EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Fener gibi bi takımın oyuncusunun yaptığı o hareket normal, buna sarı karttan daha fazla bi ceza verilmesi gerektiğini savunmak komik ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 olayların ikisi de komik. ama birincisi trajikomik iken, ikincisi çaresizlikten komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Evr said: tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tupu bitmis aga bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Yazıldımı bilmiyorum ama Ernst'in cezası 2 maç olmuş (ki ben kırmızının bile fazla olduğunu düşünüyodum), Bilica disipline sevkedilmemişti bile. Federasyon ipin ucunu kaçırdı zaten (sırf bu maçla ilgili değil), ligin son 4 haftası anayasa ve açılım tartışmalarını aratmıycak gibi duruyo. Kötü yönetim konusunda demirörenle kapışıyo federasyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Artık şaşırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 El-Barto said: Yazıldımı bilmiyorum ama Ernst'in cezası 2 maç olmuş (ki ben kırmızının bile fazla olduğunu düşünüyodum), Bilica disipline sevkedilmemişti bile. Federasyon ipin ucunu kaçırdı zaten (sırf bu maçla ilgili değil), ligin son 4 haftası anayasa ve açılım tartışmalarını aratmıycak gibi duruyo. Kötü yönetim konusunda demirörenle kapışıyo federasyon :) vedersona da 2 mac vermişler o neden 2 maç aldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Evr said: tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv.ahahahahaha çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hozceri said: vedersona da 2 mac vermişler o neden 2 maç aldı ? Valla bilmiyorum ben gazetede okurken vederson demiyodu da, kırmızıların hiçbiri kırmızı diildi bence maçta :D Asıl gösterilcek kişilerde hiçbişey almadan kurtuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hakem raporuna göre küfür etmiş vederson. Maçtan sonra da öyle açıklanmıştı zaten. Tabi işin komik yanı bugüne kadar küfür edenlere 3 maç ceza veriliyordu ne hikmetse Fenerbahçeli olunca ceza 2 maç kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ulan besiktasliligimdan utandim ya demiroren gidene kadar biraktim besiktasi, spectator takilcam artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Maçtan pek keyif alamamıştık bilica vs tartısmalar yuzunden;ama bu son olayda bjk yönetiminin yaptıgı hatalı çıkışları gördükçe keyfim yerine geliyor,beşiktaslı durusu bu herhalde"sırtında tüp taşıyan ve ağlayan tüpçü başkan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tüpçüden zerre haz etmiyorum ama şu maça itiraz etmek bence ağlamak değil yau. bu kadarmı kötü yönetilir bi maç. hani maçı tekrar oynatmak feneri hükmen malup saymak falan olcak iş değilde en azından şu hakemi kovsunlar ya. Evr said: tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv. bu süpermiş ama hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ya maç kötü yönetildi kötü yönetildi diye söyleniyor herkes tek tek madde madde gazeteler yazdı forumlarda dolaşıyor dk dk hatalı kararlar hakkında bir bakın sadece bjk içinmi fb içinmi birde rica etsem at gözlüğüyle değilde futbol seyircisi olarak BJK nin bana gol pozisyonlarını sayabilirmi birisi maçta hani kacırdıkları ettikleri vs Guiza bile 2 gol kaçırdı nerdeyse atacaktı bence sırf o yüzden hükmen galibiyet kararı alınırdı BJK için.Gidip fededarasyonda kazma kürek kazı yapcağına çarşı önce kendi yönetimini halletsin sonra facebookda çakma haber sitelerinde çıkan yalan kurallar yüzünden tff protesto etsin, 3. sınıf oyunculara milyon dolarlar verilirken Antep zengin edilirken nerdeymiş çarşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 antep bizim sayılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 oha bilica sevkedilmemiş mi pfdk'ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 haberlerde emre tilev sporda son dakika gelmişleri diye anlatırken bilica demeyince şok olmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hadi canım sonra fedeğasyon diyorlar çıkıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ee vermediler mi puanı ya hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://25.media.tumblr.com/tumblr_kpz6po0voo1qzvl91o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Bülent Çağlar'ın görevinden istifa ettiği bildirildi. yıldırım demirören'den de aynı performansı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 istifa etmesini mi istiyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 LucifeL said: Evr said: tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv.ahahahahaha çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hala ağlıyo mu bu beşiktaşlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar