Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk hükmen galibiyet için başvurdu

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Yazıldımı bilmiyorum ama Ernst'in cezası 2 maç olmuş (ki ben kırmızının bile fazla olduğunu düşünüyodum), Bilica disipline sevkedilmemişti bile. Federasyon ipin ucunu kaçırdı zaten (sırf bu maçla ilgili değil), ligin son 4 haftası anayasa ve açılım tartışmalarını aratmıycak gibi duruyo. Kötü yönetim konusunda demirörenle kapışıyo federasyon :)
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Yazıldımı bilmiyorum ama Ernst'in cezası 2 maç olmuş (ki ben kırmızının bile fazla olduğunu düşünüyodum), Bilica disipline sevkedilmemişti bile. Federasyon ipin ucunu kaçırdı zaten (sırf bu maçla ilgili değil), ligin son 4 haftası anayasa ve açılım tartışmalarını aratmıycak gibi duruyo. Kötü yönetim konusunda demirörenle kapışıyo federasyon :)

vedersona da 2 mac vermişler o neden 2 maç aldı ?
Sosyal ağlarda paylaş

tüpçüden zerre haz etmiyorum ama şu maça itiraz etmek bence ağlamak değil yau. bu kadarmı kötü yönetilir bi maç. hani maçı tekrar oynatmak feneri hükmen malup saymak falan olcak iş değilde en azından şu hakemi kovsunlar ya.

Evr said:

tamam beşiktaşlılar ağlamasın tff karar vermiş yarın akşam maçın tekrarını vercekmiş lig tv.

bu süpermiş ama hahah
Sosyal ağlarda paylaş

ya maç kötü yönetildi kötü yönetildi diye söyleniyor herkes tek tek madde madde gazeteler yazdı forumlarda dolaşıyor dk dk hatalı kararlar hakkında bir bakın sadece bjk içinmi fb içinmi birde rica etsem at gözlüğüyle değilde futbol seyircisi olarak BJK nin bana gol pozisyonlarını sayabilirmi birisi maçta hani kacırdıkları ettikleri vs Guiza bile 2 gol kaçırdı nerdeyse atacaktı bence sırf o yüzden hükmen galibiyet kararı alınırdı BJK için.Gidip fededarasyonda kazma kürek kazı yapcağına çarşı önce kendi yönetimini halletsin sonra facebookda çakma haber sitelerinde çıkan yalan kurallar yüzünden tff protesto etsin, 3. sınıf oyunculara milyon dolarlar verilirken Antep zengin edilirken nerdeymiş çarşı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...