reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bana cocukken ne olcan diye sorduklarinda klasik doktor derdim, dumduz bi cocukmusum heralde :) ama oyle olmadi bilgisayar isiyle ilgineniyorum, iikide ole olmus o yuzden 3. secenegi koydum, simdi bana 3 kati para verip doktor ol deseler olmam heralde. unide bolum okuyanlarda ankete katilabilirler sonucta istedikleri yada istemedikleri bir is yolundalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 herkes bilgisayar mühendisi olmak istiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 itfaiyeci derdim, tekstil mühendisiyim . 2'sini de şu an yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 astronot derdim oluyorum yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Sparkcaster said: herkes bilgisayar mühendisi olmak istiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 çocukluğumdan beri diş hekimi olmak istiyordum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Küçükken birbirimizle hep dalga geçerdik "Olm bu konu zor mu lan? Atom fiziği sanki." falan diye. Okumak için tüm konular arasından fiziği seçerek kendimi çok fena morarttım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aşçı olmak isterdim, 20 seneye olurum belki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 -çoçukken böle daha ilk okula başlamamışken bende itfayeci olmak istiyodum varya -sonra ergenlik başında ortaokulda falan genelev işletmeciliği istedim hep -sonra lisede oss nereyi yazsak falan derken telekominikasyon müh.istiyodum -sonra iktisat kazandım dedim ceo olmak istiyorum -sonra artk bitirmeye yakın iktisatçı olup anayasa mahk falan böle fosforlu bişe olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 filozof diyordum, sertifikali ev hanimi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben hayvanat bahçesi müdürü olmak istiyorudum, yetemedim. Gerçi işim hayvanat bahçesi müdürlüğü kadar cool değil ama idare ediyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Laorx said: aşçı olmak isterdim, 20 seneye olurum belki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bilgisayar mühendisi derdim hep, hatta sünnet görüntülerinde var soruyorlar falan. ne mi oldum? bilgisayar öğretmenliği okuyorum ama aynı dersleri görüyoruz eh o da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Einstein olucaktım. Çalışmalarım hala sürüyor az kaldı az ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hep tır şoförü olmak isterdim sürekli gezeyim il il ülke ülke olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ama geziyorum diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mühendis olucaktım oluyom biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 astronot olcaktım ben, öğrenci oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Pilot olmak istiyordum gözümdeki küçük bir kusur nedeniyle olamadım. Onun yerine artık hergün içerek oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bilgisayar oyunları severliğim yüzünden bilg müh olcam derdim lakin sonra mimar olmaya karar verdim lisenin başlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 itfaiyeci olmak istiyodum ben küçükken. olamadım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valla hiç bi zaman ben şunu olcam diye 1,5 seneden fazla dolaşamadım ortalıkta =/ 7-8.sınıfta sinema merakım vardı sinema-tv okucam diyodum mehe sonra köpek bulduk biz, hazırlıkta ve lise1'in başlarında falan veteriner olacam der gibi oldum tabi uzun sürmedi o da sdf bilmiyorum yani veletken bile çok gerçekçiydim heralde hiç bir meslek sevdasına kapılamadım şimdi gene aynı şey var iktisat 1.sınıf olduğum için hala ne olcağım belli değil daha kötüsü ne olmak istediğimden de emin değilim MEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 çocukken hep pilot olmayı istmiştim ki tamda o emelime yaklaşmıştım askeri lise sınavlarına girip kazanmış spor sınavını geçmiş iş sağlık kontrolüne geldiğin gözlerimden dolayı hava okuluna gidememiştim ters köşeye yattık yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 vaniLLe said: filozof diyordum, sertifikali ev hanimi oldum. Ahaha genetik istiyodum olcam inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Doktor olurum heralde diyodum, sonra yok lan benden doktor olmaz dedim, bi ara veterinerlik düşündüm ama o da olmaz dedim. Baktım lisede kafam az buçuk matematiğe fiziğe filan basıyo, mühendis olur lan benden dedim. Elektrik elektronik bilgisayar filan çok puan istiyodu, ÖSS de zor ya, mühendislik olsun da isterse taştan olsun diyodum, o oldu. Jeofizik mühendisliğini tutturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar