Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Buyrun, Multiplayer ile ilgili tartismalara burdan devam edebiliriz. Diger baslikta single player ve cikan-cikacak olan modlar tartisilacak boylece okumasi daha kolay olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yani nilep :) adamlar multi yapmıslar sonunda.gidip single topici istedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Abi kızmayın =( hem multisi konuşulurken arada single oynayanların mesajları sizi de rahatsız etmez hem de single ile ilgili bi soru soran kişi multiyle ilgili olaylar arasında boğulmaz. Oyun başlığının son 5 sayfası "paticik serverı çıkmadı" "çıktı ama giremedim" gibi potlarla doluydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 geçen gidiorum abi 5 tane adam geldi ÇAAAT ÇAAAAT ÇAAT kestim hepsini! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çok seksi bir klanız, başarılarımızın devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gaymiyiz neyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 klanınıza girmek için ne gerekiyor? patiye üye olanların tag yazması yeterlimi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 feci doğruyorum aga. bugün doğumgünümdü diye giremedim, yarın alıcam herkesin ifadesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 o diilde biri hakkaten liste cıkarsa.pati nicki ve in game nicki diye.kim kimdir bilinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 başlayın abi, özellikle oyun içi nick ve forum nicki farklı olanlar yazsın. benim oyundaki nick Aeropostale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Pij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bide en azında k/d istatistik olaydı.gorurduk ne var ne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oyun da Pati_Rabec nickim benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 benim nickim belli zaten de patiden olan herkes PATI_nick şeklinde girebilir ilerde clan maçı olunca kimler oynar vs onu artık o zamana kadar kimler daha başrılıl olmuş vs ona göre karar veririz hehe o konuda bi fikrim yok kaça kaç oluo maçlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ne clan maçı abi, hala sürekli tk yapan bir clanız :D aman diyim clan maçı falan. Daha zamanımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi zaten "ilerde clan maçı olunca" dedim bir sürü clan hadi maç yapalım die teklif edio oyun sırasında kabul etmioruz haliyle, şu an kordinasyon adına bişey yok takılıo herkes öle kendi skillerini geliştirme adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gerçi o teklif eden türk clanlarını her türlü yeneriz de, gerek yok şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gerek kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi tk da bi sıkıntı yok.seni bi kere kasıtlı öldürdüm diye tüm clana atma sucu :) tk olabilir yani.herkes yapıyor.bombos alanda yapan okuzdur ama karambolde olabilir yani.sende yapıosundur istemeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 benim aynı nickin kısası zaten anlamayan yoktur heralde. pati_pru işte ssfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bne en fazla 64 kişilik oluo diye biliodum.100 kişilik 250 kişilik server falan var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 pazartesi, sali bir araya gelsek soyle 1-2 saatligine ne dersiniz ? iki uc sey konussak denesek, kendi aramizda bir mac yapsak sonra da persembeye fln biriyle mac ayarlariz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bana uyar erken saatlerde olmadıkça. xunn'u kovalarım yine her yerde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 salı akşamı uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sali saat 9 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar