Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-Shirt tasarım yarışmasına katıldım, yardımınızı istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mayhem said:

Selamlar, bir t-shirt tasarım yarışmasına katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var. Tasarım için epey emek verdiğime inanıyorum. Oy verirseniz ilk 3'e girersem ödül ile birlikte 10 t-shirt hediye edilecek. Şayet kazanırsam 10 t-shirtüde buradaki 10 patiye hediye edeceğim.

Oylarınızı esirgemezseniz minnettar olurum.

benim t-shirt

Saygılar.

bana hediye et lan =/
Mesaj tarihi:
hani anketlerde falan bir şey kazanıyor anladık şanslı ama, burda kendisi bir şey tasarlamış neden öyle diyorsunuz ki? emek vermeden kazansa sans olur anlarım da, çizimi yapmış göndermiş, millet begenirse alacak, burdan link vermese tasarımı görunce begenmeyecek miydiniz yani?
Mesaj tarihi:
Mayhem said:

@QueenofSpades sağolasın

ünüm falan yok yahu :)

fastreloader said:

olm ben oy vermiyom, naslolsa kazancan

BonePART said:

mayhem artik bosansinda semerini yesin diyorum vermiyorum oy felan

mokoko said:

biz olmadanda kazanırsın ztn sen.

bu arada baktımda tasarım gayet guzelmiş beğendim baya. başarılar. umarım kazanırsın (tabi kazanmaman gibi bişi varsa)

Bella said:

diğer t-shirtlerin içinde yaratıcılar var yalnız işin zor bu sefer dicem ama sen yine kazanırsın bişekilde sdfg
Mesaj tarihi:
fastreloader said:

olm ben oy vermiyom, naslolsa kazancan

eyv.

BonePART said:

mayhem artik bosansinda semerini yesin diyorum vermiyorum oy felan

sanada eyv :D

şayet kazanırsam gelecek 10 tişört için sizin isminizide dahil edicem. random.org'tan çıkan 10 nick içinde sizinde nickleriniz varsa tişörtü gönderirim sorun değil. illa oy verin demiyorum ztn.
Mesaj tarihi:
ne yardimi biz senden baska herkese oy versek bile kazanirsin.
meyhim.

-Deno- said:

mayhem umarım kazanır da, şu t-shirt nedir yahu asdfas

http://www.tasarti.com/tshirt/tasarim/2884/Acilen_Yemek.aspx

said:

isa - 21 Nisan 2010
çalışmlarınızı beğeniyorum :D
Yunus - 21 Nisan 2010
bende sizinkileri çok beğeniorum biraz daha vektörel çalışırsanız daha başarılı işler çıkarıcağınıza eminim isa bey

resmiyet?
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum evlenme durumu fln nedir de adam bu gidişle tüm masraflarını evlenme programlarından fln çıkarır die düşünmekteyim afasljdasgf tıkladım hata verdi eve gidince viririm hadi oy
Mesaj tarihi:
güzel olmuş (tu)

kullanıcı sözleşmesine baktım şimdi "mayhem'de olsa destek vericeksin" yazmış yüce ruhlar sözleşmeye..

desteği esirgemeyin. zaten yanardağlar falan patlıyor. başımıza taş yağmasın sonra..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...