forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 mektup ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 telefon. hiç yetemem, heyecan falan yaratırım sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 maillerdeki selam, merhaba, kolay gelsin, saygılarımla kısmı da büyük çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Yüzyüzeyi arada görmemişim telefon dedim.Yüzyüze yoksa tabiki.Telefon ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 herkes telefondan nefret ediyomş ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sms nefret ederim ama yannışlıkla telfon dedim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 msn'den nefret ediyorum. sms'ten de. telefon iyidir yine, en azından sesini duyuyorsun ve anında cevap alabiliyorsun. msn ve benzeri yazılı haberleşme duyguyu öldürüyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 FEYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 normal arkadaşlar için bütün iletişimler iyi oluyor.ama sevgili için sadece yüz yüze hariç nefre ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 forum postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 c.o hmmm i'm gonna sayyy MAİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 normal konuşurken de fazla muhabbetim yoktur ama telefonda konuşurken havadan sudan konuşmam imkansız bir hal alıyor illa bir amacım, hedefim bir işim olcak onla ilgili yardırcam, onun konusu bitince kalıyorum öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 sms mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tam böyle ortam hoştur, ateşlidir o sırada bi mesaj gelir hem hatun kişi hem sen piç olursunuz konsantrasyon gider "kim lan acaba" tribi olur nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yüz yüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 semese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 telefonda konuşmayı ben de sevmiyorum, yüz yüze en iyisi. Telefonda kitleniyorum konuşacak birşey bulamıyorum çok samimi arkadaşım değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 facebook mail msn die en nefret ettimden doru gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 iletisim kurucak fazla kimsem olmadigi icin problem yasamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sms abi, yazmasi zor fln, mail de bzen spam a gidiyo siliyorum farkinda olmadan yada haftalarca okumuyorum, face desen pek kullanmam, tercih etmem, telefon icinde her zaman musait olmayabiliyorum, bide otobuste iste tuvalette yemek yerken barda pek fazla telefon ile konusmayi sevmiyorum nedense. en iyisi voice mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya yanlis yazmisim ustte. facebook mail sms olcakti o. msnden once sms var kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 facebook bir acidan kötü. ilkokul arkadaslarini ekleyip ya da onlar tarafindan eklenip, ayip olmasin diye AY CNM COK DEISMISSNNNNN NASLSN NAPIYOSN GÖRÜSMYLI COGÜZELSN:)))) muhabbeti yapmak zorunda kalmak... sinir bozucu olabiliyor bazen. kimle iletisim kurduguna bakar, muhabbetinden zevk aldigin birisiyse telgraf cekmeye kadar da gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 telefonda çok vahşi bir insan oluyorum. ne hatır sorarım ne bişi yaparım. işimi halleder kapatırım. en güzeli yüz yüze görüşmek. ha oy verirken salak gibi en sevdiğiniz anladım o ayrı. öğlen yemeği ayarlamak ta uzun süredir görüşmediğin insanlarla buluşulacaksa en iyisi oluyor. hem ne yapacağın bellidir, hem uzamaz. facebook bana uymuyor. msn filan da, muhabbet ettiğim, keyif aldığım bir tek insan var msn de. geri kafalı kaldım o konuda. iş amaçlı olarak en güzeli, verimlisi chat ama. hem çabuk reaksiyon alırsın hem de formaliteden uzaksın. eski işimdeki sametime uygulamasını çok arıyorum bu yeni işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar