Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband Multiplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi kızmayın =( hem multisi konuşulurken arada single oynayanların mesajları sizi de rahatsız etmez hem de single ile ilgili bi soru soran kişi multiyle ilgili olaylar arasında boğulmaz. Oyun başlığının son 5 sayfası "paticik serverı çıkmadı" "çıktı ama giremedim" gibi potlarla doluydu :D
Mesaj tarihi:
benim nickim belli zaten de

patiden olan herkes PATI_nick şeklinde girebilir

ilerde clan maçı olunca kimler oynar vs onu artık o zamana kadar kimler daha başrılıl olmuş vs ona göre karar veririz hehe o konuda bi fikrim yok kaça kaç oluo maçlar falan
Mesaj tarihi:
abi zaten "ilerde clan maçı olunca" dedim

bir sürü clan hadi maç yapalım die teklif edio oyun sırasında kabul etmioruz haliyle, şu an kordinasyon adına bişey yok takılıo herkes öle kendi skillerini geliştirme adına
Mesaj tarihi:
abi tk da bi sıkıntı yok.seni bi kere kasıtlı öldürdüm diye tüm clana atma sucu :)

tk olabilir yani.herkes yapıyor.bombos alanda yapan okuzdur ama karambolde olabilir yani.sende yapıosundur istemeden :)
Mesaj tarihi:
pazartesi, sali bir araya gelsek soyle 1-2 saatligine ne dersiniz ? iki uc sey konussak denesek, kendi aramizda bir mac yapsak sonra da persembeye fln biriyle mac ayarlariz ?
  • Yeni Oluştur...