda. her yer kan ve meni olmuş yine abv.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 laciverte boyananlar oldu aramızda.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olitere said: cerebralis yok mu bu gece , nerdesin öğretmenim :( uyumuştur dersi var malum ptesi
xunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Vingthor said: milf gelirse diye koyuyorum resim. başkaları beğenmesin sadece milfler beğenebilir. Sen ne kadar iyisin.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 dylanN said: istatistikleri siz mi belirliyordunuz acaba? Hayır şuraya sordum: "Institut national de la statistique et de l'analyse economique"
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gecko said: SeaGle said: araba falan demişsiniz fiesta demeye geldim. arabada milli oldun dimi lan sabahtan beridir fiesta da fiesta doğruyu söyle bakYalnız şu Fiesta çok renki bir kelime hem araba,hemde prezervatif falan yani bayağı işlevsel bir isim :)
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 olitere said: cerebralis yok mu bu gece , nerdesin öğretmenim :(hocam sende çok ağır meriç çıktın don juan tarzında yazdın kıza sana fakeim ben ona göre falan dedi ama sen hala vazgeçmiyorsun :)
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 oda belli bir yere kadar her umuda saldırırsan yakında umudunda kalmayacak sfdf
Öne çıkan mesajlar