Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuyunce ne olcan/oldunuz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

bana cocukken ne olcan diye sorduklarinda
klasik doktor derdim, dumduz bi cocukmusum heralde :)

ama oyle olmadi bilgisayar isiyle ilgineniyorum, iikide ole olmus o yuzden 3. secenegi koydum, simdi bana 3 kati para verip doktor ol deseler olmam heralde.

unide bolum okuyanlarda ankete katilabilirler sonucta istedikleri yada istemedikleri bir is yolundalar :)
Sosyal ağlarda paylaş

-çoçukken böle daha ilk okula başlamamışken bende itfayeci olmak istiyodum varya
-sonra ergenlik başında ortaokulda falan genelev işletmeciliği istedim hep
-sonra lisede oss nereyi yazsak falan derken telekominikasyon müh.istiyodum
-sonra iktisat kazandım dedim ceo olmak istiyorum
-sonra artk bitirmeye yakın iktisatçı olup anayasa mahk falan böle fosforlu bişe olmak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla hiç bi zaman ben şunu olcam diye 1,5 seneden fazla dolaşamadım ortalıkta =/

7-8.sınıfta sinema merakım vardı sinema-tv okucam diyodum mehe
sonra köpek bulduk biz, hazırlıkta ve lise1'in başlarında falan veteriner olacam der gibi oldum tabi uzun sürmedi o da sdf

bilmiyorum yani
veletken bile çok gerçekçiydim heralde hiç bir meslek sevdasına kapılamadım

şimdi gene aynı şey var iktisat 1.sınıf olduğum için hala ne olcağım belli değil daha kötüsü ne olmak istediğimden de emin değilim MEH
Sosyal ağlarda paylaş

Doktor olurum heralde diyodum, sonra yok lan benden doktor olmaz dedim, bi ara veterinerlik düşündüm ama o da olmaz dedim. Baktım lisede kafam az buçuk matematiğe fiziğe filan basıyo, mühendis olur lan benden dedim. Elektrik elektronik bilgisayar filan çok puan istiyodu, ÖSS de zor ya, mühendislik olsun da isterse taştan olsun diyodum, o oldu.
Jeofizik mühendisliğini tutturdum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...