EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Fener gibi bi takımın oyuncusunun yaptığı o hareket normal, buna sarı karttan daha fazla bi ceza verilmesi gerektiğini savunmak komik ha?
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 olayların ikisi de komik. ama birincisi trajikomik iken, ikincisi çaresizlikten komik
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Evr said: tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv. AHAHAHA
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Yazıldımı bilmiyorum ama Ernst'in cezası 2 maç olmuş (ki ben kırmızının bile fazla olduğunu düşünüyodum), Bilica disipline sevkedilmemişti bile. Federasyon ipin ucunu kaçırdı zaten (sırf bu maçla ilgili değil), ligin son 4 haftası anayasa ve açılım tartışmalarını aratmıycak gibi duruyo. Kötü yönetim konusunda demirörenle kapışıyo federasyon :)
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 El-Barto said: Yazıldımı bilmiyorum ama Ernst'in cezası 2 maç olmuş (ki ben kırmızının bile fazla olduğunu düşünüyodum), Bilica disipline sevkedilmemişti bile. Federasyon ipin ucunu kaçırdı zaten (sırf bu maçla ilgili değil), ligin son 4 haftası anayasa ve açılım tartışmalarını aratmıycak gibi duruyo. Kötü yönetim konusunda demirörenle kapışıyo federasyon :) vedersona da 2 mac vermişler o neden 2 maç aldı ?
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Evr said: tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv.ahahahahaha çok iyiymiş
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hozceri said: vedersona da 2 mac vermişler o neden 2 maç aldı ? Valla bilmiyorum ben gazetede okurken vederson demiyodu da, kırmızıların hiçbiri kırmızı diildi bence maçta :D Asıl gösterilcek kişilerde hiçbişey almadan kurtuldu.
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hakem raporuna göre küfür etmiş vederson. Maçtan sonra da öyle açıklanmıştı zaten. Tabi işin komik yanı bugüne kadar küfür edenlere 3 maç ceza veriliyordu ne hikmetse Fenerbahçeli olunca ceza 2 maç kalmış.
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ulan besiktasliligimdan utandim ya demiroren gidene kadar biraktim besiktasi, spectator takilcam artik
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Maçtan pek keyif alamamıştık bilica vs tartısmalar yuzunden;ama bu son olayda bjk yönetiminin yaptıgı hatalı çıkışları gördükçe keyfim yerine geliyor,beşiktaslı durusu bu herhalde"sırtında tüp taşıyan ve ağlayan tüpçü başkan"
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tüpçüden zerre haz etmiyorum ama şu maça itiraz etmek bence ağlamak değil yau. bu kadarmı kötü yönetilir bi maç. hani maçı tekrar oynatmak feneri hükmen malup saymak falan olcak iş değilde en azından şu hakemi kovsunlar ya. Evr said: tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv. bu süpermiş ama hahah
Evr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ya maç kötü yönetildi kötü yönetildi diye söyleniyor herkes tek tek madde madde gazeteler yazdı forumlarda dolaşıyor dk dk hatalı kararlar hakkında bir bakın sadece bjk içinmi fb içinmi birde rica etsem at gözlüğüyle değilde futbol seyircisi olarak BJK nin bana gol pozisyonlarını sayabilirmi birisi maçta hani kacırdıkları ettikleri vs Guiza bile 2 gol kaçırdı nerdeyse atacaktı bence sırf o yüzden hükmen galibiyet kararı alınırdı BJK için.Gidip fededarasyonda kazma kürek kazı yapcağına çarşı önce kendi yönetimini halletsin sonra facebookda çakma haber sitelerinde çıkan yalan kurallar yüzünden tff protesto etsin, 3. sınıf oyunculara milyon dolarlar verilirken Antep zengin edilirken nerdeymiş çarşı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 oha bilica sevkedilmemiş mi pfdk'ya?
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 haberlerde emre tilev sporda son dakika gelmişleri diye anlatırken bilica demeyince şok olmustum
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hadi canım sonra fedeğasyon diyorlar çıkıp
mani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://25.media.tumblr.com/tumblr_kpz6po0voo1qzvl91o1_500.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Bülent Çağlar'ın görevinden istifa ettiği bildirildi. yıldırım demirören'den de aynı performansı bekliyoruz.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 istifa etmesini mi istiyorsunuz yani?
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 LucifeL said: Evr said: tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv.ahahahahaha çok iyiymiş
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hala ağlıyo mu bu beşiktaşlılar
Öne çıkan mesajlar