Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 BonePART said: abicim elemental oynarken klavyesiz bile oynarim aslinda bazi boslarda kosmacasiz olanlarda felan mouse yukari wheel asagi wheel orta tusa bindlasam evet bu arada nargile icerken naxxramas bile healladim BonePART said: evet bu arada nargile icerken naxxramas bile healladim BonePART said: nargile icerken naxxramas healladim agggggggggggbiiiiiiiiii.......... >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ne war abi ciddi ciddi oynadigimi mi saniyodunuz siz ben raidlerin 9/10 unu nargiledeydim eauhea her gun her gun urasilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Phae said: Pve'de zor class yok, saçmalamayın evladım. Rotasyon diye birşey varken zorluk mu olur? ahmet pve hazard course olsa axedice ile aynı sınıfta olurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yannzi o valkryie olayi cok guzeldi burayada yazim pro pvp ci diye gezen adami taniyin adsfasfd upper spire a ciktik, xunn xunnn neredesin diye bagiriyor mortis ventten adam ventte degil ama surekli afk oluyor kayip filan, abi vente gir cabuk diye serzeniz oldu raid chatte bu "arkamda dans eden insanlar var, kalabalik ortam imkansiz girermem" dedi yurumeye basladi ya ventsiz nasi lraid yapican fala ndedi millet buda durdu o koprude kosarken "merak etmeyin ben arkamda dans eden insanlarla glad oldum, pve mi yapamicam lol" yazdi ve o saniye tepeden gelen valkryie i aggrolayip one shot yedi cizgifilm sahnesi gibiydi, pvp skilzzz ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ^ AHAHAH MUHTEŞEMDİ O. Numlock'a bırakıp tey tey gidiyordum, ay ölmüşüm ayol. Sparkcaster said: Phae said: Pve'de zor class yok, saçmalamayın evladım. Rotasyon diye birşey varken zorluk mu olur? ahmet pve hazard course olsa axedice ile aynı sınıfta olurdun Saçmalama evladım, hiçbir bossta wipe'a sebebiyet vermeden first attempt kestim sizinle, sadece gökhanın aha bu, aha bu demesiyle. Ben sana bi pvp anlatayıp 5 hafta, sen bi 6 ay crash course'da fahişe ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 said: Saçmalama evladım, hiçbir bossta wipe'a sebebiyet vermeden first attempt kestim sizinle http://img189.imageshack.us/img189/2552/wowscrnshot032310212625.jpg buyrunuz efm gerci berkinde malligi var orda ama olsun asdfasdffads yanniz blood queen direk ayimizin poposundan kan aliyor adsfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 5 kişinin mallığını bana mı yıkacaksın şimdi pve herolar? Good job heroes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 beni sayma DI atmisim zaten moonkin parliyor kosede asdfsdaf mulgearin faillarida saymiyoruz artik, silahini takmadan progress bosunda 4 wipe yiyen ve hala "neden healim bu kadar dusuk ELIMDEN GELENI YAPIYORUM!" diye agliyan adam zaten, ustune espri yapmak her sekil ucuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yatanlar da, vulrath(RL LOL), Kaede the PvE hero falan. Gangren hala tanklıyor garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 benim naçis bedenim yok mu, ne zaman yattığınızın ss bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 wipe yenmiş adamın lafı "Bİ TEK BEN ÖLMEDİM SİZ DE ÖLDÜNÜZ" ayakta 60k hp lik ayının olması bile ampulu yakmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Alayını tanklarım. Gerçi kataklizimde warrior oynicam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hayrettin yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Nethaera said: There also seems to be some confusion about Critical Healing Effect which simply means a critical heal can do more than 150%. Sanırım amipler ve bazı başka ökaryotlar anlayamadığı için böyle bir açıklama getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ss'de cidden kan alıyorlar Gangren'den ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Tanklamaktan ziyade olmek icin safe spot arıyo gıbısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ee kataklizmde rogue mu gider pala mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 paladin açıklandı mı ya 16sı diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 paladinlere dualwield geldi 2x mace ile dalıcak retriler , her vurduğu aoe heal olucak x2 coeff. ile spell power alıcak heali fln.. pek bişii yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Pala fazla saglam olmuş ama anladığım kadarı ile biz bu exp baya bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 scorch said: paladinlere dualwield geldi 2x mace ile dalıcak retriler , her vurduğu aoe heal olucak x2 coeff. ile spell power alıcak heali fln.. pek bişii yok NEAAAAAA DUAL WIELD MI??? ALLEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 offhanddeki silaha %20 dps reduce penalty varmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ahah BEYLER DEATHWING GELDI DURUMLAR VAHİM ARTIK SOL ELİMİZE DE SİLAH ALMA VAKTİ GELMİŞTİR ALLLEEAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oha dualwielder pala garipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Normal dualwield değil ama, titans grip gibi 2handerları kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar