Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iletişim

forgiver

Öne çıkan mesajlar

sms abi, yazmasi zor fln,
mail de bzen spam a gidiyo siliyorum farkinda olmadan yada haftalarca okumuyorum,
face desen pek kullanmam, tercih etmem,
telefon icinde her zaman musait olmayabiliyorum, bide otobuste iste tuvalette yemek yerken barda pek fazla telefon ile konusmayi sevmiyorum nedense.

en iyisi voice mail.
Sosyal ağlarda paylaş

facebook bir acidan kötü.
ilkokul arkadaslarini ekleyip ya da onlar tarafindan eklenip, ayip olmasin diye AY CNM COK DEISMISSNNNNN NASLSN NAPIYOSN GÖRÜSMYLI COGÜZELSN:)))) muhabbeti yapmak zorunda kalmak...
sinir bozucu olabiliyor bazen.

kimle iletisim kurduguna bakar, muhabbetinden zevk aldigin birisiyse telgraf cekmeye kadar da gidebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

telefonda çok vahşi bir insan oluyorum. ne hatır sorarım ne bişi yaparım. işimi halleder kapatırım. en güzeli yüz yüze görüşmek. ha oy verirken salak gibi en sevdiğiniz anladım o ayrı.

öğlen yemeği ayarlamak ta uzun süredir görüşmediğin insanlarla buluşulacaksa en iyisi oluyor. hem ne yapacağın bellidir, hem uzamaz.

facebook bana uymuyor. msn filan da, muhabbet ettiğim, keyif aldığım bir tek insan var msn de. geri kafalı kaldım o konuda.

iş amaçlı olarak en güzeli, verimlisi chat ama. hem çabuk reaksiyon alırsın hem de formaliteden uzaksın. eski işimdeki sametime uygulamasını çok arıyorum bu yeni işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...