Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 mod falan yok mu ya hiç oynamyıroum haftalardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bşka oyun bulalım gogoggo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 burdan soriyim oynarken AA kendi kendine kapaniyor, bir mekanda AA var, gayet guzel oyniyorum hoop 5 dakika sonra off olmus optionsda kusucam valla, omrumde bole kendi kendine koydugum ozelligi kapatan baska oyun gormedim eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya bu oyunu millet o kadar ovdu bana, burda da bir ton oyniyani vardi aldim bende dun ucuzluktan ya grafikler les, hadi gectim grafigi animasyonlar cok kotu ya kilicla vurmalar fln 5yil oncesinin oyununu oynuyor gibi oldum. bide cok karambol oyun bi anda bisi anlamadan oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ogrenmen gereken bir kac sey var, ilk defa oynuyorsan. Tutorial'dan sonra training yapıp baya bir gelistirebilirsin kendini. Single playerla pek de gelisebilecegini soyleyemem. Az biraz manuel block mantigini kavrayip, swing positioning olaylarini, fake nasil yapabilecegini ve en iyi nasil zamanala yapabilecegini gorenmen ve tum bunlara alisman lazim. oyle hedele diye girip cozemiyorsun olayi. bir de multi'de oynarken parani biraz ekonomik kullan, hemen dandik zirhlari almak yerine 2-3 round para biriktirip saglam bisiler al. sana kalmis gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bi klan maçı yapamadan rn ye geçmiş adamlar :) gerçi bende oynamıyorum.ne bilim bişiler eksik oyunda.rank sistemi şart.bi hedef olmalı :).ne bilim istatistik level falan bi amac oluyor böle sıkıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 arkadaşlar esirleri nereye satıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hanlarda köle tüccarları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 arkadaşlar internet üzerinden nerden alsam kapıma gelir oyun adam gibi kutulu şekilde? daha önce hiç internet üzerinden bu şekilde oyun almadımda ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 internetten neden alıyorsun? D&R'da fln kutulusu 30 tl'ydi gayet rahat alabilirsin oralardan. Kutulu satan bir yer asd buldum :) http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000308498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bi ara bakmıştım bizim ordaki d&r'a ama yoktu falan biton geyik. bulamassam diye sorıyım dedim. hatta dun gece bu siteyede baktım da yinede alanlarınız varsa nerden alıyorlar diye sorıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bütün teknoloji marketlerde bulabilirsin. Ben media marktan almıştım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 öf abi aldım oyunuda illa steam üzerinden olması canımı sıktı. ilk defa steam kullanıcam yüklemesi ayrı sorun çıkarttı. oyunu oyna diyorum başlamıyor steam çalışması gerekli diyor falan rezil etti gecemi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi steam kullanmayan ölsün zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi kullanalım bare diyoruz onada izin vermiyor. yüklerken falan hata verdi baktım support olayına oda bi yarar sağlamadı. kullanmıyorum anasını satayım. bok yesin steam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hi o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bu akşam saat 20.00'de toplanıyoruz gene. 22nd'ların duel serverında başlayalım gene, oradan kararlaştırırız. ventrillo'ya da gelin, vent detaylarını isteyenler öm atsın. steam nickleri veilsin bir de son olarak, denoswn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 jahrein vent bilgileri öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben yokum akşam dövemicem sizi neyse artık başka zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 geç kaldım 1 saat, oynuyor musunuz ? bakındım göremedim kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ben giricem bu akşam. Digerlerine bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bırak lan wow'daymışsın. aldık haberlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 beyler çok tatlısınız biliyorum ama xunn'un size yolladığı veya kim yolluosa bilmiorum o vent adresi VAY AK , WOW guildi vent adresi, arada tamam kullanırsınız da , biz raid yaparken gelenler oluo , araya girilio, konsantrasyon falan kalmio . haberiniz olsun hadi geldiniz 3-4 kişi, başka kanala geçip sessiz sessiz durun plöx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 iki kere trolledik diye muameleye bak. aşgolsun. hemi de daha raidiniz başlamamıştı. VAY A KE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sana demiyorum canımss, zaten özellikle 1 kişiye demiorum dün jahrein geldi, haliyle warband zannederk, adamın yapabileceği bişey yok. biz o sırada taktik anlatıyoruz falan burası warband venti deil mi falan dedi biz böle kitlendik falan , neyse yani anladık ki böle devam ederse bir sürü insan gelecek bu şekilde ve böle olaylar yaşayabiliriz die önceden bilgilendirioyurm girerseniz o kalabalığı warband tayfa sanıp yardırmayın, nicklerden anlarsınız zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar