Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1245526/ Kadroya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 hrmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bir ben eksiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 benide koymamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bugün gittim izledim filmi. çok beğendim. çok eğlenceli, komik, geyik olmuş. karl urban çok değişmiş tanıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dün gece gidip izledim ben de,gerçekten de çok eğlenceli bi filmdi. bruce willis Cop Out'taki düşüşü telafi etmiş,resmen king is back dedirtiyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
propiyonik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 harika bir filmdi gerçekten, Malkowich'in saatli bombayla başkan'a doğru koşuşuna bittim ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 o degilde malum yerlere kaliteli bir şekilde nasıl düşüyor bu film 2 gündede hala dogru düzgün bi inception düşmüyor anlamıyorum 2 ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dvdrip ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 cok guldum filmlde. j.malkovich > all hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sw0d said: o degilde malum yerlere kaliteli bir şekilde nasıl düşüyor bu film 2 gündede hala dogru düzgün bi inception düşmüyor anlamıyorum 2 ay oldu film vizyone girmeden önce sinemacılar, dvd/cd basımcıları vs tiplere filmlerin olduğu bi dvd gönderiliyor. eğer o dvd birşekil dışarı sızarsa vizyondan önce bile izleniyor korsanlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dvd screener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Cidden cok hoş filmdi. Zaten kadro efsane , çok eğlendirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 MUH-TE-ŞEM bir film bu, tamamen rastlantı eseri sıkıntıdan gidelim dedik arkadaşlarla, inanılmaz çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Aksine kitabı berbatmış gitmekte tereddüt ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 inception aralığa kadar düşmez.blurayı aralıkta cıkcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UYBM8VsxHEg bruce'un şu hareket aksiyon sahneleri arasında en efsane sahneler arasına girebilecek kalitede ya. hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hehe evet 3 kere rewind yaptim o sahnede. filmin 3d screenerini buldum (anaglyph), 3d kalitesi o kadar iyi diildi ama idare eder. film 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 eğer kaldığınız ülkede sinema salonu varsa ve red filmi oynuyorsa, gidip screener izlerseniz filme yazık etmiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 buraya 22sinde gelecekmis ben dayanamadim izledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 guzeldi, cok gulduk tavsiye ederim herkese eglenceli bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sıkıcı, sulu zırtlak bir film yapmışlar. Nerede last boy scout nerede die hard. Olmamış. Özellikle rpg sahnesinde kapattım filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Hergonan said: buraya 22sinde gelecekmis ben dayanamadim izledim :P gelmiş sinemalara 15 ekimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 müthiş eğlenceli bir film olmuş. john malkovich de döktürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar